B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-22

Jag är privat på jakt & comma; För att finansiera handlas i Tyskland amerikanska företagsobligationer direkt från en US-dollar valuta konto komma; vilken bank erbjuder till & quest;

Advertisement

answers

Vad betyder "finansiera" i sammanhanget? Dollarn konto som en börda konto för inköp?

Det behöver bara en US-dollar konto på en bank (bör inte vara några problem på bra banker), inte nöja den ovillkorliga uttalande att köpa i Euro (explicit Aweisung kan definitivt var nödvändigt) och ger ett papper som i Tyskland är i US-dollar (där jag ser de största problemen. det är det antagligen inte är en dime ett dussin).

Om du har dollar inte redan köpt billig och kringspridda på en dollar konto, men som skulle behöva köpa bara detta inte utgör en fördel. (OT: Frågan är i allmänhet vad fördel en dollar Lång kan ge, förutom bra känsla att ha samma position som resten av världen .....)

De många banker erbjuder, som ett exempel också Com.direct.

Related questions

Vilken bank erbjuder sparkonto & comma; är möjliga med de transaktioner och strävan;

Jag skulle vilja ha en sparkonto, som jag kan överföra pengar till ett annat konto. Hittills har jag inte hittat en bank där dessa transaktioner på penningmarknaden konto är möjliga. någon kan ge en ledtråd till mig? En bytesbalansen är lagliga avgif

Hur man kan öka kreditkortet har tillräckliga medel genom kredit obegränsad & comma; Vilka banker erbjuder detta & quest;

Om jag har € 20.000 kredit på kreditkortet, kommer jag att kunna betala så mycket. Negativa exempel: Ing-Diba: maximibelopp per VISA-kort tillgängliga gränser för kontantuttag i uttagsautomater: 1000 euro per dag eller 2500 euro inom 7 dagar. Ytterli

Valutalån i Österrike & comma; vilken bank erbjuder även AT & quest;

Min syster berättade att hon erbjöds för den kommande renoveringen utländsk valuta lån från banken i Österrike. Nu efter faktiskt allt hade diskuterats, kom bankanställda på kvällen på ett besök. Hon beklagade att hon nu, men kan inte längre erbjuda

som dagpenning konto skulle du rekommendera & comma; i vilken bank och varför & quest;

hej, Jag var i sparbanken och konsulten svarade mig på min fråga, varför intresset för sparbank är så låga, gör det 1,5 -2%, sade han att de erbjudanden om comdirect och så biljetterna var bete och bankerna då ändå intresset skulle minska och räntan

Hi Experter & comma; Jag har nyligen återvänt från Tyskland flyttat till ett annat EU-land och komma; Jag förstår den relaterade skatteskulden korrekt & quest;

Jag har nyligen flyttat från Tyskland till ett annat EU-land. Så jag är begränsat skattskyldiga i Tyskland, som jag förstår det från dagen efter min avgång. Med detta menar jag att t.ex. utdelning från tyska företag i Tyskland beskattas eftersom de h

Vilken bank erbjuder möjligheten & comma; att välja kontonummer för kontoöppning & quest;

I min bank var tidigare kontonummer från en lista över gratis Choose- påstås gick inte längre, eftersom allt är i min dator. men jag vill få ett kundvänligt, enkelt kontonummer för en Nebengewerbe. Finns det banker som tilldelas kontonumret enligt ku

Utlåning gräns i Real Estate Finance & comma; vilken bank är hög & quest;

lägga alla banker värdet på en fastighet endast mi 60% av aktierna i Immoblienfinanzierung eller vissa banker som generöst? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det finns fakti

Vilka banker erbjuder betalkort & comma; med vilken du kan stå ut i världen för gratis & quest;

En vän till mig planerar för närvarande en längre resa och naturligtvis väcker också frågan om vilken man tar kreditkort etc. Jag har hört att det nu tänkt att ge banker som har erbjudande som du kan ta bort med betalkort värld utan kontanter. Vilka

Vilken bank ger aktuell KfW lån utan ytterligare privat banklån och strävan;

Hej! många banker förmedla ja motvilligt KfW PR lån eller endast i kombination med sina egna, ytterligare bostadslån från banken. Eftersom jag dock nästan helt Finans Min fastighet från sina egna medel, jag behöver det bara inte. Men jag för modernis

Om privat försäkrade 2 & comma, betala 5 gånger den årliga avgifter i förväg & quest;

God dag. Jag är rädd att det är nu något komplicerat eftersom jag själv saknade några detaljer för min fråga. Men när någon finner med expertis i skattefrågor, skulle han kunna hjälpa. Det skulle vara mycket trevligt i alla fall! Poängen är att jag h