B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Pension änkepension arvinge 2012-02-03

inte riktigt betalat

Advertisement

Hej, gick min bror bort tidigare i veckan, var han egenföretagare och har betalat ingenting tiden i kassan en, var det många år sedan och har betalat anställd under denna period om fem år a. Nu är frågan inte min syster i lag har rätt till änkepension? Jag hoppas att någon förstår vad jag menar? Tack på förhand

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

De betalda fem år försvinner inte och därför din syster har rätt till änkepension - oavsett hur hög den också misslyckas.

Så omedelbart boka tid med pensionsbolagen och ansöka om änkepension med deras hjälp.

Ett anrop till pensionssystemet och den byråkratiska Rädererk startar.

http://www.n-heydorn.de/witwenrente.html

Related questions

Grekland förväntar turism rekord varför knappt någon effekt på arbetsmarknaden och quest;

Enligt uppgift är Akropolis om ren besökare varför gör att så lite av sina arbetsmarknadsstatistik? Det ens talar om turism rekord Dort- skapar men också många nya jobb, eller hur? är förmodligen människor med eller utan ett rekord redan i arbete och

minskning hyra i uppvärmning totalt misslyckande

I min lägenhet är en gammal värmesystem. Eftersom hon är gammal hon håller faller tid helt. Min hyresvärd är men en vän till en hantverkare och därmed frågan regleras inom 24-48 timmar. Under tiden kan vi sedan använda en elektrisk värmare, vilket ge

Hjälp & exkl; Beräknad inkomstskatt för 2011 är högre än vad som redan betalat inkomstskatt - extra stöd och exkl;

Efter inlämnandet av deklarationen 2011, bestäms av FA inkomstskatten är mycket högre än inkomstskatten redan betalats - ytterligare betalning krav. Varför ?? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu

Varför insamlingen fortsätter trots att jag redan har betalat & quest;

Jag har ett stort problem med max katedraler. Tyvärr, en debitering av max katedraler på min bank hade spruckit. Jag fick Maxdome en inbjudan men jag reagerade inte omedelbart, eftersom jag inte ofta går till mitt e-postkonto. Då igen kom en påminnel

inte betalat inkomstskatt

Hej alla, Jag har ett problem riiiiiesen! oo Min arbetsgivare har gett mig i morse att han för mig sedan mars 2012 (eftersom jag är anställd uppe) NO har betalat inkomstskatt! Jag var felaktigt utfört med inkomstskatte grad 0 tillgängliga. Jag är men

BVV laddad döds belopp som betalats inte från och tiden efter, och period;

Hej! en familjemedlem dödas i en olycka för 11 år sedan. Vi har först nu fått ett brev från BVV (Association of banksektorn) får, som han kommunicerar den aktuella pensionsbeloppet. Under de senaste 11 åren, har vi inte ta emot några meddelanden och

du betalat i Österrike och Schweiz GEZ & quest;

du betalat riktigt bra i Österrike eller Schweiz GEZ? Eller har sin egen "GEZ" när du behöver registrera och betala? I Österrike är det: GIS GEZ att betala för de offentliga program i Tyskland. Eftersom Österrike och Schweiz inte påverkas av det

Hur vet jag & comma; om jag hela kostnaden för min priv & period; har redan betalat pension & quest;

Hur vet jag om jag har hela kostnaden för min priv. Pension redan betalt? Detta regleras i lag att försäkringsbolagen måste spendera en viss tid för endast eller måste jag med försäkringsbolaget förfrågan direkt och kan sedan säga hur mycket av kostn

Betalning mot betalning - Faktura in och komma; även om kunden har ännu inte betalat & quest;

Hej. Jag säljer en produkt genom ett internetförsäljning plattform. Kunden kan inte betala räkningen, men endast efter betalning. Eftersom jag vill ge mina kunder möjlighet att få levereras före jul för att varorna, jag kommer varorna bara också skic

Hur kan jag sälja min livförsäkring till en riktigt seriös leverantör & quest;

På marknaden för livförsäkrings cavort välkänt, många svarta fåret. Hur kan jag här för att se till att försäkringen verkligen allvarligt att bli? Hej, du kan söka råd du av personalen för konsumenten. Jag tror att det du har nu användbara erfarenhet