B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-21

Investering för utbildning av Pate barn - vad är det bästa alternativet & quest;

Advertisement

Jag letar efter en bra form av investeringar för utbildningen av mitt barn Pate. Han är nu bara ett år gammal och jag vill spara på lång sikt. Vad är här ett bra alternativ för riskabelt är ingalunda ännu lovar något resultat?

answers

Så: Vad nu 10.000, - kostar Euro, förmodligen kosta 20 år 20.000, - Euro - eller mer. Om du har en Godson av pengar som har råd med en studentrummet någonstans vill säga, måste systemet vara så att förlusten av köpkraft samlas.

För att besvara din fråga, är en punkt mycket viktig: Hur väl känner du från dig och hur mycket och hur ofta du vill att du tar hand om ditt system eller din sparplan?

Om du är bekant väl och vill ta hand om en hel del, då kan du säkert ge någon goda råd här är där du ska börja skanningen av de olika fondsparplanerna.

Om du du inte är bekant också och vill bestämma dig bara en gång för en produkt, vad som krävs för att fortsätta de närmaste 15 åren eller längre, då är det redan spännande.

Du vill högt din fråga ovan säkerhet och avkastning, och jag är nu helt enkelt anta att du inte är någon som följer aktiekurserna dagligen och njuta av det, måste oroa sig för ekonomin. Då behöver du faktiskt speciellt någon som är bekant och du litar på finansiella frågor. Men vi stannar på ämne: Om du nu främst tyngdpunkten från konditionetriangeln säkerhets tillgänglighet-avkastning på säkerhet och avkastning kan komma ut endast en typ av investering som sedan jämnt mindre tillgängliga, så normalt eller en fast insättning eller en sluten fond . fond i fonder. Hård pengar är inte en besparing, så faller bort.

Naturligtvis finns det goda och mindre goda slutna system, men med några väsentliga KO kriterier kan vara potentiellt mer osäker kandidat filtrera bort lätt.

  1. Och det rekommenderas huvudsakligen eller uteslutande investerare medel används och inte dessutom vara en utländsk bankfinansiering.
  2. Det investeras inte bara i ett föremål, men åtminstone i ett antal - när det gäller, bäst i olika typer. Den lägsta nivån för en sådan spridning kan hittas till exempel i Habona, men bara bygga stormarknader, men för Aldi, Lidl, Rewe. Edeka etc. Det är inte troligt att alla går samtidigt bröt eller att på en gång utan flera stormarknader behövs. DC i hundratals privata hus (med hundratals ägare) investerat NPL Investor. Eftersom husen är alla handlat för dumpning priset, en förlust praktiskt taget elimineras. Mer scatter har t.ex. Midas SME fond som investerar i olika branscher, som alla måste nödvändigtvis ha ett unikt försäljningsargument. Den största spridningen finns en fond av medel som RWB etc. som investerar i andra fonder, och därmed samla hundratals investeringar i företag runt om i världen.
  3. Också en bra fråga du kan fråga dig själv: Kan världen leva utan dessa produkter? Utan vindkraftverk är det ganska bra, ännu värre utan stormarknader.
  4. Den sista frågan: Finns det bara "allt eller inget" eller finns det mer eller mindre vinst? Exempel: MIG fonder investerar i stort sett i läkemedel. Eftersom det endast finns allt eller inget. Antingen den nya drogen arbetar eller har lagt ned mycket pengar i sanden. Om det fungerar, dock uppnås enorma inkomster. För mig är detta ingenting. Jag skulle hellre bo på anläggningar där är någorlunda säker på att det kommer att finnas vinster, men inte spektakulärt sätt.

(Obs: Ovanstående exempel är bara exempel Det finns andra leverantörer och inte några erbjudanden sparplaner som skulle vara ytterligare ett kriterium ...)

Så jag är ett stort fan av sicherheitsorentierten slutna anläggningar (även om jag beställa ofta lite ensam står här) och om du är uppmärksam på det faktum att du placerar dina pengar i ett enskilt bolag, ingen enskild produkt och NO belånade företag, kommer du alltså uppnå dina mål mycket bra eller ens träffas.

Nu, naturligtvis, kan fans av öppna fonder och säger: "Ja, men aktier och fonder är men också företagens investeringar Så jag får alltför galna vinster, men att jag kan sälja när som helst .."

Detta är sant, men de öppna fonder och aktier rör sig med marknaden, medan säkerhetsinriktade slutna fonder påverkas av svängningar på marknaden betydligt mindre. Så om marknaden går ner i källaren, som betyder inte att ändras värdet på din investering.

