B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter avdrag anställningsintervju utländsk avdrags & plus; främmande länder 2013-09-24

Intervju på semester: Jag kan lösa skatt & quest;

Advertisement

Jag tillbringade nyligen en bra vecka på semester och hade därmed en intervju i landet på plats (ca 3 timmar bort från D).

Nu frågar jag mig om jag av kostnaden - flygningen eller en taxiresa till exempel - kan om än bara delvis lösa? Om så är fallet, hur man argumentera FA över? Hur stor andel av flygningen är välkänd?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

I eienr veckas vistelse UDN en intervju kommer FA antar att intervjun var nästa ändamål, även om det var möjligen så att du sa om jag ner för att prata, jag bo en vecka.

Jag skulle säga, mer än taxi från hotellet till företaget och tillbaka är knappast där.

Related questions

Är det verkligen sant & comma; som prostituerade bröstkirurgi kan lösa skatt & quest;

En bekant har hävdat att kvinnliga egenföretagare kärlek kan lösa hennes bröstoperation som ett företag bekostnad. Är det sant eller gjorde obundet mig en björn? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär

Kan jag hyra ett bidrag till modern lösa Skatt & quest;

Hej, vi (min man och jag). Hade köpt ett hus där min mor hade livslång hemvist. Kort sagt ... det var alltför fallfärdiga kostnader tävlade. Vi kom överens med min mor på den för att sälja huset med sin uppehållsrätt. I gengäld får de en omedelbar må

köpte lägenhet i 2011 jag kan lösa skatt & quest;

Hallå Jag köpte en lägenhet i 2011 och skulle vilja fråga om jag kan göra geltent t.ex. notarie avgifter, mark överlåtelseskatt etc. i Lohnsteuerjahresausgleich? Begär förslag från vad jag kan sälja allt och i vilken frågeformulär. MFG JOMAI Snabbare

Resekostnader för lägenhet Utnämning att lösa skatte & quest;

Min bror bor för närvarande i södra Tyskland, och nu har professionella skäl att flytta till Nordrhein-Westfalen. Han hade en lägenhet visning, men det har inte framkommit någon. Nu vill han gå igen. Kan han betala de kostnader som skatte resor ändå?

Selber Aupair - Jag kan lösa skatt & quest;

Jag var au pair i Irland. Kan jag något där för att få avsatte (Hein rider, två hushåll, applikationskostnader, kostnader för byrån). Tack för svar Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exper

som kostar bilolycka, kan jag lösa skatt & quest;

Shift är defekt, det kommer också med mindre typ, såsom. Här är målet: https: //www.vlh.de/arbeiten-pendeln/beruf/wann-und-wie-sie-unfallkosten-von-der -... Vanligtvis ingen. Eller har det varit en olycka på ett uppdrag? Vilka kostnader har du någons

Jag für min dotter hyrde en lägenhet och teilmÃķbliert & comma; Jag kan lösa skatt & quest;

Jag för min dotter en lägenhet hyrs och detta teilmöbiliert? Hyran är 1-1, där ytterligare. Fråga 1: genereras för ingen vinst. Är det möjligt att reglera kostnaden för Teilmöbilierung Fiscally? Fråga 2: Bör min dotter kan bära hyreskostnader endast

Hur kan jag lösa skatte & quest utbildningskostnader i en icke-erkänd yrke;

under kort tid jag har använt tid att slutföra en kurs. Detta är inte relaterat till mitt jobb, men senare överfördes utgör en andra pelare. Däremot skattekontoret inte igen kostnaden, på grund av yrket inte är erkänd. Har du en idé? tack Snabb och b

Au Pair MÃĪdchen lösa hushålls tjänsten skatt & quest;

Föräldrarna till vänner mina barn vill lindra lite och få därför en au pair flicka i budgeten. Kan du göra kostnader hävdade hushålls service och han Vond lösa skatt? Om inte annat avtalats, 50% av kostnaderna för att göra barn är en Au Pair MÃĪdchen

Kan en husägare sälja en underhållsreserv skatt & quest;

God kväll! Jag vet att du kan lösa skatt fastighetsägare en underhållsreserv om de faktiskt utfärdades -Om du låta fastigheten. Vad är detta, om du äger en invånare? Är det då? Tack och VG, gräsmatta Pfleger Detta är alltid sant i samhällen av ägarna

0
Views
0
Ccomments