B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-03

Jag får hur mycket pengar barnet 2 & quest;

Advertisement

Hej!
Jag har fött på 31/07/2010. sedan får från nästa månad mina föräldrar pengar, som förväntas vara på ungefär 1000 € (ännu inte fick brevet, exakt hur mycket jag). Vi har nu faktiskt mycket snabbt ett annat barn (ca 6 månader efter födseln av en, om det fungerar så snabbt). Hur mycket pengar skulle jag då få? Först i graviditeten och sedan när två finns för följande år (fick ett barn föräldrar pengar begärs för ett år, och detta skulle på två barn endast ett år för att utnyttja) Redan na rådgivning efterfrågan, men jag har netto förstås habs 2 gånger kan förklaras. Jag är nog för dum för att förstå. Danke schon mal för svaret

answers

Det är då samma beräkningsgrund. Så samma pengar plus 75, - Euro syskon avgift.

Den föräldrapenning perioden som du skulle ha på vald kurs så att den startar när ändarna av det första barnet bäst.

Vad jag älskar om din fråga är nciht klart hur du vill att hamra ut födelsen 6 månader efter födseln av den första, för tidigt födda barn kan inte planera det.

Viktigt är fortfarande 12 kalendermånader före förlossningen.
Inte med enbart beräknad är månader då du grundar moderskaps- eller föräldrapenning.

För detta barn du får från 26/09/10 föräldrapenning tills 30.07.2011.
Om det ska fungera med graviditeten så att barnet två skulle toppa oktober 2011.
Då din Muschu slutet av augusti 11 skulle börja.
Eftersom föräldrar pengar skulle falla ut ur beräkningen när det gäller som Muschu månaders augusti och sept 2011 och året skulle samma period som för barn 1 användas.

Dessutom gabs 10% som ett syskon bonus.

Flyttar till 2: a Född omkring bsp 2 månader bakåt, då intäkterna från 2 månader beaktas och de andra 10 månaderna av tiden före födelsen.

Allt här handlar om föräldrapenning och beräkningen
http://www.elterngeld.net/elterngeld-berechnung.html

Related questions

Varför får jag samtalet pengar högre ränta & quest;

Jag får min dagliga pengar mer intresse än andra konton. Jag förstår inte varför, jag kan varje dag ta bort mina pengar. Borde inte få mig om jag sätter den på lång sikt? Det skulle vara mer av intresse för banken, eller inte? Naturligtvis får du på

När en Riester pensionsavtal avslutas efter 2 år och komma; du får eftersom de pengar som betalats & quest;

När inte längre har råd och meddelar efter 2 år - du får eftersom de pengar som betalas ut eller finns det inget betalt? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Naturligtvis får du

där får jag nu pengar från KfW & quest;

Hej, jag har ansökt om ett lån på min bank och KfW och få godkänt. Får jag pengar från mitt KfW nu eller jag måste begära att betala extra? Tack! Lånet från KfW alltid begärt på de bank, som också sköter utbetalningen och återbetalningar. Banken tar

Vän halkade i Hartz IV & comma; måste betala barn underhåll och komma; han får tjäna mer pengar från Argentina & quest;

En god vän till mig, snart kommer till Hartz IV. Han betalar underhållsbidrag, som då blir han mer pengar från det onda som han kan betala underhåll? Nej, kommer konsortiet inte längre betala honom ALGII eftersom han måste betala underhåll. Det kan n

Hur får jag mina pengar går mot & quest;

Jag har nu funnit att det inte finns pengar är inte en verklig frånvaro, men en multipe närvaro av pengar och samma mängd av anti-pengar. Så jag har redan 260, - Euro investeras, men med samma tidsskala 260, - neutraliserande anti Euro, så jag slutli

Vem får skatteklass 2 & quest; Den & comma; som barnet bor & quest;

Vem kan exakt välja skatteklass 2? En ensamstående förälder? Så situationen att barnet kvarstår efter ett uppbrott med mamman. Kan mamman ta sedan kontroll klass 2 och far till barnet, när det inte är strömförande, skatteklass 1? Tack! Detta förklara

Hur får jag mina pengar från PayPal tillbaka & quest;

Har köpt två veckor sedan på Ebay något och betala med PayPal. Nu varorna har anlänt aldrig här och säljaren svarar inte. Hur får jag mina pengar tillbaka? PayPal är förmodligen så säker. Info för köparen skydd med PayPal med steg för steg instruktio

Hur får jag mina pengar den här månaden & quest;

Jag har tidigare över ett år som 400 euro tvinga arbetar vid en tillfällig anställning, från 1 oktober ska jag hade deltid Arbeit.Leider min Frima knappast arbetar för mig, så jag bara en dag där war.Die Lady av företaget sagt me gång till 400 Euro f

Hur snabbt får jag mina pengar om LV är ur bruk & quest;

Hur snabbt eller vid vilken tidigaste datumet kan jag lämna nedlagda Lv betala mig? Du måste ringa eller skriva försäkringsbolaget. Nämligen, det är att fylla i vissa former, som sedan skickas till dig. Om det är tillgängligt till försäkringsgivaren,

Kan pengar barnen gripit & quest;

Hej, sa min mamma att jag ska ta mina pengar sparas i säkerhet, eftersom det kan förmodligen grep eftersom vårt hus måste vara sannolikt att säljas och min far har en massa skulder. Vad betyder det? På grund av det intresse som du skulle få för penga