B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-20

Internetbank säkrare med Tan generator eller mobil TAN förfarande & quest;

Advertisement

Vem kan berätta för mig vad systemet ska jag välja när TAN listan kommer att avskaffas. Tack för ditt råd här!

answers

lite längre tid att komma från bankerna, S @ mrtTan Optic förfaranden görs tillgängliga.
som för närvarande är den säkraste möjlighet att utföra sina bankföretag.

tan generatorn fungerar bara om din bänk / bankkort insida. på skärmen, är en streckkod sedan visas (i den snabba förändringen av punkt bar). på att hålla enheten och detta kommer att generera en solbränna.

Säkerheten väntas vara densamma i båda systemen.

Emellertid mTAN metoden fungerar bara om du kan ansluta till telefonen, så det finns inte i mer avlägsna områden eller mycket exotiska länder.

För detta är chipTAN processen irriterande att du har enheten under resan dit du behöver, om du också gå ibland vill kontot.

Så jag använder för år Internetbank TAN mobiltelefon. Fungerar bra och jag haft hittills null problemo.

Related questions

Vilken metod är säkrare: SMS-Tan eller chipTAN & quest;

Vilken metod är säkrare: SMS-Tan eller chipTAN? Processen kan vara relativt säkra. Problemet med mTAN är bara att du inte kan göra något i vissa avlägsna områden saknar telefon mottagning så och du måste betala för SMS utomlands delvis våldsamma roam

Internetbank: PIN & sol, TAN eller snarare med särskild programvara & quest;

Är det tillräckligt PIN / TAN förfarande avseende. Säkerhetsaspekten, eller om du föredrar att ta en programvara? Du hör en hel del dåliga via Internetbank. Jag har gjort år Internetbank med PIN / TAN, som fungerar bra. Hittills har jag också ingenti

Kan detta vara online uppgradering till chipet Tan metoden & quest;

Min bank erbjuder chipet Tan metoden. Jag har inte varit där men. Kan jag använda Internetbank enkelt växla eller måste jag betala en extra till banken, så att ställa upp? en switch kommer att ge dig ingenting, eftersom du behöver en Tan generator. b

Smart-TAN förfarande: Generatorer bankspecifik & quest;

min bank kommer att byta till den så kallade. smart TAN förfarande. För detta behöver jag en förment TAN generator. Nu ger jag en bekant en, eftersom han har två - men från en annan bank. Är dessa försörjnings generatorer eller bankspecifika med någo

Måste jag förlora din mobiltelefon och bankens rapport när jag SMS Tan metod & quest;

Är det nödvändigt att jag informera även Bank i händelse av förlust av min mobiltelefon wg. SMS TAN förfarande? då bör inte banken också är förbjudet i deras system gör? Om telefonen försvinner, då anordningen genom vilken genomförs en verifiering av

Vilket förfarande för Internetbank ska jag använda & comma; om CIH har valet & quest;

Jag får ett brev från min bank som jag kunde ändra min Internetbank av Itan också HBCI1 eller mobil TAN. Problemet: om jag ser det på internet jag hittar bara ett uttalande: alla är helt osäkra. Är det rätt? Finns det fortfarande skillnader i process

Om Smart-TAN-metoden verkligen säkrare än SMS-TAN förfarande

Antag att någon har gjort ett misstag och höll sitt kort tillsammans med sin online PIN-kod i din plånbok. Jag tror att göra en hel del, så ska du inte hävda att detta inte kan hända!. Tänk om han nu förlorar plånboken, eller blir stulen det. Om han

Vilken TAN förfarande är säkrast quest &;

Jag har nu registrerat för Internetbank. Jag måste välja mellan de olika TAN förfaranden mig nu. Vilken metod är det säkraste och bästa? Jag börjar med tiden min åsikt osäkert sätt och slutar med det säkraste sättet: Itan på papper: den minst säkra e

Finns det en garanti för TAN generatorer & quest;

Finns det från bankerna faktiskt en garanti för TAN generatorer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Jag misstänker att du med garanti, "garanti" innebära att du förmodli

Måste jag SEPA övergången nya TAN generatorer & quest;

Jag använder Internetbank TAN generator och AskMe grad detta inom ramen för Sepa 2014 också utbyta från febr. Övergången har del kostar minst € 15 och jag Habs ännu inte länge. Den har ingenting att göra med den andra. TAN generator används endast fö

0
Views
0
Ccomments