B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter inkomstskatt skattelagstiftning konkurs konkursansökan inkomstskatt och plus; insolvens 2012-10-22

Inkomstskatt efter konkursansökan

Advertisement

Hej, jag gick som en självständig i konkurs i maj 2009.

innan konkurs öppning Jag hade ett enda kontrakt är fortfarande mycket bra försäljning / vinst, men (logiskt) slutföra konkurs var massa räknade.

EFTER konkursöppningen kunde jag då - bland annat också på grund av den ekonomiska krisen - tyvärr bara uppnå mer € 5,700 vinna, gjorde det ändå bara mer av handen i munnen eller på kosta mina föräldrar, som har stöttat mig, levde.

ändå mig både revisorerna och konkursförvaltaren bekräftat att jag nästan kommer fungerat som ett nyskapat bolag efter konkurs öppning, har jag bott i tro att jag faller inkomstskatt fortfarande tekniskt insolventa öppning i den fria gränsen, och därför behöver inte betala någon einkommenstteuer skulle.

Nu vill jag, men från den magra bröd som jag stod för bortskaffande,. även inkluderar pro rata € 1200 inkomstskatt till FA "pull the trigger"

Trots att 2010 var ett hittills ganska bra, vilket är meisste pengar men draufgegangen det att lösa gamla bördor i 2009 upplupen och återupprätta en rimlig grund. som nu före krav skulle helt enkelt halsen bryta mig.

Jag har alternativ här, eller är kravet på FA gjorde fel?

skulle uppskatta bra tips mycket.

vg, jürgen

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

  • Så egentligen jag inte titta igenom. Inkomstskatten är i år kontroll. Så om från konkurs tidigare företag under året var en vinst på vinsten från dm nu företag kommer att kombineras. En förlust skulle verkligen laddat.
  • Dessutom är det inte klart hur man kan ghn ett år i konkurser med ett enskilt företag och kan öppna en ny enskilda företag i justerat år ännu en gång.
  • ME också en konsult Fehleer skulle en UG ha varit bättre, även vid första att betala mindre för "gamla".

Man kan endast tillämpas råd uppskov / avbetalning.

Inkomstskatten är en årlig skatt och växande årets erkända och beräknade skattebeloppet.

Den moms oftast delas upp innan och efter konkurs. eventuellt Det finns också en särskild inkomstskatt beräkningen, men eftersom det är utanför endast om skulderna uppstod före eller efter konkurs.

Det som du kommer att behandlas som ett nytt företag, jag tror att detta är ett rykte, eftersom det endast fungerar eller är anställd av enskilda företagare.

Även mig, är det oklart vilket kan tillämpas i konkursdeklarationen inkomstskatt. Efter en konkurs deklaration är oftast på grund av överdriven skuldsättning, mindre intäkter som kostnader. Eller utgifterna om den privata sektorn? Eller inte rör konkurs ett enskilt företag, men ett företag (t.ex. GmbH)? Eller Resultatet ungefär uppskattas eftersom ingen ordentlig redovisning eller deklaration existerar?

Hallo ", kan din fråga inte beannworten detta sätt. Först Du kan inte alls vara aktiva inom kapitalförvaltningen men din insolvens. Nästa fråga du även i privat -Insolvenz?
Om den "gamla företaget" stilla eller är en etablerad var "samla företaget"?
Om konkursförvaltaren räkningarna kallas tillbaka också av skatterådgivare de senaste 6 månaderna? .... Jag tycker du ska ta en fortfarande fånga en 3.Rat

Related questions

Har EV utfärdat den 01 & period; 02 & period, 10 och nu får inkomstskatt återvinning & quest;

Har på 01/02/2010 EV ledighet och nu får inkomstskatt återhämtning. När skattekontoret finns inget anfall av kvarstaden. Så pengarna överfördes. Kan jag behålla pengarna. Jag kommer att ansöka om konkurs i ca 5-6 månader. Tack för hjälpen! My Opinion

9 M 3M prao inkomstskatt avdrag

Hej! Jag arbetar i år från den 1 januari 2013 till 30 september då jag startar en dubbel studie i en annan stad. Anta att jag fick 25.000 brutto i 9 månader och betalas med skatteklass 1 skatt. Hur skulle jag bäst få så mycket inkomstskatt som möjlig

När får jag ränta inkomstskatt och solidaritet avgift tillbaka & quest;

Jag hade skapat något fast insättning med en bank, som hade gjort ett bra bete och switch. Pengarna var nu på grund av, tyvärr har skatter strömmat till skatteverket. När får jag pengarna tillbaka? Om undantaget beloppet underskattades vid den bank e

Kan skattekontoret i konkurs och äktenskap inkomstskatt innehållits trots & period; & period; & period;

Hej! Min fru är i 5: e året i konkurs, nu har vi gifte och görs enligt vår inkomstskatt år tillsammans förra året. Nu ska vi få högt kontrollprogram 900 € tillbaka, som då förmodligen tillhör en del av min fru och den andra delen av mig. Eftersom åte

Datum inkomstskatt och tid, och tid, och tid;

......... Skall vara den 31 maj varje år. Men varför skjuter skattekontoret om jag gör dokumenten förrän mycket sent i båda mina ögon? Oktober-november. Pengar tillbaka ofta så nära jul. En bekant redan får en varning om den överstiger en dag. Jag gö

Måste meddela skatteverket & comma; om inkomstskatte föreningen deklaration gör & quest;

Jag har sett att du har mer tid att lämna in sin deklaration om deklarationen med hjälp av en inkomstskatt förening görs. Ska vi säga att skattekontor eller gör klubben själv? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Fel i inkomstskatt, 2011 - Vad gör & quest;

På min inkomstskatt 2011, var den bruttolön för hög och inga avdragsgilla pensionskostnader beaktas. Jag vet inte varför, om bristen på information från min sida eller fel av skattebyrån. Skicka inte be om siffror, etc. - det är. Det handlar om hur m

Från vad inkomsten inkomstskatt beräknas & comma; kan jag dra av kostnader för utrustning här & quest;

Hej! Jag har en liten fråga om inkomstskatt. När jag säger att jag får 2000 euro för jobbet. men som var i 1000 om att bryta räkna faktiskt bara 1000 euro för utrustning etc. är 2000 räknas för inkomstskatt eller 1000? tack Snabb och billig hjälp för

Information om fastställande av förskottsbetalningar och LPAR, inkomstskatt och komma; Företagsskatt & rpar;

Jag hänger vid punkten 3 "Information om fastställande av förskottsbetalningar (inkomstskatt, företagsskatt)." Skattekontoret berättade för mig när beroende arbete jag skulle komma in i bruttoårslön föregående år och inkomster från egenföretagan

Om jag har arbetat och 1200 € förtjänar & comma; vi väljer vilka inkomstskatt fäste: 3-5 eller 4-4 och strävan;

Har evt. Snart arbetar cirka 1200 € skulle tjäna att inkomstskatt konsol ska jag välja med min make? 3-5 eller 4-4? Min man tjänar 3600 euro brutto. Ser fram emot att råd från dig. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifiera