B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-16

Insättning utan Passbook & quest;

Advertisement

Jag går nu och min nya ägare vill att jag ska ge honom betalas kontant. Men från min gamla hyresvärd, jag vet bara i form av en insättning Passbook. Kan hyresvärden efterfrågan och vad "bevis" jag har att jag gav honom pengarna?

answers

Det finns avtalsfrihet, men du har rätt att hyresvärden pengarna investerar separat från sina egna tillgångar och konkurs säker och Dr om det måste tillhandahålla bevis. Du kan men privat överens vad du vill. Så kör fickan pengar i kontanter mot kvitto, ägaren kan bara om du inte gör något mot den.

Om du vill hålla sig borta från trubbel vid anställning, ge honom pengar mot kvitto och förlag efter att ha flyttat skriver bevis på lagligt ljudsystem.

Jag vill ge en länk på sin väg arvinge ännu, men blocken.

Ge leder lätt till Google insättning, klicka på länken till www.internetratgeber-recht.de ..........

Hyresvärden kan fråga, men du bör lämna dig ett kvitto på betalningen.

Related questions

Insättning på Passbook & quest;

Efter att jag läst svaren på 15.000 Euro kontant insättning på banken, jag antar att samma sak gäller för motböcker Weiss någon hur länge en sådan insättning rensas? I ett svar noteras ,, att insättningar successivt lagt till flera dagar Det är inga

Insättning som Passbook plikt & quest;

Jag har bett min hyresvärd att tillämpa min insättning höherverzinslich, z. B. området pengar eller dagar Federal obligationsemission. Men han vägrar, han är alldeles för mycket ansträngning och det återstår i den typiska insättning motbok. Kan jag b

Kostnad insättning bankböcker vad & quest;

Frågan är upp! på min kostnadsbesparingar som tillämpar en insättning - Passbook € 12 och som betalas av hyresgästen. Orsak: hyresgästen befrias av en begäran om befrielse från källskatt. Detta är inte möjligt för ägaren. för mig det var gratis (Spar

vilka alternativa finns att sätta Passbook & quest;

Hej människor, Jag drar nästa månad i min första lägenhet. Min hyresvärd vill hyra insättning 800 euro, vilket är mycket pengar. det finns alternativ? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär n

Hur man gör min mormor Ăźberzeugen att ta en annan form av sparande än den gamla Passbook & quest;

Min mormor är nästan 75 år gammal - Schort på sitt sparkonto. Hur kan jag övertyga dem om att en annan form av spara mer i den för dem. Jag tänker hårt pengar eller obligationer, men det vill vet ingenting och hör ingenting. När obligationer Jag skul

Vad gör min hyresvärd som han kräver en deposition Passbook & quest;

Min nya hyresvärden vill jag sätta insättning på en insättning Passbook? Vad har han fått det och vad exakt gör skillnaden? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Till minne av en f

God dag och komma; Jag vill att mina "och semi, finansiella Remains" och halv; enbart min dotter livslängd än är och period; Hur man gör det och komma; min passbook & quest;

En "överföring" av dig till din dotter, kommer banken inte rösta. Därför är förmodligen avslutningen i enlighet med uppsägningstider och efter öppnandet av ett nytt passbook av din dotter det enklaste sättet. Överföra saldon din motbok till ditt

Vem vet ATM med insättning i München & quest; Bror är på väg skulle han lägga pengar och tid;

Någon som vet en bankomat med insättning i München? Min bror är ute på stan, är pank och jag vill snabbt vad betala honom vid maskinen, så att han kan stå ut med det, fungerar det? Och med vilken maskin? Söka på webbplatsen önskad Bank söker där fili

Kan jag sätta in en främmande Passbook & quest;

Är det verkligen möjligt att man betalar pengar till en utländsk sparkonto? Kan teoretiskt gå till banken och sätta in det på ett sparkonto som inte är min (naturligtvis mottagande kunden är på denna bank)? Snabbare och billigare rådet att din juridi

Får jag min insättning ett kvitto & quest;

faktiskt måste ge mig ägaren utan bad om min insättning ett kvitto eller utvisa mig att han har packat på kontot? Utbildning: På mottagandet av gäldenären har ett rättsligt anspråk (§ 368 BGB). "Kreditgivaren måste ge för att få befogenhet att begära