B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-02

Installation av en tvättmaskin i källaren i en villa egendom två ägare

Advertisement

I årsstämman 2012 gjorde två med ägaren av ansökan om fastställande av deras tvättmaskiner i en delad källare. Begäran godkändes. Nu jag vänligen gå till fastighetsförvaltaren att låta samma för mig också en lista på vår Kellerrum. Detta avvisades av honom på grund av att det hade bara två giltiga och återigen en begäran måste göras vid nästa möte i gruvan. Stämmer det? När det var inställd att tala om denna fråga positivt varför det är då inte för alla andra därefter därför automatiskt.

answers

Jag ser ingen motsättning. Man skulle i allmänhet kunna anta att alla kan fältet. Då är källaren mglw. fullt med någon tvättning, torkning eller andra enheter.

Eller en överens om exakt en begäran från och lämnar mer och besluta igen. För mig logiskt - eller ologisk.

Jag vet att många källare eftersom det inte bara en rymdtema, men logistiska problem som

  • utlopp Park
  • Vattenförsörjning / process
  • separat el / vattenmätare
  • etc.

Om har beslutats att inte fast pris, då måste man lämna in en ny ansökan.


Samhället verkar så bra att inte vara. Så jag undrar om de små officiella kanaler är inte möjligt här.

Fastighetsförvaltning är inte ägare, placera begäran vid nästa ägarnas möte och allt är väl.

Du måste agera ut en inget krångel och sätta förfrågan!

Detta är verkligen och helt enkelt eftersom det är gemeinschafltiches egendom och eftersom alla har något att säga vad.

Partition handling !!!

Det sådant regleras !!!

formål är verkar inte invända mot beslutet av huset administration.

Hej!

som inte fungerar automatiskt så vidare, det kan vara för fullt.

Ny ansökan är redan korrekt,

lycka till

Barmer

Och hur påverkar det mig ekonomiskt?

Related questions

Minsta beloppet uppgår i domstol Vattenskador från tvättmaskin i källaren av grannarna: Svarv

En granne till mig hade kört nyligen sin maskin lämnas obevakad, (ROTWERK Fa.) € kostnad och svarv med - digital stöd annons har skadats (dessutom uppgraderade) nordväst 165,90, tillade - detta var i min källare vattenskador till min lilla svarv (€ å

2 gratis tvättmaskin anslutningar i källaren & comma; Uthyraren vill nya montera && semi; dela kostnader

Hej hej, följande problem: För några veckor sedan har jag en tvättmaskin ärvt / begåvad. Hon är redan i källaren och jag gav min hyresvärd direkt kommunikation. Detta innebar då måste det finnas en ny "linje" (hans ord) placeras, som är MMN anta

Minskar försäkrings & comma; om trots tvättstuga i lägenheten tvätt & quest;

Jag har faktiskt en tvättmaskin i källaren. I tvättstugan alla hyresgäster kan parkera och har en tvättmaskin. Tyvärr händer det oftare att min tvättmaskin av andra människor används och min tvättmedel alltid försvinner. Nu undrar jag, bara att sätta

Om du var en hyresgäst översvämningsoffer och komma; mycket Mietkürzung då det & quest;

Vad händer när trädgården är helt förkrossad och källaren och trapphuset tillgång har skadats av översvämningar och sanering är nödvändig. Hur mycket hyressänkning är möjlig? Trädgården är i sommar är inte längre tillgängligt, tvättmaskiner i källare

Har jag äger hushåll & quest;

Hej Alla, Jag föredrar en snar framtid med min flickvän i vår nya lägenhet. Hittills vi lever tillsammans på vinden i mina föräldrar. 90qm², eget kök, badrum, vardagsrum, etc .... Men vi hittade samma dörren som mina föräldrar, bara vi lika bara trap

Vad är täckt av en hemförsäkring & quest;

Är källaren och lagring automatiskt omfattas av en hemförsäkring, eller är de förstärkningar till ett måste ägna sin tid separat efter avslutad? Källaren och själva butiken är inte bra, snarare innehållet, om det beror på att hushåll. Hur mig sagt in

nekas monteringsvärmemätare för ägare av WEG

På ett sätt i vilket var och en av de tre enheterna är ockuperat av ägaren, installation av en värmemätare med 2: 1 avvisades röster. (Ta någon av de möjliga undantagen). Om förespråkarna av mätaren men installationen råda så att uppvärmningskostnade

Om en företagsägare, till ägarnas möte begära ändringar i lägenheten & quest;

Jag har följande situation med min hyresvärd. Vi har ingen rullande mark, av någon anledning, vi bara tunga mörkläggningsgardiner. Hittills har det inte har brytt oss, men i slutändan måste vi fråga oss att vinnas genom vår hyresvärd om dig men kan i

Nya hem köp

Vi vill köpa en begagnad egendom. Tomten är 800 kvadratmeter. Upp till vad gr0ße hela markvärdet förutsätts? Han är det 29 euro. Säljaren har ingen energi certifikat. Den har en stor renovering placeras på fastigheten. Tak, fasad, installation badrum

Få i källaren utlopp för E-Auto Installera och komma; 50 meter kabel väg och komma; dyr sak & comma; Skatte Besparingar MGL och period; & quest;

Hej, jag får i källaren en sockel utrustad för min nya elbil. Det finns 50 meter kabel kör är ne dyr sak, så kostar ca 600 €. Elektrikern sa, ett verk av honom, skulle behöva göra för jobbet hela dagen, den 50 m kabel kostar mycket deg. Kan jag spara

0
Views
0
Ccomments