B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI sjukförsäkring samförsäkring stolpar inlägg och plus; GKV 2012-12-23

Jag är strävan med min fru med sjukförsäkring &;

Advertisement

Jag är för närvarande arbetslös. Vad händer med försäkringsbolaget om jag underteckna arbetsförmedlingen och får ingen ersättning. Är jag då medförsäkrad med min fru, om så är fallet, kostnaden extra?

answers

Du kan sätta dig i din fru också försäkra (familj försäkring) när det är i den lagstadgade fonden. Detta är på begäran och har varit för dig kostnadsfritt.

Om din fru är lagligt försäkrad då du naturligtvis försäkrade som hemma.

Related questions

Grundläggande förmåga försäkring strävan som ett alternativ till sjukförsäkring &;

Min systerdotter plats för sina befintliga förhållanden ingen sjukförsäkring, som hon accepterar. Hon har nu råkade snubblar på ett erbjudande från Kanada Life, som erbjuder en försäkring som skäller sig grundläggande förmåga försäkring. Vid en först

Vad det har strävan med anpassning av student sjukförsäkring att vara &;

I går fick jag ett brev från mitt försäkringsbolag att medlemsavgifterna har justerats för studenter och jag nu ska betala i framtiden om 75 euro. Kan någon förklara exakt varför och vad det är precis på mig? Stativet som är tyvärr inte det. Det är e

Kan jag fortfarande ansöka om barnbidrag och strävan som gravida fru under 25;

Om barnbidraget har eliminerats under tiden, måste du definitivt fråga om dina föräldrar för en gång kan ansöka om barnbidrag. Vilka förutsättningar för barnbidrag måste ges, kan sättas även på erfarenhet. Hej, barnbidrag till föräldrarna och endast

Kan jag också få änkepension och strävan som hans fru;

Min bror är nu plötsligt avled med 52 år, var han 25years med sin partner, så leva tillsammans har de två barn tillsammans. Har hon några zubekommen en chans överlevande? Det finns också borgerliga unioner. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompet

I strävan upplåning säga fru &;

Kan någonsin förhindra en kvinna att hennes man alltid gör ny skuld? Vanligtvis givarna vill också säkerhet och detta är ofta en garanti för hustrun. Om detta inte ges, då finns det inga pengar - om inte man ger en annan garant i. Säga? Både ja och n

Vilken försäkring är nödvändig och strävan efter förlängd aktivitet utom sjukförsäkring;

Om du går till 5 månader utomlands (Kanada), som försäkring utom sjukförsäkrings specifikt måste ingå nytt för det. Eller stanna ansvar, hushåll, jurister, mm samma så länge du håller tyska bosatt? En personlig skuld fungerar utomlands. Legal Jag sku

Hur distribuera våra intäkter rätt till respekt för sjukförsäkring & quest;

Hej vi fortfarande inte vet om våra intäkter Avskrivningar och sjukförsäkring. Jag arbetar som kontorist och är operatör av jordbruks driften av min fru tillhör. Så jag är lagstadgade sjukförsäkringen. Vi har loggat operationen på mig eftersom min fr

Klassificering i sjukförsäkringen i pensionsvillkor eller vad är sjukförsäkringsavgiften

Involvera sedan November 2011 en månatlig pension, ca € 500,00, som jag en gång betalat in sin pension från min arbetsgivare. Jag har varit 60 år gammal i oktober 2011 och styrelsen sedan förfaller till betalning. Sedan 2006 är jag arbetslös och hänv

Måste inkomster och LPAR, pension och plus; Hyresintäkter och rpar; beskattas & quest; Vad om hälsa & quest;

Jag hänvisar sedan sommaren 2007 pension, min fru i februari i år. Tillsammans med ett slags "förtidspension" att jag får, får vi in ​​runt 30.000EUR. Med tanke eller hyresintäkter kommer från 3.000EUR per år. Vem kan hjälpa mig - vad om skattea

Öppnar barn min fru fri familjens sjukförsäkring och co-försäkring i deras strävan;

Öppnar barn min fru den fria familjen självrisk till din sjukförsäkring? Min fru har ett barn från ett tidigare förhållande, barnet Jag har inte antagits. Kan det vara försäkrad med henne? Bakgrund: Jag är privata försäkringar frivilligt i det lagsta