B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Investeringar Pension Bank obligationer fonder depå aktier räntor aktiemarknaden aktier och plus; Pension fond sparplan portfölj tillgångs konstruktion 2012-07-15

Innebär en fond sparplan - Capital Plus som kärna och quest; & exkl;

Advertisement

Har framför mig med nu mitten i den 20 gånger sätta långsamt ihop en fondportfölj. Bit för bit har jag nu gjort mig beläst och mina egna idéer. Jag skulle vilja att finansiera besparen månad och jag har redan tittat på många av dem och informerat mig om olika produkter. Som depå grund Jag har stelnat i kapitalökningen i alliansen. Jag vill det här som besparen med 75 euro per månad. Detta skulle jag få utan avgifter. sedan följa ytterligare investeringar till Europa 75. Har inför en internationell aktiefond, NEN europeiska aktiefonder, blandfonder och internationella NEN-fonder för tillväxtländer med installerad. Mag investera i dessa fonder med ett belopp på 250 euro per månad. Dessutom måste jag fortfarande oroar mig.

Har någon erfarenhet av denna fond? Är detta en bra grundläggande investering? Fondens utdelning - det finns fördelar jämfört med tillväxtfonder? Jag tycker att idén om en vanlig "inkomst" verkligen inte illa. Är det vettigt då att leta efter endast fond med distribuera produkter eller hur det? Har ni alternativ för en god grundläggande investering?

Hoppas mina många frågor är förståeliga och jag tackar på förhand någonsin för många förhoppningsvis användbara svar!

answers

Hej Schirmi,

Först och främst grattis som valde du i din yngre år att besparen en fond sparplan och meddelar dig och läskunnig har, som ni skall göra! Håller du i din åldersgrupp verkligen en sällsynthet, men en stor exotiska!

Jag tror att ni alla mår bra med din inställning. Kapitalökningen är en mycket bra balanserad fond har gått bra under de senaste åren, med relativt låg flyktighet.

Försök att hålla kostnaderna nere! Detta är mycket viktigt när det gäller den långsiktiga värdetillväxt. Det är därför jag råda dig att gå till ProFinance höger, som är en fond distributör från Berlin, via Du kan köpa mer än 7000 obelastad fond. Tricket: Du får en gång om året för en premie för din investering betalas, vilket kompenserar för förvaltning och transaktionskostnader i samband Frankfurter Fondsbank från en viss mängd av sparande - praktiskt taget fri fond konto!

På sidorna www.profinance-direkt.de finns också en översikt över vilka medel är lämpliga för långsiktig tillgång ackumulering, och som finansierar kunderna har ProFinance-direkt så - som man finner återigen udda bra fond, en fortfarande inte hade i åtanke!

Lycka till på din bokning!

Först av allt: grundinvestering är - om väl valda i enlighet med - alla dessa områden: Utländska aktier (eller industrialiserade länder), Stocks, Aktier Emerging / Frontier Markets, blandfonder globalt (snarare än en ren obligationsfonder). Vad är läget i huvudstaden ett plus? Det skulle vara ganska balanserade medel (främst obligationer) Europa. Vid 75 euro, skulle han för en portfölj som är bespart 250 euro pm, mycket väl representerade med 30%. Vilka aktier har sedan andra fonder?

Kapitalökningen är inte dåligt, men 30% skulle vara mig alltför framträdande.

Tar du till exempel, blandfonder obligationer främst Europa 20%, blandfonder balanserad global 20%, lager World / industriländer 20% Lager 20%, aktier Tillväxt / Frontier Markets 20%, skulle det vara omkring 70-75% eller fler aktier och därmed för någon mitten 20 starkt försvarbart än ackumulering av tillgångar.

När det gäller distributioner: Capital Plus lanseras i Tyskland, det vill säga beskatta det gör ingen skillnad om fonden är nu kapitalisering eller distribution. Fördelningarna själva är i tillväxtfonder verkligen existerar - återinvesteras men bara rätt - kanske ännu mer kostnadseffektiv än utdelning och återinvestering.

Nuvarande inkomst du vill egentligen inte - det kommer till dig först på ackumulering av tillgångar.

Så distributioner har det enda syftet att inte bli alltför stora enskilda positioner om de är bra, eftersom det är något reducerad igen genom utdelning. Distributioner kan därför bidra till omfördelning genom att återinvesteras inte i samma, men i andra fonder.

För utländska fonder bör noteras att det är just i lång daterad investeringar ackumulering fond för att göra en "dubbelbeskattning" på försäljning, det vill säga det beskattas inte bara kursvinster, men också den ackumulerade inkomsten för alla tidigare år sedan att köpa försäljning. Eftersom du har men anges i deklarationer än vanliga investerare denna inkomst räckvidd per år under tidigare år, skulle det dubbla. Du får på självdeklaration för det år då en sådan försäljning har ägt rum, de dubbla betalningarna för tidigare år tillbaka.

