B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

insolvens insolvens och konkurs Tilldelning fritid insolvensförfaranden och plus; Liquidator 2013-01-07

Insolvensförfaranden - tilldelning leasing möjligt & quest; Skulle vara mycket tacksam för svar och tid;

Advertisement

Kära herrar,

Jag har bläddrat internet en hel del om det, men inte den rätta för min situation hittades. Nu hoppas jag att ni kan hjälpa mig.

Jag är mer än ett år i konkursförfarandet. Det finns några skulder, inget stort, eftersom många fordringsägare har också garnichtmehr rapporterats.

Jag var närvarande under de belopp som undantas från verkställighet.

Jag har nu lärt sig en god vän att din kollega skulle behöva hyra en liten tilldelning. Kostnad: 500 € vid acceptans för utrustning etc till ägaren, annars bara 90 € / år leasingavgiften. Sedan länge sedan jag letar efter en sådan, är detta naturligtvis mycket intressant.

Min fråga:

Kan jag någonsin har en sådan tilldelning under insolvensförfarandet? Om så är fallet, jag måste rapportera min mottagare eller inte?

Skulle vara mycket tacksam för svar.

Tack.

hälsningar

answers

Naturligtvis DU måste.

Om du går till 500, - har sparat upp Euro UDN använder för hem och trädgårdsprodukter, kan du inte säga vad.

90, - Euro leasing per år, eftersom det kommer att vara några problem.

Du är i ett insolvensförfarande, inte har förklarats företag Oförmögen.

Om du "sparat" genom att inte seizable del har du pengar, kan du också använda den som du vill - som inte har något att göra med konkursförvaltaren.

Oavsett om du köper en ny TV eller en cykel eller tilldelning hyr, här spelar ingen roll.

I vilket fall som helst underrätta konkurs konsult, eftersom du också skyldig dina kvitton att tala om för honom, du bör informera honom också dina kostnader. Sammanfattningsvis får inte och kommer inte att också neka dig trädgårdslandet, eftersom det inte kan betraktas som en tillgång i lagen, eller spendera grunderna en på Altersvorsorge.Das till dina fordringsägare har inte rapporterats har ingenting att säga, med en titel i domstol de 30 år har utan att utsättas för en Verfristung.

Related questions

Måste faktiskt korridoren tjänsten acceptera även om ingen leasing klausul & quest;

En bekant dras för andrahandsuthyrning i en lägenhet. Nu var han redan flera gånger av vaktmästaren kallas för att ta över hallen tjänsten, även om hans interims hyresavtal inte innehåller en sådan klausul. Har fortfarande antar att han denna tjänst

Översikt bra leasing priser & quest;

Jag letar efter ett nytt hyresavtal, och har också tydliga idéer om villkoren i kontraktet. Var kan jag hitta en jämförelse av olika leverantörer? Eller har jag mig verkligen söker bara från någon leverantör ett erbjudande? Eftersom du måste få indiv

Är en säsong lease AVRÅDA & quest;

Mina potentiella hyresgäster verkar vara rädd framför en säsong leasing, även om jag endast kräver en ökning med 1,2% / år. Det skulle vara bara 6 euro / år. Har haft en kemisk laboratorieassistenter som potentiella köpare som inställda så att han ha

Skannade lease giltigt & quest;

Jag kommer nu att gå en månad tidigare tillbaka till Tyskland. Min hyresavtal har avslutats men tyvärr för en längre period. Nu har jag hittat någon som vill flytta till hyra ut här. Med hyresvärden allt är överenskommet. Alla sak är den nya hyresgäs

göra så WG-lease optimal & quest;

Nu är hon på ... den första WG av flera studenter. Vi är fyra och turen att kunna köpa en lägenhet som WG. Endast ingen av oss företag med kontrakt och deras design. Vi har hört talas om fallgropar i WG-leasing. Hur ska du gå? Vilken typ av kontrakt

Jag måste betala för ett hus tilldelning GEZ avgifter & quest;

Måste också för tilldelning hus där du är en radio har med löne dig när trädgårds lyssna på musik GEZ avgifter? Dessa är men inte ett riktigt hus där du kan leva utan bara ett slags koja. Om du betedde dina GEZ avgifter betalar i din lägenhet för TV,

Erfarenheter med ALD Lease Finanz & quest;

Hej. Jag fick veta att komma på hyresavtalet låg med ALD Lease Finanz bort. Den som berättade för mig att, men är inte helt objektiv, eftersom han såvitt jag vet fungerar för. Har någon någonsin haft erfarenhet av ALD Lease Finanz här? Är den allvarl

Vad att notera när en bensinstation leasing not & quest; Hur något som att springa alls från & quest;

Idag har jag hört talas om ett erbjudande som är att hyra en bensinstation på en huvudgata med ca 15.000 invånare karta 1500 €! Nu frågar jag mig, hur någonsin tar slut, om du leasade en bensinstation? Hur mycket tjänar jag med en bensinstation? Har

Vad det innebär och komma; Om du har kommit överens om leasing preemption & quest;

Om fastigheten säljs, då kan du förvärva marken i stället för köparen på samma villkor. Sedan går din hyresrätt, för då du själv kommer ägare. Hur @Spezi skriver korrekt, det finns en att sälja rätten till erbjudandet om en tredje part för att komma

Allmänt Husdjur förbud leasing ogiltiga & quest;

Min syster har en hyra hem och vill ha alla hyresgäster med husdjur, eftersom de inte bara det är vad man skulle förstå av ett djur älskare och dessutom är fortfarande allergiska mot en ingrediens. Därför har det också fastställde en allmän husdjur f

0
Views
0
Ccomments