B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-21

Inkomster skattsedel 2009

Advertisement

När du anger pensionskostnaden jag måste registrera den anställde andel av RV i den 4: e raden. Eftersom endast två linjer står i en stående uppåt make och den andra hustru nu är jag osäker på vad du skriver, för att jag är singel .... där anger jag min arbetsgivare andel?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

AN-aktie i linje 4 skattepliktig eller make.

AG-aktie är antingen i linje 8 eller 9, beroende på hur din anställning.

Related questions

3 Jobb & comma; en inkomst skattsedel

Hej, har en fråga för skattekortet. Är en student och för närvarande arbetar som assistent för lagerpåfyllning i ett apotek (cirka 140 euro i månaden). Hade den här filen min inkomst skattsedel. För övrigt var jag fortfarande arbetar på mässan, var d

Kan jag lämna inkomst från 2009 Subseq & period; tillämpa & quest;

Jag är helt bortglömd i vår konstruktion för att ta hand om skatteärenden, nu min sjukförsäkring kräver fastställande av bidrag inkomstdeklarationer från 2009 och 2010. Finns det vid tillämpningen av inkomstskatten som skall beaktas något speciellt i

Skattsedel 2009. period utan självdeklaration &; Vad man ska göra och strävan;

Idag fick jag skattekontoret Dusseldorf en taxering 2009, utan att jag har lämnat in en skattedeklaration. Ville göra det inom de närmaste dagarna, eftersom jag har två lägenheter och alltid kommer räkenskaperna för detta fram till slutet av nästkomm

på inkomst skattsedel 2014 jubileums betalning registrerades under punkt 10 nedan 11, inkomstskatten till 12 och soli & perioden; där jag har i

Jag vet inte riktigt vad frågan är, men jag ska bara betygsätta anställning skattebeskedet 1 tillämpas på ett i systemet N! Kanske detta hjälper: Löner för flera år är att föras in i Ester nätet i kapitel 4 i bilaga N. Numreringen av linjerna skiljer

Om att få i början av 2011 en inkomst skattsedel & quest;

En vän till mig har ett jobb för nästa år från februari till hösten (baslinje). Varifrån kommer den nu skattekort, det finns inga mer papper! Enligt BMF representerar skattekontoret på begäran av en ersättningscertifikatet. Webbplatsen för kommunen t

Reklam priser och sol, resekostnader: ersättning på inkomst skattsedel eller skatter & quest schablon;

Hej! Jag är i samband med förhandlingarna om ett nytt jobb och behöver några råd om detta. Arbetet skulle vara 120 km bort, så jag tog upp frågan om resekostnader åtminstone för försöksperioden. Av arbetsgivaren, var detta inte först förnekade gång o

Bank säger årliga skattsedel ok & period; Jag ska ta Resultaträkning & comma; Debiterar 25 € & comma; ok & quest;

Min bank, som inte hade intyga att tvångsförsäljning förlust av HRE aktier i den årliga skattsedel 2009, säger certifikatet var så ok, eftersom på grund av införandet av inkomst av kapital de inte skulle märka något. De rådde mig att ansöka om en Res

RV kan vara schablon och skattsedel faktureras & quest; -; är att korrekt das400 & comma € jobb över KV & plus

Jag fast under 2010. Sedan 2009, en mini-jobb var helt platt. Eftersom arbetsgivaren 2009 min inkomst skattsedel för försäkran om att jag krävde ingen ytterligare Minijob gav jag dig till honom. Från och med 2010 var skattekortet märkt på mina konton

2 skattsedel för tillfälliga sommarjobb & quest;

Hej folks, hade sedan en oro och träda din hjälp. Har i juli skrev mina slutprov och från den 1 oktober Jag är en student vid University of Applied Sciences. Jag arbetar i mars 2010 400 Euro bas och få en månad i genomsnitt 300 €. Nu vill jag att ta

Byte av jobb under 2011. & quest; Skattsedel från gamla arbetsgivare kräver & quest;

Eftersom den nya arbetsgivaren är annars relevanta data? Måste min gamla arbetsgivare lämna sina inkomster skattsedel. Normalt är detta förmodligen inte längre fallet. Du har skattekort från din gamla AG återta eftersom detta är också sant för år 201

1
Views
0
Ccomments