B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-24

Jag är nu 65 fortfarande fast inte om och hur mycket pension jag får & comma; så jag har grundsicherun

Advertisement

Eftersom jag i 2 månader 65, jag har nu att tillämpas från Arge från så kallade grundtrygghet.
Hur lång tid tar det och hur mina behov mer? Jag bara!
måste äta glutenfri mat och fick ytterligare krav av denna anledning har detta nu försvunnit?
Genom en allvarlig infarkt min make är också i Argentina och få hyran att vara! Konto.

Kan jag hjälpa någon med dessa frågor?
Speciellt eftersom jag kan inte ens lämna lägenheten (utom ambulanskörningar) (Atesstiert).

answers

Om du kommer att vara 65 år i två månader normalt är redan klart hur hög deras egen pension blir. Upplysning i denna fråga ger ett möte med sin behöriga institutionen pension.
Den grundläggande trygghet vid ålderdom och funktionshinder är att se till att äldre och permanent fullt
oförmögna människor har tillräckligt med pengar för uppehälle och inte förlita sig på socialbidrag
är. Sedan 2005 är grundavdraget ett särskilt bidragssystem i tolfte sociallagen bok
(SGB XII) regleras. Grundbeloppet betalas inte som en pension som ett fast belopp, men som en
Öka prestanda för befintliga inkomster och förmögenhet. Rätten till grundtrygghet har antingen personer i åldern 65 år eller över 18 år, den permanenta fulla
är arbetsoförmögna. Det är också nödvändigt att ett intäkter och rikedom eller inkomster
inte är tillräckliga och tillgångar make eller partner för försörjning och att barn och
Föräldrar förtjänar varje mindre än 100.000 euro per år. Grundbidraget utbetalas endast på ansökan och,
där de berörda personerna har sin hemvist i Tyskland. http://www.sovd-bv.de/downloads/pdf/publikationen/grundsicherung.pdf

Tyvärr dina frågor går här ganska ineffektiv.

Ingen vet din historia intjäning i pensionsförsäkring.

Men du kan anta att dina sjukdomar, om de inte gör det i en Schwerbindertenausweis med speciella påskrifter
har inget inflytande på möjliga sociala överföring. Detta beräknas enligt gällande lagar och förordningar, och du har möjlighet, vid behov före social domstolen att stämma.

Vet också ingen här, hur länge din ansökan bearbetning kan ta, eftersom tiden är finanzfrage.net ansvarar inte heller lämpligt - att man måste söka efter redan från berörda myndigheter.

Related questions

Fast insättning i C && halv, en bank för tre & comma, 50 & percnt; & comma; Som ansluter bakom C && halv, A Bank & comma; Modeföretaget & quest;

Jag läste att C & A Bank med en av de bästa fasta insättnings erbjudanden: besparingar obligationer för en period av sex år för 3,50%. Vad tycker du om erbjudandet och vem som ligger bakom C & A Bank, modeföretag? När googling Jag finner ingen av

Om ränta på fasta insättning inte beskattas vid normal pensionsålder & quest; Ledsen & comma; inte får det och period;

Tack för ditt svar, måste fråga igen, jag inte få det så rätt. Om räntan på min fasta insättning och sparkonton eftersom inte normalt beskattas på pensionen? Varför måste jag återigen betala extra skatt? Jag har gjort en tid en skattedeklaration som

Fast ränta på 31 & period; 07 & period 2013 läckt & comma; Uppföljning finansiering i banken trots neg & period; schufaeintr

Hej! Min man har två negativa Schufa poster och uppföljning finansiering i banken är nödvändig. Om vi ​​får det ändå? De var alltid utfodras i tid av vår bank för huset och det var aldrig problem. Fråga banken überhuapt igen från Schufa? snowflake: B

Kredit på fast lön

Weis någon om man någonstans Kreidt får när avtalet har kommit överens om att fasta, när jag går till banker be hela tiden, en löne uttalande, men min arbetsgivare tycker det är min belöning regleras fast lön utan löneintyg. Banken frågar inte efter

Asset ansamling för själv fram till pensioneringen och period; 15 år och period; Men som & quest;

igår diskuterade vi med en bekant hur han kunde göra sin rikedom ackumulering för framtida pension. Vi kunde inte hitta en konsensus. Nyckeldata: 50, gift, entreprenör, 4 barn (5, 7, 15, 17: välsignade är alla studier), hemmafru. Tillgångar för närva

Riesterrente i SKIFFERTAK - en total flopp & quest;

vid den tidpunkt då balansen dragés över Riesterrente i pressen. Den kommer med inte bra. Är Riesterrente en flopp? Eller fortfarande ett alternativ, om vilka man bör övervägas när man tänker på pension? Med alla rapporter och publikationer, behöver

Pension och mini jobb - möjligt & quest; Pension avgift & quest;

Jag kan förutom min pension även göra en mini jobb utan att förkorta min livränta? Och en annan punkt: PM upp till 450 euro, med en ny mini-jobb falla till pension. Är känslan av mig, jag redan gått i pension? Utöver sin egen försäkrade Trenten en mi

Hur länge tror du får för utsläppsrätter barn på Riester & quest;

Hej. Jag fick motstridiga svar på min fråga, hur länge du får bonus när delar för barn. Jag trodde att det skulle vara möjligt så länge som du också får barnbidrag för barnen. Men jag var nu veta att gränsen alltid skulle nås genom att nå 18 års ålde

Tjänstepension och LPAR, Bav & rpar; med arbetsgivare som är etablerade utomlands

Värden gemenskapen, Jag är anställd av en utländsk arbetsgivare (utanför EU), men bor och arbetar uteslutande i Tyskland, så jag är helt omfattas av inkomstskatt och sociala avgifter i Tyskland och har en laglig rätt till lön efter §3 Nr. 63 EStG. Ka

Skuld genom defekta solcellsanläggningar & quest;

En vän berättade för mig om en rapport TV som presenterades i att Photovolaikanlagen strid med löften om tillverkarna ofta visar bara några år markant förändring i prestanda och ägarna därmed alltmer kommit i ekonomiska svårigheter och få in skulden