B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-25

Jag får ett stipendium och komma; Jag är sedan i privat eller offentlig sjukförsäkring & quest;

Advertisement

Hej!
Jag får från september och för 11 månader om stipendium. Ingenting doktorsexamen med do. För mig kommer en grundläggande avtal med en privat sjukförsäkring fyllas.

För närvarande är jag med en lagstadgad fond - Jag kommer fortfarande ha rätt till slutet av oktober. Jag arbetade ett år och har nu ALG1.

Jag vill inte faktiskt privat, då måste jag betala allt själv nästa år, även i en graviditet fall jag måste betala för allt själv ..

Någon som vet om jag kan stanna med juridiska? registreras, även på arbetsförmedlingen?
Jag skulle vara mycket tacksam!

answers

Naturligtvis kan du bo med din hälsa försäkringsbolag som en frivillig medlem. Du skulle ha redan uttryckligen tillkännager, när du flyttar därifrån till PKV vill.

Tyvärr, du har inte kallas din status under tiden för bidraget och källan. Kan också ha en inverkan på mängden av det bidrag belopp.

För mig kommer en grundläggande avtal med en privat sjukförsäkring fyllas.

?? Vad menar du med en grundläggande kontrakt ??

Dessutom ser jag ingen anledning till varför du någonsin skulle ta en PKV.

Begäran om ytterligare information.

hälsning Apolon

Related questions

Kan jag fortfarande tillsammans med arbete om jag får ett stipendium & quest;

Jag är för närvarande att leka med idén att ansöka om ett jobb med flera grunden för ett bidrag till den dubbla bördan Nebenjob studier att minska något. Får jag, i alla fall fortfarande ett deltidsjobb för att träna när jag får ett stipendium, eller

Fäder månader & komma; Föräldrapenning & comma; Arbetsgivaren skall betala en & komma; som far till sjukförsäkring & quest;

Min Spezi tar 2 månader pappaledighet får föräldrapenning från centrala Bayern, hans arbetsgivare gör en utbetalning. Men hur sjukförsäkring, är det omfattas av sjukförsäkringen? Hans fru är försäkrad genom honom. han måste själv betala för två månad

Vad om hälsa & comma; om du får ett stipendium & quest;

Hej! en vän till mig har möjlighet att få en Stipenium. Hon skulle förmodligen få cirka 1000 euro per månad. Hur är detta men med sjukförsäkring? Om man inte fungerar annars så har du förmodligen försäkra dig, eller hur? Tack för din hjälp på denna p

Vad provision får en försäkringsagent für sjukförsäkring & quest;

Jag skulle vilja veta av intresse, vad som får en försäkringsagent för en provision om han fullbordar en sjukförsäkring med en kund. Kan ni brukar säga, eller beror det på den särskilda försäkringsbolag? Beroende på positionen i hierarkin upp till 7

Får jag 850 € förtidspension & comma; även om jag & lt period; Pensionsuppgifter 600 € har & quest;

Efterfrågan får jag verkligen 850 euro förtidspension, även om min pension informationen identifierar endast 600 euro? Det skulle vara bra. Ser fram emot att svaren. Du hänvisar till termen 600 € pension utan ytterligare inkomster genom dig eller din

Jag för min EX en mobil finans och LPAR, i mitt namn och exkl; & rpar; Hon vägrar nu att betala och period; Hur får man till juridiska min telefon eller att du hastigheten fortsätter att betala & quest;

Jag för min EX innan separera en mobil finansieras (på min räkning!) Eftersom det har en negativ Schufa. Hon vägrar nu att betala eller att sätta min mobiltelefon ut. Hur får man till LEGAL MIN telefonen eller så hastigheten fortsätter att betala? De

Föräldrar får barnbidrag men betalade avgifter för & period; Grundläggande -KV u & period; Skötsel skattelättnader & quest;

Vänner av oss har talat i dag om huruvida de. Kostnaden för hälsa Envers och vårda hennes son skatt kan mycket väl använda eftersom de fortfarande får barnbidrag. Han är i utbildning och stolparna därför behålls av chefen. Är det i denna situation öv

du får också som arbetstagare i bemanningsföretag lön & comma; Om inget arbete är därför & quest;

Min vän arbetar på en bemanningsföretag. Nu är det så att från och med nästa vecka har han ingen nytta, eftersom ingen myndighet som finns för vilka han kunde arbeta. Betyder det han får då också betalas lön, har han en normal anställning där. I kont

Vad är i slutändan skillnad om jag får mina måltidsersättningar från arbetsgivare och komma; eller det gällande per Steuererkärung göra & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vid slutet, beslut av din personliga marginalskatten, det vill säga den skattesats som du skulle få beräknas beskattningsbara inkomsten på 100 € mi

Jag får flytta kostnader u & period; Renoveringskostnader som ALG två mottagare av byrån betalas & quest;

betalas omlokalisering kostnader för renovering vid flytt? ALG två mottagare. Att flytta är ändå möjligt endast om byrån godkänner. Vid detta tillfälle också kommer att klargöras om kostnaden. En ALG II får underteckna inget kontrakt mottagare, om de

0
Views
0
Ccomments