B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-29

Jag 1967-1974 bodde i Tyskland U & period; arbetade

Advertisement

Jag har en dubbelt medborgarskap, och Tyskland genom äktenskap schweizarna. Min uppväxt 1967- 1970 och ytterligare 4 arbets år jag tillbringade i Tyskland. Har jag rätt att Eien delpension? Födelseår 1953

answers

Kan du bevisa 60 månaders bidrag? Så ja. Om inte, kan du betala extra de saknade månader att få delpension. Men mycket av det inte kommer att vara i båda fallen, det finns lite bidrag / månad betalades under undervisningen.

Med Gebjahr 53 måste du logga också vänta lite längre tills pensionen betalning.

Related questions

En italiensk letar efter ett jobb i Tyskland och period; Han blev tillsagd & comma; han kan inte och får tidigare bostad i D har & LPAR, bostäder Contracting & rpar; & period; Är det & quest;

Kan en italiensk ser eller det måste vara registrerad före eller har några andra dokument som bildar Bewilligingen i polisarbetet i Tyskland? Detta är nonsens. Medborgare i EU-länder (inklusive italienare) behöver i princip ingen arbetstillstånd i Ty

Som tysk tillbaka till Tyskland och period;

Hej! Jag flyttade 2011 till min make i staterna. Min make är amerikanska och har arbetat på tiden i Tyskland. Vi återigen planerar att flytta till Tyskland i höst. Vi båda fortfarande inget jobb, som kommer att ha förhoppningsvis ändras då. För den h

Sedan april frilansar i Egypten och period; Centrum av liv och egendom i Tyskland och period; Control är av klienten i Egypten betalade & period; Ändå skatter i D & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det skulle vara trevligt om du hade "Add Details" utnyttjat möjligheten av fältet. Du bor i Egypten? Så där har du en bostad. Följaktl

Oberoende österrikarna Minijob i Tyskland och period; Mini Job Centre ansvarar inte & quest;

Jag är en tysk medborgare vars huvudsakliga hemvist i Österrike. Jag arbetar på ett oberoende sätt en nätbutik (även i A) och skulle också utöva en mini-jobb i Tyskland. Hälsa och kontrollera allt körs i Österrike. Min framtida arbetsgivare i D har M

En thailändsk dam & comma; bor i Thailand ärver från Tyskland 130 period, 000E och period; Om arvsskatt som ska erläggas & quest;

utan kommer förmodligen inte att: Den tyska internationella privaträtten initialt verkar ofarliga. Den avgörande faktorn är medborgare i den tyska arv. Följden av en person bestäms av lagen i det land där den avlidne (arvlåtaren) tillhörde vid tidpun

beskattning pension i proportionering av Tyskland eller & period; Italien till Österrike

Jag har huvudsakliga hemvist i Tyskland och hänvisar här en federal pension, pension, pension från en försäkringskassa, och slutligen för arbete i min ungdom, en liten österrikisk pension (cirka två luncher). ;-) Om jag flyttar huset under året till

Vi lever och arbetar i 25 år i Fjärran Östern och komma; Måste vi styra lön i Tyskland och period;

visste inte av vilken anledning. Eller finns det en inte formuleras i frågan? Om du här en bostad skulle ha, ja, men mer än 25 år, kommer du förmodligen inte att hålla en bostad om du bor i Fjärran Östern. Så ingen fullständig skatteskuld. Men med ko

Krig snart pension från Danmark & ​​comma; är det med pension från Tyskland räknade & period;

Pension från Danmark Du behöver inte vad pension du redan får i Tyskland. Ålderspension, förtidspension, sjukpension, tjänstepension, änkepension ..... Först när ålderspension och tjänstepension övriga intäkter bortses. Om och i vilken utsträckning b

Jag bor i 7 år i icke-europeiska länder och köpa en lägenhet i Tyskland och period; Är jag ansvarig för moms quest Property &;

Notarie har sitt konto Inkl sätta moms på min begäran, skulle han rätta, eftersom jag inte moms am ämne, har han informerat mig om att fastigheter förvärv exkluderas i Tyskland av undantaget som behaga. Jag har hittat något. Stämmer det? Som fallet ä

Barntillägg begärde avvisades eftersom jag inte bor i Tyskland u period, ingen grundtrygghet SGB II har

Familjen Fund Nürnberg avslår min ansökan till barnbidrag på marken: "Eftersom du har din hemvist nich i Tyskland, får du i enlighet med § 7 punkt 1 nr 4 (SGB II) några grundläggande förmåner enligt SGB II ... Sedan pärla. § 6 punkt 1 nr.4 BKGG SGB I

0
Views
0
Ccomments