B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-22

Jag får i Österrike barnbidrag och period;

Advertisement

Jag är holländska och arbetar i Österrike för 2,5 år, Mina hauptwohnzits jag i Österrike sedan september '08.
Jag zwanger av en österrikisk och skulle stanna kvar i Österrike, bara min fråga eller jag får barn stöd eftersom ??

answers

I Österrike finns ett vårdnadsbidrag

laglig bosättning i Österrike
Rätten till vårdbidraget är också för föräldrar och barn som inte är österrikiska medborgare eller medborgare. Detta gäller:

EU / EES-medborgare och -Bürgerinnen eller schweiziska medborgare som dokumentation av din anläggning (registreringsbevis.)

Tredjelandsmedborgare med lämpliga uppehållstillstånd. §§. 8 och 9. Fig. Avveckling och Residence lagen. (NAG)
beviljas asyl
subsidiärt skydd), den anställde eller egenföretagare är och inte får nytta av primärvården eller det kommer inte att vara berättigade

Källa och länk www.help.gv.at/Content.Node/8/Seite.080610.html

Related questions

Jag får inte mer barnbidrag och period; Hur är det enligt lagen & quest;

Jag får för mina barn, Ellena och Darian inte mer barnbidrag. Darian är 18 fortfarande bor hemma och söker arbete och Ellena är 20 och fortfarande bor hemma och är också söker arbete. Barnet pensionsstiftelse, dock inte har informerat mig, och inte l

Värnplikt avskaffas och period; Nand ersättning vara vo € 736 barnbidrag kallas & period;

God dag bara en gång, gjorde förra året (juni 2010) gjorde min Abi. Efter mig mig ne Zivis Telle hade valt, hade jag möjlighet att plocka upp samtalet genom ett brev igen. Jag skulle lämna dem. Tyvärr har inte ansökt om Uni / FH eftersom jag antar at

Son till mars Värnplikt & comma; sedan få honom igen 2009 barnbidrag och period; Jag får barn bonus & quest;

Min son gör i slutet av mars från militärtjänsten. Från och med april jag igen barnbidrag för honom, eftersom han vill studera från hösten. Efter förslaget till lag om skydd av sysselsättning och stabilitet i Tyskland en engångsbetalning på 100 euro

Min son är 16 och kommatecken, fångar i september och period, med sin utbildning vid och period, jag får för honom barnbidrag & quest;

Från 18 års ålder din son är också Child Support motiverat om han tjänade i utbildning högst 8.000 euro (kanske intressant för 3: e året). se: http: //www.arbeitsagentur.de/nn_26546/zentraler-Content/A09-Kindergeld/A091-steu ... Barnbidrag du får, så

I & LPAR; 20 & rpar; gifta sig i augusti och period; Jag får fortfarande quest barnbidrag &;

Hej! Jag är 20 år gammal och i studie från april 2: a halvåret. Jag ska gifta mig i augusti. Min flickvän är ett erkännande av året (fram till september) och tjänade där 870 € (netto). Jag får BAföG (360 €) och kommer dessutom med 50 € fortfarande st

Efter vilken rättslig grund har 15 års son och LPAR; Föräldrar SP & plus; D & rpar, i SP levande barnbidrag och period;

Mor med son som bor i Spanien, far i Tyskland. Barnbidrag ansökan lämnades till information från den myndighet hos modern i Nürnberg och nu (efter 1,5 år) avvisas. Vad är lagen och vad kan jag göra för att hjälpa dem i deras sak. Du läser svaret från

Barnbidrag - Verdienstgrenze & period; Om personen A över inkomstgränsen & quest;

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Så det gäller en person A som får barnbidrag i år 2011 och måste passera det ingalunda att denna person måste återvända i slutet av året, hela barnbidraget. År 2011 från situationen En person är som följer: Januari-j

Föräldraledighet - Hur många Endgeltpunkte får mor barnet med Geb & period, -site ausserhab DE

Min mamma får för mig från en 01:07:14 Endgeltpunkt mer (så då två poäng) tillgodo i vårdnadsperioder för pensionen. Vad är rättsläget för sitt första barn, som inte föddes i Tyskland, men även tyskt medborgarskap har och föddes också fram 31.12.1991

Bin frånskild intäkter 350 Euro plus barnbidrag u & period; Underhåll för barn och tid; Kan jag få barnbidrag bidrag

Så jag frånskild, 2 barn 16 har u. 18, båda fortfarande i skolan. Jag har bara en mini jobb ca 350 Euro. Få barnbidrag och minimalt underhåll för barnen. Jag måste betala hyra, eftersom jag bor fortfarande i vårt hus. Min ex fortfarande betala av avb

du faktiskt får i Minijob sickpay v period; Arbetsgivare om du är sjuk och quest;

min vän har en mini-jobb och är nu sjukskriven. Du får dem liksom sjuklön från arbetsgivaren? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja, hon har rätt till sjuklön. Sjukpenning (det vill