För fonder, är beskattningen av distribuerade och utdelade inkomster som redan utförts av förvaringsinstitutet, har alltså en att oroa sig för någon skatt här. Detta förenklar särskilt i lång daterad investeringar bevisen mot skattemyndigheterna.

Om man antar att allt är mycket annorlunda och du är klar med sparplaner snart igen, helt enkelt kapitalökning, M & G inkomst Optimal, DNCA neuros, arty eller ta något i riktning.

Om allt en strategi vara något att erbjuda som inte behöver gå särskilt i pensioner. De hade många år medvind och kan - när räntorna stiger - har också många års motvind eller låg avkastning på. Avkastningen används i långvariga sparplaner av aktier och om du vill att mindre är risken också fortfarande dne Frankfurt aktiefonder för stiftelser, Fv Equity möjligheter och tiotals andra.

Som grundläggande investeringar FNDS som inte sindund bestämda är särskilt viktigt att investera mer i aktier, mycket mer intressant.

Resten svarade Gandalf.

För mig finns det goda råd med 15 års fond bakgrund. En fortsatt vård. Det finns mer än 7000 fonder och en mycket gynnsam depå med tillgång till Internet och -Handelsmöglichkeit. Ingen transaktionskostnader. Men 5% försäljningsavgift och det är en bra sak.

Vilken nytta är en fri fond, även om det kan vara fel.

Grunden för kapitalökningen är inte en dålig idé. Den kan ta. Medlen är där för att få kostnadsfritt via en mellanhand (t.ex. en expert 24) i FFB (Frankfurt Fondsbank).

Related questions

Hur säkerställer jag & comma; att min Riester fond sparplan inte investera i vapenproduktion och quest;

Jag läste i helgen i den tid som banker och finansiella institutioner att investera delvis i vapenproducenter. Detta även när publicly subventionerad Riester fond! Vad kan jag göra som en investerare? Hur säkerställer jag att min Riester kontrakt eft

Vad är skillnaden mellan en fond sparplaner med riskklass 2 och 3 & quest;

Var exakt är den stora skillnaden mellan en fond sparplaner i riskklass 2 och 3? Riskklassificerings indikerar volatilitet och risk för förlust i definierade tidsintervall. Så risken är klass 3 riskablare än riskklass. 2 I allmänhet bör dock en bara

Riester fond sparplaner: höga försäkringskostnader från pensions Starta & quest;

Hej Alla, Jag fick rådet att gå ut pensioner Union Investment eller att stänga av dem och att byta till en fond livränta från min Riester UniProfi. argument: Eftersom Union Investment hade någon försäkring, höga kostnader skulle uppstå från pension b

Fond sparplan 100 euro i månaden och quest; Carmignac PATRIMOINE & LPAR, A & rpar; & quest;

Jag ville betala från och med nästa månad alltid som 100 euro i månaden i en eller två fonder. Först på obestämd tid. För att spara det. Ha mig nu lite umgeguckt och är på Carmignac PATRIMOINE (A) påträffas. Vad tycker du om det? Dessutom kommer för

Kan jag använda en lager fond sparplan för min systerdotter klar och quest;

Jag skulle vilja avsluta min systerdotter till dop en aktiefond sparplan, genom vilken de sedan kan komma från 18 själv. Är det så enkelt? Ja du kan. Öppna konto på barnet, lämna Elteren med och du måste också undertecknandet av förälder eller vårdna

Capital bildar fördelar med fond sparplan genom fristående mäklare & quest;

Om informationen är korrekt, att om du vill lämna RRSPs betala till en fond sparplan, bäst går oberoende mäklare? Jag fick veta att, utan att berätta för mig var jag kan hitta en sådan mäklare? Kan någon hjälpa? Hur hittar jag? Jag kunde söka på Goog

Vad tycker du om denna fond sparplaner & quest;

Hej! Jag har varje månad som jag vill skapa en fond sparplaner 1000 euro. Presenterade jag hade en varaktighet på mellan 5-10 år. Även om jag skulle vilja 5 år aktiva besparen. Om fonden är sedan ligga sedan en annan 5 år eller längre öppen eftersom

Är fond sparplaner som lämplig livförsäkring & quest;

Jag har hört att en fond sparplaner brukar ge högre avkastning än livförsäkring. Bör man därför de föredrar? Vad tycker du om de två varianterna? Vad det anses lämpligt? På senare tid man läser här och där rapporterar att banksparande planer i senast

Riester fond sparplaner

I Riester fondsparande planerar att köpa som sparare ja första investering i en aktiekorg som sedan omplaceras senare i obligationer. Kan det hända nu att mina aktier aktier är värda någonting och jag får ännu mindre ut på min pension när jag betalt?

Privat pensionsförsäkring - bank sparplan eller fond sparplan & quest;

Hej, jag är bara fram och tillbaka gerießen vilken strategi ska jag verofolgen för premium privata pensioner - bank sparplan eller fond sparplan? Kan det vara så att du faktiskt traditionella pensionsplaner innebär (med garanterad ränta) och fondförs