B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-04

Jag är bara deklarationen och komma; är Riester bidrag som beviljats ​​under föräldraledighet & quest;

Advertisement

Hej, jag har en fråga: Jag var 2014 i föräldraledighet (utan barnbidrag), vilket hade ingen inkomst. Har jag så inte anger i sina deklarationer, endast Riester och vissa försäkringar som jag fortsätta att betalas (liv / funktionshinder, etc.) Men jag trodde att Riester Tillägget skall betalas ut föräldraledighet? När jag kommer in data i styrprogram visas 0 euro som återbetalning, en hand full av logik, eftersom jag har tjänat något annat än vad bidraget beaktas?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ja, tack !! Men vad jag googlade även efter långvarig inte riktigt förstå från 4% av den "pensionsgrundande inkomsten" nämns, som är arbetsgivare på skattsedel anges bruttolöner, eller löneskatt räkningen kolumnen "beskattningsbar inkomst", det är niederiger ..?

Titta om du fortsätter att hjälpa:

https: //www.lohnsteuer-kompakt.de/steuerwissen/riester-rente-wie-sich-die-rieste ...

Related questions

Riester bidrag för själv under föräldraledighet & quest;

Kan en själv föräldraledighet få stöd för en Riester kontrakt? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de detta har jag på nätet för du hittade (optimalt vidta åtgärder Citat): Särskilda bes

Är det är att Riester bidrag krediteras med en Lohnsteuerjahresausgleich & quest;

Tagchen ... är ekonomiskt guru sade att Riester befordran på en Lohnsteuerjahresausgleich dras ???? Är detta sant ??? Om ja .... vilken nivå ??? Tack och hälsningar Hannes1963 Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Finns det Riester bidrag för varje fastighet köp & quest;

Vi vill köpa ett flerfamiljshus hus och flytta in i en av lägenheterna. De andra lägenheter som vi vill hyra. Mottagande vi för främjande av bostäder Riester? Riester är endast möjligt för egnahem. Emellertid har BMF märkte 20.01.2009 i skäl 157c, at

Riester bidrag återbetala efter enda avgångs & quest;

Följande fall: en arbetslös person är klar med 59 en Riesterrente. Bidraget per månad är 5 euro. För detta ändamål att främja kommer från 154 euro. Nu är han i pension och som söker pension. Huvudstaden är inte tillräcklig för att garantera en pensio

Riester bidrag i deklarationen

Hej! Jag kommer bara att förbereda en styrprogram min självdeklaration 2012 design. När man går in bidragen till Riesterrente jag märkte att de inte påverkar min möjligen skatteåterbäring. Även om jag bidragen extremt ökar för teständamål, har det in

Var ska jag skriva och jakten på den skatt tillbaka mina Riester bidrag;

Var exakt du måste ange sina Riester bidrag i deklarationen? I konditione kostnader för ersättningar 2009 Du har inga Riester bidrag lägga, men "bara" linjerna 37-55 "redigera". De Riester bidrag styrkas genom ett intyg enligt § 10a pu

Är det fortfarande för det gångna året Riester bidrag betala & comma; För att få full ersättning & quest;

Kan jag fortfarande betala för de senaste året Riester bidrag för att få full ersättning, dvs. retroaktivt? Strängt taget, ja du betalar för Riester efter eftersom avgiftsunderlaget är verkligen tidigare inkomst. Således, långt från resultatet av 201

Om en fastighet renovering eller & period; Modernisering Riester bidrag intressant & quest;

Jag ska börja från början: Vi befinner oss i 2008 flyttade till ett hus i 1965 och har sedan tillbaka några renoverat / moderniserats. El, Rohe och kroppen är ny. Jag fick-från ärvt ett gammalt hus i 1960. Under tiden har jag elektrisk, renoverat upp

Riester bidrag även om tillfälligt ingen socialförsäkringsintäkter har & quest;

Jag har en Riesterrente under en tid och betala en alltid bra. Nu går jag för ett år utomlands för att studera (Erasmusår). Jag får Riester bidrag för detta år? Även om jag inte kommer att fungera i år här? Nej, vid den här tiden du få ett bidrag eft

Hur mycket Riester bidrag - Riester ersättningar - erhåller familj med två små barn och strävan;

Vill du fortsätta att be om hjälp (för min Quiz Bank): What a Riester pension (Riester bidrag) får en familj med två små barn? 251 Euro, 524 Euro, 776 Euro eller 908 euro? Ser fram emot. På svar Bidraget uppgår till 154 € vardera för både vuxna och 1

0
Views
0
Ccomments