B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kommersiella affärer skatteåterbäring Commercial & plus; företaget Skatteverket 2013-10-05

Inland Revenue kallar skatteåterbäring tillbaka även om företaget inte längre existerar

Advertisement

Jag hade fram tre år sedan registrerade en handel eftersom jag körde en nattklubb. Men verksamheten inte fungerar och jag rapporterade handeln igen. Innan drift inspelning jag ledde en renovering åtgärd, gav alla registrerar en revisor och fick av skattekontoret bakre delen. Nu hävdar skattemyndigheten att ersättningen som var för hög och kräver en del av det tillbaka. Men krav mot företaget och inte mot mig gå som en människa. Min fråga är om detta är juridiskt acceptabelt, eller om det kan ta itu med. Jag har redan vänt en revisor och en advokat, men även deras invändningar initieras av Office för döva öron. Jag hoppas att någon har Tip`s. Tack på förhand.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om invändningar är att du måste stå som en individ inte för fordran på (enda) företag som skulle träffa mig för döva öron.

den

Jag hade fram tre år sedan registrerat ett företag,

låter för mig att inte företag, så du står ett stopp efter stängningen av privata förmögenhet.

Anmärkningar i sak kan höjas, naturligtvis, men det du skriver något.

Vad är:

Men krav mot företaget och inte mot mig gå som en människa.

Var det ett bolag eller en enskild firma?

Om det var disco "la Loca" hermann Doe, då är du gäldenären.

Var det "la loca GmbH" skulle vara gäldenären GmbH.

Då uppstår frågan, rummen var där du har byggt fastigheten, eller hyrs?

Om det hyrdes, är återhämtningen obegripligt.

Om det var den egenskapen, det kunde ha ökat värdet på den bort från verksamheten när du placerar tillgångar. Detta kan ha utlöst kontroll.

Så om du StB UDN advokat ast, som känner till fakta och är beroende inte bara på denna korta beskrivning, sedan göra det så, som man säger

Transfer Simply bidrag felaktigt fått tillbaka och allt är väl. Det borde inte vara ett problem för både finansiella proffs och Finanzanfaenger. :)))

Entreprenörer var du, fick du bidraget, finns du ännu, du måste betala.

Helt enkelt.

Beskrivningen ger lite tillbaka från situationen.

Nu hävdar skattemyndigheten att ersättningen som var för hög och kräver en del av det tillbaka.

Här till exempel, skulle behöva vara:

  • När är "nu"?
  • Hur ser detta påstående?
  • Lämna det ett beslut? Fanns det tidigare beslut?
  • Vilken sida bestämmelserna var i all kommunikation (t.ex. föremål för granskning?

Men krav mot företaget och inte mot mig gå som en människa.

För detta ändamål har de andra redan uttryckt.

Min fråga är om detta är juridiskt acceptabelt,

För detta kan man inte svara eftersom varken förfarande situationen är helt klart fortfarande den materiella.

Revisorer och en advokat vände utan även deras invändningar initieras av Office för döva öron.

Vad betyder "invändningar"?

i förväg.

Mycket Errfolg.

Related questions

Inland Revenue kallar affärs självdeklaration av mig och LPAR, jag är frilansare och rpar; - Hur då förklara & quest;

Hej Alla, första kort till historien. Jag är en frilansande IT-konsult för programvara kvalitetssäkring. Min bokföring tror jag hålla sig på intäktsöverskott redovisning. Min självdeklaration och momsdeklaration jag ska göra med min revisor. Så jag k

kan Inland Revenue inkomster skatteåterbäring överta & quest;

Skattekontoret inte ersätta skatteåterbäring eftersom kvarstad beslut av den 3.1.2011 MobilCom Communikationstechnik Gmbh Är detta legit? Gör motstånd framgång, eftersom inkomsten är under kramptröskeln. Dessa är ett par med fyra barn. varför skulle

Inland Revenue kallar exkl för EKST deklaration pensionär kommer eller arv av den avlidne make &;

Min mamma gjorde sin självdeklaration, 2013. Min far gick bort 2013. Nu fått meddelande att de (inte presentera) bör lämna intyg om arv eller testamente. Den skapades som en del av ägandet i fastighetsregistret (på Erbengemeinschaft mor och barn) end

När det gäller sjukpension saknas LPAR med från 1986 två månader obligatoriska avgifter och, företaget inte längre existerar och rpar; & comma; kan jag betala extra av dig & quest;

Ytterligare betalning är inte möjlig. Har du faktiskt arbetat i de saknade månaderna i detta bolag, måste du kunna kalla vittnen för att bekräfta att pensionssystemet detta. Här skulle jag vilja ta upp direkt till den tyska pensionsfonden. Rådgivning

Orsakar en NV certifikat kostnaderna med Inland Revenue & sol; u & period; eller Bank & quest;

Är en skattebefrielse certifikat kostenpflcihtig? Som hanterar skattebyrån på utställningen eller banken för inlämnande? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Tidigare ett certi

När började du anspråk på att ränta på skatteåterbäring vs. & period; Inland Revenue & quest;

Skattekontoret betalar påstås i vissa fall, räntor, när behandlingen tar lång oproportionerlig. Om detta är sant, och vid vilken tidpunkt kan jag registrera påståenden? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer

När dra tillbaka 1 & percnt; system eller & period; tjänstebilen från Inland Revenue & quest;

Jag vet att vissa själv samt anställda som har tjänstebil och hålla bilen i rörelsetillgångar och faktiskt gå väldigt lite professionell med bil. Privat bruk kommer att beskattas på regel 1%. Jag undrar när skattemyndigheterna kontrollerat här och mö

Måste nu lämna bidrag för resekostnader för arbete register med Inland Revenue & quest;

Mir har någon sa att du skulle ha nu att registrera gratis utsläppsrätter för resekostnader att arbeta på skattebyrån. Kan du inte längre göra därefter förklarats deklarationen? Jag förstår inte riktigt det. Vem kan förklara det för mig. Snabb och bi

Jag grundades 2005 frånskild och komma; Min make har tjänat under äktenskapet mer & comma; Nu kallar han tillbaka sina pensionspoäng - han har så framgång & quest;

Nej, hans totala pensionsrätter återta, han kan inte, jag kommer att anta att du har flera barn tillsammans och han strävar efter att "hans" andel av mödrar pension. Då skulle det vara så här: Maka nytta av mödrar pension på grund av tillväxten

Måste jag felaktig skatteåterbäring tillbaka & quest;

Skattekontoret gör ett fel i behandlingen av inkomstdeklarationer. I stället för en ytterligare betalning av cirka 100 Euro för att erhålla återbetalning av cirka 1000 euro. Naturligtvis, sätta dig en några invändningar. Frågan jag ställer mig nu om

1
Views
0
Ccomments