Så: Jag fick ensam för förespråkarna för sådana besparingar vehicles'm här eftersom de flesta andra föremål inte kan stå, kommer du att få en mycket mer tips om hur man kan bli rik med fonder. Även din bank manager tenderar att rekommendera något (om det inte försöker lära dig att göra ett sparavtal). Tänka sig, gör dig smart och besluta om omständigheterna, och kanske därför inte speglar det "nästan alla" göra något. Den sista krasch även "nästan alla" har förlorat mycket pengar ... ;-)

åtminstone innan nominella förluster banksparande planer skyddas. I tider niedrieger intresse här banksparande planer tar ofta inte ens kompenserar för inflationen, så att det kan leda till verkliga förluster här. Därför, här är mina 3 förslag:

  1. första start på några sparkonto spara till mig idag att vänta ca 1,0-1,6% räntor till bättre tider (högre räntor). I goda förutsättningar att slutföra en bank sparplan med feststem hastighet.
  2. Eller just nu sluta på en bank sparplan med en referensränta bundna.
  3. Eller kanske en (mycket) bra balanserade medel (aktier och obligationer) som söker och detta besparen månatliga månad eller 2 som en fond sparplan: detta ger de bästa möjligheterna retur

Gå till besparingar. Annonsera alltid att de var lika bra i pensionsprodukter.

Related questions

Hej jag göra ne utbildning och ett barn är mitt barn stöd till & quest; & quest; & quest;

Hej Jag har ne utbildning och ett barn. Vi lever i ett lämpligt hus. Barnet far nu också ut fortfarande andobtaining. är mig till barnbidrag. ???? Eftersom jag fortfarande hänvisar BAföG !!! Jag har barn barn pengar för barn, studielån, harts 4 vfür

Om hastigheten för en utbildning försäkring för barn på den garanterade räntan för LV kopplade & quest;

Om hastigheten för en utbildning försäkring för barn på den garanterade räntan för livförsäkring kopplad? Betyder detta att räntan på en utbildning försäkring för barn från 2012 då också skulle minska? Ja, är han och jag tycker det är bra att de har

Utbildning paket för Barn & comma; kan tillämpa och strävan frånskild man för barn;

Som med utbildningspaket för barn? Kan ansöka om att leva med mamman till en frånskild man för barn? Ex sa att hon hade för idrottsförening för barn inga pengar, trots mina betalningar. Eftersom det finns men dessa stöd skulle det berörda för barnen

Försäkring och utbildning och tid; Barn försäkrade så länge & quest;

hur länge ingår i föräldrarnas barn. Jag tänker på försäkringen, som talar om "tills avslutad utbildning". Vårt barn kommer att avbryta en utbildning och starta en ny, efter att ha slutförts utan först. Alltså ovanstående fall kommit ännu? Eller

Barnbidrag: ska mitt barn i utbildning & comma; gift fortsätter nu för att få barnbidrag & quest;

Kan mitt barn i utbildning, nu gift, fortsätter att få barnbidrag? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För gifta vuxna barn, som befinner sig i den första utbildninge

Både i utbildning och plus; Barn & comma; finansiellt stöd

Hej! min flickvän och jag bor tillsammans och har ett barn, 7Monate gammal. Mamman är det första året och jag börjar nästa år min andra utbildning. Således är det ekonomiskt entwas "nära" till oss. Jag ber om du kunde ge oss tips om vilka punkte

Egen Wohung & comma; i en utbildning jag får barn stöd och quest; & quest; & quest;

Hallå Jag är minst 18 år fnage i oktober en ny utbildning på eftersom utbildning i Düsseldorf, och jag bor i Duisburg och måste börja vid 06:00 där och det är svårt att komma med tåg eftersom tillbaka. Jag skulle vilja gå med min pojkvän. Eftersom mi

Vilket belopp bör vara för utbildning för sina barn spara & quest månad;

Det belopp du ska spara varje månad för att säkerställa utbildning av barn? Jag skulle rekommendera som summan av barnbidrag eller cirka 150 euro per månad för att spara. Således, har du sparat cirka 40 000 euro fram till 18 års ålder om barnet, vilk

Körledaren C-utbildning kostnader för barn avdragsgilla & quest;

Min dotter (17) avslutat en körledaren C-utbildning. Är kostnaderna (avgifter, resekostnader, boende, etc.) avdragsgill i min deklaration och i så fall var jag ha på sig detta? Nej, Eltrn kan enligt § 10 punkt. 1 nr. 9 EStG Om dessa krav är uppfyllda

Har jag som är i utbildning gör mitt barn, barnbidrag tillgänglig

God kväll, Min son (22) ligger på 1,8. I en utbildning och sedan får en lön på 618 €. Han kräver nu av mig hela barnbidraget. Är det OK? Han kunde fortsätta att leva med mig, men han gör det inte! Om råd jag skulle bli mycket glad Ralf Snabbare och b

0
Views
0
Ccomments