B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-13

Jag avgick & comma; 64 & comma; med 581 & comma, - € månatlig pension jag har på freiberufl & komma, ytterligare resultat Umsatzst & period, betala & quest;

Advertisement

Måste när frilans ytterligare inkomster till min lilla pension på 581, I - € mervärdesskatt jag 64 år gammal.

answers

Solang din inkomst från frilans ytterligare tjänar mindre än 17.500, - Euro per år är inte.

Skriv dina räkningar "Ingen moms enl. § 19."

Eftersom din pension endast 581, - Om du måste också betala någon inkomstskatt så länge din inkomst per månad som 400, - Euro.

Även om skatten inte beror på ålder och det skulle förmodligen ännu bättre att betala moms:

Nej.

Related questions

Gör en försäkring känsla & comma; som i händelse av skada hela köpeskillingen för 12 mån & period; betalas & quest;

Jag har köpt ett år gammal bil (Golf GTI). Nu undrar jag om en försäkring vettigt att återbetalas hela inköpspriset för 12 månader mig i händelse av skada eller stöld. Du har missförstått något! Den så kallade återanskaffningsvärdet ersättning gäller

Jag avgick & comma; nu har en kortsiktig full sysselsättning och komma; ska jag ändra skatteklass & quest;

Hej, jag är regelbundet i pension och är nu en månad arbetar på mitt tidigare arbetsgivare, där jag St.Kl. den 4 hade, som min fru fortsätter att arbeta, men hon har till min pension St.Kl. 3.Since ska jag nog 5 haben.Muss jag förändras snabbt nu, el

Jag avgick & comma; har varit en änka sedan 2006 och har en 450-euro Jobb & quest;

Eftersom i en mini jobb avgifterna alla betalat ett schablonbelopp av arbetsgivaren, det spelar ingen roll vad du har för en skatteklass, om det är vad du vill veta. Först kondoleanser sorg. Den till synes ställdes frågan om skatteklass Jag kan inte

Är det & comma; att kostnader bosättningar upphör efter 12 månader och du inte måste betala & quest;

Eller är det en myt? Uppgörelsen måste fastställas inom 12 månader, annars förverkas anspråk på en ytterligare betalning (som måste konton skapas UDN en balans måste betalas ändå). Viktigt förverkade påståendet, så det är inte så säker på att preskri

Arbetar och bor i D & comma; anställdes AUT: Måste Rent Envers & period; betala & quest; & quest;

Jag ber om hjälp, eftersom ingen berätta för mig hur det fungerar exakt. Situation: Jag bor i D, ett österrikiskt företag vill anställa mig, det arbete jag gör men hemifrån, så i Tyskland .. . Det österrikiska företaget säger att jag ska skaffa mig e

Högre restvärde & comma; som ursprungligen beräknats när de återvänder en hyrd bil och period; Återbetalning & quest;

Om restvärde en hyrd bil är högre på avkastning än ursprungligen planerat, då får du ytterligare intäkter betalas i sin helhet? Jag vet hur wfwbinder säger kunden får 25% av reavinsten 75% och leasingbolag. Men om kunden går in i ett nytt avtal, avst

När min mormor hennes hem innan döden av mig åsido & comma; Jag har sedan sina barn och LPAR, far och farbror & rpar; betala & quest;

Hej Jag är ny här min fråga min mormor hus två hus på samma de vill innan sin död ett hus över skivor behöver jag så att deras barn att löna sig min far min moster och morbror. Vi har något änliches sådan bort som att ha en gård och jag måste betala

Lån für pensionärer som äger fastigheter & comma; månatlig pension för inträde i fastighetsregistret och komma; är det bra

Jag har hört att banker erbjuder nu fler och fler seniorer lån till, mot inteckning i deras egendom. Säg vem som får inga lån, eftersom det har otillräcklig inkomst, får belåna en anständig belopp som betalats, med ma kan då öka sin korta pension. Ve

Immoblilien: Vad är bostadsrätt BJ 1995 & comma; 63 kvadratmeter med bra faciliteter i ett bra läge ca & period; Värde & quest;

att veta tjeckiska någon med fastigheter? Vad är en villa, byggd 1995, storlek 63 kvm med bra faciliteter i ett bra läge i dag ungefährt värde? Studier gånger fastighetsmarknaden framför din dörr och hyran index för att matcha plats och anläggningar

Air Liquide WKN 850 133 & comma; Prisindikator har ändrats av 106 € till 96 € och diagram anpassad & period; Varför & quest;

Vad hände där? Hela diagram anpassades och registreras nu djupare. Aktier fortsätter att maximala hastigheten. Enligt Börsenzeitung Air Liquide har en kapitalökning från bolagets medel (sk aktiesplit) på 2014/06/02 vid 10: 1 vorgenommen.l https://www