B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

fonder aktiefonder branschfonder jordbruksfonder aktiefonder och plus; medel sektor 2013-07-30

intresserad av en aktiefond på jordbruks- och komma; vilka råd du har för mig & quest;

Advertisement

vill investera i jordbrukssektorn, varav aktiefonder kan du rekommendera mig?

answers

Ja de aktiefonder finns det dock inte mycket länge. För 2009 är resultatet imponerande men i det förflutna är under genomsnittet.

DWS Invest Global Agribusiness LC (LU0273158872). Över genomsnittet, i stort sett diversifierade fond. Regelbunden abonnemangsavgift 5%. Om fonden butiksreklam Stöd från raderas utan överkurs och ytterligare betalning av en årlig lojalitetsbonus på 0,30%. Glömde min depå etablerad där och är mycket nöjd med de villkor och lösning.

Südzucker exempel.

Related questions

Investeringar i jordbruks exkl fond &; Meningsfull systemet och LPAR, Yield & rpar; & quest;

Vad tycker du om investeringar i jordbruksstöd. Priserna på jordbruksråvaror kommer sannolikt att stiga. Växande världsbefolkningen. Således, om du investerar i ETCs? Jag har fått från min mormor 10.000 euro och skulle vilja ha en investering med hög

Lagring Expansion planeras & comma; Jag fortsatte efter internationella blandfonder och globala aktiefonder och komma; har din strävan råd &;

Föregående sammanställning bör utvidgas och övergripande vara lite mer robust. För bevis Jag är mycket tacksam. Föregående sammanställning: 15% Invesco Pan European Structured Equity Fund A auss. 15% Fidelity Funds - Global Dividend Fund A QINCOME (E

Tyska aktiefonder fortfarande lämpar sig för investeringar eller priser är redan dyr & quest;

Är aktiefonder omfattar främst tyska lager, för närvarande. Fortfarande intressant att brunnar eftersom redan nu så bra tillväxt på cirka 15% har rapporterats. Eller är de värden som redan dyr och det tenderade nedåt igen? Tyska aktiefonder är landsf

Aktiefond Global Equity Fund och Europa - vilket är ett bättre alternativ & quest;

Vilket är ett bättre alternativ för en säker och väl diversifierad placeringsportfölj - Aktiefond Global Equity Fund eller Europa? Kommer du föredrar kex eller choklad? Hmm ... Som medborgare i euro zonen du kommer naturligtvis att fokusera på sin eg

"& Semi, risk Poor" och halv; Europeiska aktiefond ville & exkl; Någon som vet en fond som passar här & quest;

Hej experter från gemenskapen, kan det vara en konstig fråga. Jag vill fråga ändå. Jag söker efter min insättning en europeisk aktiefond, det är inte nödvändigtvis den absoluta avkastningen leverantören. Viktigt för mig är en mindre volatil europeisk

Aktiefonder på grund av bristande säkerhet för att undvika en vanföreställning & quest;

Min kollega berättade just nu att han avstå från aktiefonder, eftersom det inte gillar den påstådda bristen på säkerhet. Är denna tanke lite för kort? För om världsekonomin på lång sikt på knä, sedan aktiefonder är naturligtvis påverkas. Men pengarna

Jag skulle vara intresserade gånger och komma; där namnet på vår valuta kommer, och komma; namnet EURO & quest;

Har någon historisk bakgrund? Som introducerade och uppfann detta namn? Det fanns andra namn i konversationen. Viktiga kandidater var närvarande Europeiska Franks, den (Franco) kunde inte väljas på grund av den spanska översättningen, europeiska kron

Kan aktier från fonder som helst att sälja & quest;

Jag är intresserad av eventuellt för att få några aktier i en fond. Det skulle vara viktigt för mig att jag också skulle vara intresserad av pengarna om jag behöver det verkligen dåligt. Om investeringsfonder så lätt möjligt, eller det kan vara att i

SeriÃķse och bra fondmäklare på Internet & quest;

Jag är intresserad av en investering i aktiefonder och har fått veta att du enklast kan erhållas från fondmäklare på Internet. Men med konton på internet Jag har alltid varit lite rädd på grund av allvaret i leverantören. Finns det någon som är helt

Blandad fond sparplan med 50 euro per månad sparande & quest;

Jag är intresserad av en blandad investeringsfond sparplan och föreställa sig om en månadssparande på 50 euro innan. Jag har vad bra alternativ? Vem kan rekommendera mig ett erbjudande? Med blandfonder investeringsrisken hölls inom vissa gränser. Des

0
Views
0
Ccomments