B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-06

Jag betalade även ganska få mitt barn stöd och strävan;

Advertisement

Jag bor fortfarande med min far att få min skola hade. Detta har blöderweise ständigt penningbrist och kan ge mig några saker som jag inte köper verkligen behöver (fe. varm tröja, vinterskor).
får jag be att jag får även mitt barn stöd på mitt konto så att jag kan köpa sådana saker?
Min far är inte skyldig att förse mig med sådana Dingen?

answers

Ja faktiskt, och du kan stämma honom så även. Han har åtagit sig att underhållsskyldigheten som namnet antyder. Ett litet tips, så be om sedan lägga definitivt ansökan till familjen fonden, samtidigt som du kan på ungdoms välfärd kontor och du söker hjälp där och fortsätta om du inte är tillräckligt levereras helt enkelt en begäran om indrivning av underhållet. Det kommer att hjälpa dig definitivt ens skyldiga. Tala om det definitivt, måste du verkligen på början enda gånger inte säga ditt fullständiga namn, men kan du råda för nu. Jag vet inte ens du med din far, men du gillar honom inte komma att sammanfalla med den värsta ja. Och det skulle vara riktigt dåligt för honom. Försummelse av underhållsskyldighet, försummelse av avgifter och så vidare. Burken att gå i fängelse för något. Så alltid vara försiktig steg för steg. Kanske är han med en banköverföring till ditt kontoavtal när du hotar honom annars att gå till kontoret. Som en kort redogörelse förändring anmälan är tillräcklig för att familjens budget och redan ister gjort. Undertecknandet av det måste naturligtvis den i lager !!!!

Din fars anhöriga, är det klart.

Gå tider för barnet stöd kontor. Eftersom du kan ansöka själv Auszhahlung, om du är en vuxen.

Rätt plats att få råd om något, är ungdomskontoret.

,

Om du är över 18 och dras ut,

eller om för lite underhållande betalas kan KG avledas direkt till barnet. Om sedan i familjen konto (där KGeld kommande) begärde.

Related questions

Kan min mor mig och komma; 3 år gammal Tel & comma; Räkningar & comma; Jag kürtzen mitt barn stöd och strävan;

Min mamma vill att jag dra 100 euro från barnbidrag, även om jag kör min egen hushåll. Jag måste säga att jag är 17 och jag bor tillsammans med min pojkvän. men du vill att jag 100 e ta vederbörlig 3 år gammal tel. räkningen, som jag nu kommer att gö

Om faderskapet annan oäkta barn får & comma; då krymper mitt barn stöd och strävan;

Jag hänvisar barnbidrag eftersom jag är en ensamstående förälder. Barnets far blir nu enligt uppgift tillbaka ung. Kan jag har karakteriserat iin framtiden mindre för mitt barn? Jag förstår att den icke-äktenskapliga äktenskapliga barn som i underhål

Kan jag som en 17 & period, stående begäran om att jag får en del av mitt barn stöd och strävan;

Jag måste ge i månader eller år, problemet att min mamma vägrar mig Regelbunden fickpengar. Jag har ingen cent att gå på bio eller från och till med vänner för en kopp kaffe. En deltidsarbete för jag kan göra utanför skolan är svårt eftersom jag bor

Hur får jag mitt barn stöd och quest; & quest; & quest;

Hallå Jag har ett problem och att det kommer att jag har en mamma har mitt barn stöd avser den visar att jag bor med dig men tyvärr inte fallet är jag bor eftersom jag är 5 år gammal i ett hem min mor inte rapporterade en gång så 17 år. eftersom din

Hur får jag mitt barn stöd 17 år

Kära herrar, Jag är 17y.o. och min vän 20 år gammal> Jag går fortfarande i skolan och min vän gör en lärlings Hur kan jag få mitt barn stöd> människor från socialtjänsten, jag säger inte att du ska gå tillbaka till mina föräldrar> och vi vill hyr

Jag väntar på en halv period år på mitt barn stöd &; Vad kan jag göra & quest;

Jag har ett problem. I oktober 2010, återanvändas jag för mitt barn stöd och har inte hört från barnet pensionsstiftelse Mönchengladbach sedan. När jag ringer, får jag höra att mitt fall är i snabb redigering. Så småningom jag vet inte längre vad jag

Jag får mitt barn stöd och komma; när jag är 18 och ögonblick under min FSJ & DiacriticalAcute; s hem klä & quest;

Hej! Jag gör en FSJ, kommer nästa vecka 18 och vill komma bort från min mor och min styvfar, i staden, indiska jag arbetar. Vad ska jag göra, så jag (att kunna råd med ett hus till mig på 280 € netto per månad) mitt barn stöd komma till min Konte? En

Får min mor fortsätta barnbidrag & comma; när jag hänvisa till mitt barn barn stöd och strävan;

Jag är 23, i utbildning (nästan i 2: a året), fram till förlossningen, jag är gift och bor med min främmande fästman i hushållet. Har min mor kommer fortfarande ha rätt till barnbidrag för mig om jag ska hänvisa ett barn stöd för min Böhnchen själv?

Mitt barn föddes i Tyskland och bor med mig i Mexiko & period, Kan jag få barn stöd och strävan;

Mitt barn föddes i Tyskland, men för 7 år bor med mig och min fru i Mexiko. Kan jag få underhållsbidrag ändå? Detta är utan besvaras klassiska kundboken för underhållsbidrag i den allra första avsnittet (som kan få barnbidrag): http: //www.arbeitsage

Hej jag göra ne utbildning och ett barn är mitt barn stöd till & quest; & quest; & quest;

Hej Jag har ne utbildning och ett barn. Vi lever i ett lämpligt hus. Barnet far nu också ut fortfarande andobtaining. är mig till barnbidrag. ???? Eftersom jag fortfarande hänvisar BAföG !!! Jag har barn barn pengar för barn, studielån, harts 4 vfür