B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-05

Invaliditetspension för depression före 1961 födda & quest;

Advertisement

Jag har varit 5 månader oförmögna till arbete (kollaps på arbete) för depression, ångest och anpassningsstörning och bara göra en psykosomatisk terapi, jag är helt överväldigad. Jag är en heltidsarbete (40 års arbete) och skapa detta inte längre, nu ville jag att ansöka om en Erwerbsunfähikeitsrente, är inte slutgiltigt, om min sjukdom är erkänd. För 10 år, jag är i Nervervenärztlicher behandling, två gånger jag var i psykosomatiska rehabilitering. Vem kan hjälpa mig

answers

Gå med VDK eller i SoVD, där du får för dina frågor som medlem av ett juridiskt ombud, som rensar alla dina frågor och du pension hjälper vid ansökan om EU.

Hej!

Jag kan bara hålla Althaus! Men du gillar hopplösa fall. Förfarandet du står i din gesundheitl. Konstitutionen inte.

Även om ett medlemskap kostar lite, men det är i många fall en god investering. verkställa en europeisk pension, ibland irriterande och skada ditt psyke också.

Alla de bästa för dig!

Hoppas att du föddes innan 1960/01/01.

Då du faller åtminstone under förtroende reglerna i förtidspension. Det gör saken för dig mycket lättare.

Rådet Althaus är gyllene. att ta Var inte rädd för att hjälpa VDK att slutföra. Detta är verkliga proffs som kan rädda dig från många "fallgrop" av pension förfaranden.

Hej!

enkelt uttryckt, men begäran. Vi har skickat vår fader för VDK, blev han mycket klokt. Ansökan har vi fyllt med det och sedan VDK vrogelegt som passerade honom. Först hade vi förberett oss för ett avslag, men det kom ut 50% EU pension! På liknande klinisk bild som med dig ....

Gör det! Lycka till!

Related questions

1961 födda före och exkl; Vad exakt är att komma nu i fråga i EU: s pension & quest;

Hade ett långt samtal med en vän. Sköterskan är nu tagit och psykiskt och fysiskt inte längre till fullo bedöma arbetet kan. Nun hon har av pensionen rekommendationen få EU pension att söka, eftersom de var tvungna att avbryta en REHA misslyckades. H

Rätt till lagstadgad förtidspension 1963 föddes & quest;

Jag var i februari 2010 till ett leiomyosarkom i rätt hough (malign tumör i muskeln) operiert.Nach OP jag fick en starkare strålning när min nervskada i benet wurde.Ich fick en domning, en brännande känsla och en känsla av konstant svullen Fußsohle.N

kan vara en tillfällig invaliditetspension gå i insolvens och strävan; & quest;

Hej, jag har en sjukbidrag, kan jag också begära så insolvens? Hello elfe2011, Din fråga rapporterades för mig som inte färdig! Du menar förmodligen Förenklade insolvensförfaranden = Konkurs förfaranden! Om du är närvarande vid de nödvändiga villkore

Är det med tot & perioden; Pensionen inte automatiskt försäkrad mot invaliditet & quest;

Vill vi fortfarande behöver en separat BU - erhålls utan av den lagstadgade pensionsförsäkringen och en pension om man är arbetsoförmögen. För låg? En BU på lagstadgade pensionsförsäkringen har aldrig varit så. För kohorter till 1961 finns en invalid

Skillnader i förväntad livslängd vid försäkrings

Mir är nu ett par gånger märkt att det är ganska stor skillnad i information om den förväntade livslängden. Speciellt när avslutande livförsäkrings gränser skiljer sig från kraven i den federala statistikbyrån. Eftersom det kommer om så olika resulta

pension arbetsoförmögna

Kan jag tränar en dag i veckan under 8 timmar. En lätt aktivitet, eller skulle behöva delas upp i två dagar mer Om pension för delinvalidpension, då till exempel, även praktiseras deltidsarbete. I en pension för total invaliditet, måste vara något bö

lagstadgade & period; Invaliditetspension för personer födda före 1961

Hej! Min man har epilepsi och är för närvarande sjukskriven. Han har rätt till den lagstadgade. Invalidpension om han är född 1960. Det var halva sjukpension. Eller den faller i det nya systemet för delinvalidpension med flera timmar (upp till 3 Std.

Betala en invaliditetspension alls & quest;

För en tid jag arbetar med BU-ämnet. Reklam får du var som helst. Hittills har jag inte har undertecknat något, eftersom att läsa om och om igen att invaliditetspension inte betalar. Är det rätt? Vem får därför redan invalidpension? Ser fram emot dit

Invaliditetspension för att höra möjligt & quest; Ha en hög grad Innenohrschwerhörigket

På grund av min hörsel jag bär hörapparater på båda sidor. Men jag har Proble att förstå. Detta påverkar också karriär. Beroende på akustiken (Hallefekt) eller den omgivande ljudnivån Jag förstår inte mycket eller felaktigt. Jag är en frilans skogsbr

Handikapp kort för sjuka med depression Människor & quest;

Jag är 51 år gammal. på grund av kronisk depression jag bezihe sedan 2007 full invalidpension. Kan jag ansöka om ett handikapp kort för mig? Och i så fall, vilka åtgärder jag ska gå? Tack. wally1 Snabbare och billigare rådet på din fråga. Kompetent,

0
Views
0
Ccomments