B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avdrag självdeklaration netto brutto skatterådgivare avgångs 2012-02-02

Jag får ett avgångs & comma; Vad måste jag uppmärksamma och hur de skatteavdrag & quest;

Advertisement

Jag avslutas i god tid för operativa skäl till 31.12.15! Få i Jan.16 ca 61.000 € avgångs! Vad behöver jag och hur man kan beräkna avdrag för betalning av 43.000 € Gross 2015?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Den andra delen av frågan:

Får du ersättning tillsammans med 2015 han nöja dig pärla. femte förordningen

Beräkna a) skatter 43.000 lön (mindre. Ersättningar, reklamkostnader)

b) beräkna skatten för 55,200 analog

till en räkning lagt fem gånger (ba).

Detta skulle leda till en årlig skatt. Bara beräknas skatten i 2016, medan lön och / eller ALG I används.

Social Security gäller inte avgångs, om det inte har kämpat av Arbetsdomstolen process. Se till exempel http :. //www.haufe.de/personal/personal-office-premium/abfindung-sozialversicherun ...

Så enkelt är det inte, om du inte vet din framtid i 2016:e Den slutliga skatten i 2016 (på inkomstdeklarationen) beror på andra aspekter:

Läser prat bidrag från Fredl2:

https://www.finanzfrage.net/frage/voraussetzungen-fuenftelregelung-bei-abfindung

Related questions

Min fru får ett avgångs & comma; som skatteeffektivt & quest;

Hej Alla, Jag hoppas att ni kan kanske hjälpa oss. Min fru är för närvarande föräldraledig tills 2015/11/30. Från 2015/12/01 till ett avtal om uppsägning ingrepp med 7 månaders varsel, vid det är valfritt. En uppgörelse kommer också. Nu försöker vi t

Om du får en änkepension & comma; trots att båda redan gått i pension är & quest;

Upp till vilken ålder du verkligen få en änkepension? Förutsatt båda är redan på pensionsåldern och maken verstirb strax efter det att han har kommit att gå i pension. Om sedan betalat sin normala pensionsåldern, som det normalt skulle få en änkepens

Jag får en grundtrygghet & comma; kan meien syster köpa mig mat och ge & quest;

Klar Du kan köpa dig mat - Familjen har sedan dess varit mycket utrymme ;-) Om så är nödvändigt, kan sjuksköterskan göra detta och även andra frågor som de ger dig, skatte minska skade och därmed återbetalning av en del av de kostnader tillbaka. Se ä

Hur mycket får man RP & comma; om man är med sin inkomst över inkomstgränsen & quest;

För födelsen och uppfostran av barn bör verkligen få utöver den nya lagen, pension punkt. Jag var efter födelsen av min son 1/2 år hemma och är sedan sedan började arbeta igen. Den extra RP och RP för den inkomst som jag har nu en trigger. Emellertid

för stängning av bolaget vid årets slut få min far ett avgångs och period; & period; & period, hur mycket skärs & quest;

hej ... har denna fråga redan bett igår ... men dåligt formulerad .... stänger företaget och min far får ett avgångs ... mycket blieibt honom € 37.000 ... har efter de statliga skatter etc. snitt. ..och har hört ... att vissa zuruckbekommt under näst

Hur beräknar jag den femte ordningen för min avgångs & comma; Jag får 2016 & quest;

Hi folks, Jag såg på denna sida en beräkning för avgångs beräkning prov: http: //www.vlh.de/arbeiten-pendeln/beruf/sind-fuer-eine-abfindung-steuern-faelli ... Jag ville arbeta för mig också och vet inte om jag har gjort rätt. Jag kommer att acceptera

Vänner får första barnet & comma; Han är 20 år eller äldre och komma; det skulle vara bra att barnet år att skriva till honom och quest;

Vänner till mig har ett barn, är mannen 20 år äldre än modern. Vad menar du, skulle det inte vara meningsfullt, väl barnet år på sin meritlista? Du vill gå tillbaka till arbetet på deltid efter föräldraledighet är det egenföretagare. Detta är inte ba

Uppsägning avtal med avgångs & comma; ingen arbetslöshetsersättning fram avgångs utarmat & quest;

Min systerdotter att teckna uppsägning det får ersättning. Nu var hon uppmanas att insistera på en obligatorisk redundans avgångs, eftersom det har annars troligen först förväntas ingen ALG. Stämmer det? När en uppgörelse betalas, de får en tre månad

Hämta den senaste arbetsgivaren nu ett avgångs & comma; vad skatteklass jag har nehmen5 eller 6 & quest;

I december sjukhuset där arbetade jag var stängd och nu har jag ett nytt jobb. Nu får jag en uppgörelse. Min fråga är om vad skatteklass jag måste betala skatt på avgångs. Efter klass 5 eller 6 .... Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av

Avslutningar med avgångs & comma; minskar ersättningen mängden änkepension & quest;

Måste en änka änkepension och är fortfarande i arbetslivet, förväntar sig en minskning av änkepensionen när hon får u uppsägning. Kan förvänta sig en större avgångs? Inget avgångs inte påverkar pensionen, efter avdrag för skatt och sociala eh förblir