B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-21

Inkomstskatt i Tyskland eller Österrike och strävan;

Advertisement

Jag är anställd av ett österrikiskt företag, som arbetar för att 90% i Tyskland, som bor i Tyskland och jag är tysk. Måste jag betala skatt i Tyskland eller Österrike?

answers

I Tyskland.

Din bostad är i "D" som Du är här skyldig att inkomstskatt.

Av dessa skulle man bara vara annorlunda om du på grund av arbetet med att bo i "A" skulle ha 183 dagar, vilket är närvarande nciht.

Så är din inkomst beskattas här.

Skaffa dig av din lokala skattekontoret en "hemvist" då du inte utanför Lohnstuer i Österrike. Men du måste då här göra förskottsbetalningar.

Related questions

Kan en Brit & comma; bor i Tyskland och komma; frilansuppdrag i Tyskland och Österrike & quest;

Min partner, som har ett brittiskt pass vill registrera sig i maj med min adress i München och arbets frilans. Dess huvudsakliga inkomster han gör förmodligen i Österrike, men kan också vara vissa kontrakt i Tyskland. Min fråga skulle vara, är detta

som är med pendlare att östereich för barnbidrag ansvarig & quest; Pays Tyskland eller Österrike & quest;

Jag bor i Tyskland och versteuere i Tyskland. Arbetet är ca 10 km från Tyskland, i Österrike. Nu vill sex år retroaktiv barnbidrag tillbaka den tyska barnbidraget fond, som Österrike är behörig. Skillnaden ska jag drauflegen sig Expediten kan inte ta

Om inkomstskatt orättvist Tyskland & quest;

Lohnsteuerprüferin outs löne skattesystem ikväll på Domian i WDR och packar upp det "måste slås massa" av högt kvalificerade revisorer! Är hon rätt? Frågan går till alla löneskatt inspektör i detta forum! Revisorer skatt (om löneskatt revisor, m

Vilka avgifter tillkommer priser & comma; Men om du arbetar i Tyskland i Österrike boende & quest;

Hej! som kommer att avgöras när den anställde arbetar i Tyskland på gränsen och stannade i Österrike på hotellet? Är kostnader straff för Tyskland och Österrike? Där som företaget har sitt säte? Tillämpa de tyska kostnadsposter om företaget är ett ty

Var ska arvsskatt betalas & quest; I Tyskland och Österrike & quest;

Min österrikiska moster lämnade mig en fastighet. Lägenheten ligger i Wien. Där jag måste nu betala arvsskatt. Tyskland och Österrike? Kan någon berätta för mig vad kostnaderna skulle jag förvänta mig som mig. Tack! Det var något? Finns det i Österri

Pension Tyskland och Österrike

Kunden är österrikiska. Hon bodde och arbetade i ca 15 år i Österrike och 25 år i Tyskland. Jag har följande frågor: Finns det bara en pensionsberäkning Tyskland med Österrikisk pension eller dela hon får 2 pensionsberäkningar (Österreeich och Tyskla

Inkomster och sol, kontroll i Tyskland och Österrike

Fall 2012: En dubbel studerar och arbetar 9 månader i Tyskland .. Hon inkomst av sina arbetsgivare, med skatteavdrag i Tyskland. Samtidigt har hon gått igenom studie- och arbets etc. höga reklamkostnader. Flame resterande 3 månader, och arbetar i Öst

Deklaration efter att ha flyttat från Tyskland till Österrike

Hej! Jag flyttade skiff från Tyskland Österrike i juni 2011. Upp till min flytt Jag arbetade i Tyskland, sedan tagit ett jobb i Österrike i samband direkt. Som det är nu i deklarationen? Jag gör bara en i Österrike och sade att det var på alla inkoms

Centrum av livet utomlands och komma; Condo Tyskland & comma; Skatter och strävan;

Hej! kanske någon kan hjälpa till med följande situation för mig. Jag ska yrkes kort flytta till Turkiet. Eftersom jag bara kommer till cirka fyra dagar per månad till Tyskland, kommer centrum i mitt liv vara Turkiet. Samtidigt har jag en lägenhet i

Jag bör gälla för den tyska inkomst inkomstskatt i Tyskland & comma; hur långt tillbaka måste kontrollera och quest skattekontoret;

Har 2008 obegränsat skattskyldig i Österrike, skulle ha för tyska inkomster utan att ansöka om inkomstskatt i DE. Hur långt kan FA Återkom? OK. Mängden text är här verkligen mycket begränsad. Jag hade under året ungefär lika tyska inkomster och öster

0
Views
0
Ccomments