B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-28

Inkluderar student sjukförsäkring är också en fortsättning på betalning & quest;

Advertisement

Jag har en elev försäkring på BEK, som kostar cirka 60 euro per månad. Jag studera och arbeta i ett företag, mindre än 20 timmar per vecka. Vad händer om jag blir sjuk längre, t ex benfraktur. Jag får då också fortsätta att få en lön?

answers

Na i företaget gäller naturligtvis till sjuklön, som inte har någonting att göra med sjukförsäkring, eller är det en tillfällig extrajobb?

Sjukersättning det efter sex veckor men nciht.

En student KV är en subventionerad fråga. Detta är att se till att studenter som har ingen eller liten inkomst har också en sjukförsäkring. Det är också bara för studier. Varför ska betalas för ynklig summa av 60 euro per månad även en förmån vid sjukdom. Där här är sunt förnuft för en framtida akademiker.

från mig ett tydligt ja !!!

När student jobbers kommer att arbeta för företaget, kommer detta, på grund av operativa eller kollektivavtal eller lagbestämmelser, att dra nytta av de vanliga lönefordringar.

Sedan har vi den så kallade Gleichheitssgebot

http://www.jobber.de/_1_myjobber/jobforum,arbeitsrecht.html

Nej, du får inte sjuklön efter 6 veckors sjukdom. Som är risken, vad som tas emot av en student försäkring. Dock måste du verkligen har ingen sjukförsäkring för studenter, kan du enkelt och normalt som en anställd försäkra. Eftersom du har bara tar ut mer, betydligt mer!

Related questions

Student sjukförsäkring vid Minijob & plus; Tränare aktivitet möjligt & quest;

God dag, Jag har letat på internet efter ett svar på min fråga. Det fanns liknande inlägg, men de passar på något sätt alla inte exakt och jag är fortfarande osäker mig. Därför hoppas jag att någon kan hjälpa mig här. Jag är en student (över 25 år) o

behöver en student sjukförsäkring & comma; om han har ingen professionell & quest;

behöver Eiin elev faktiskt invaliditetsförsäkring om det fortfarande ingen professionell togs? Om han inte har råd med bidrag, inte illa, efter en olycka under en studieresa kan orsaka att du inte längre kan ta sin Wunschberu UDN så skulle en någonsi

Student sjukförsäkring för perioden 30; eller 31 och period; Geburstag möjligt & quest;

En student sjukförsäkring kan ha "upp till en ålder av 30 år". Jag har fört en vän i erfarenhet, som fortfarande studerar. Betyder det att du kan få denna försäkring fram till sin 30-årsdag, eller fram till sin 31? 30 år har slutförts dagen inna

Om en kvarstår som en doktorand fortsätter i student sjukförsäkring & quest;

Eftersom detta styrs av försäkringsbolaget när du examen? en återstår sedan i student sjukförsäkring eller måste betala fullt bidrag? Såvitt jag vet att du kommer att fortsätta i elevens, så länge du externt doktorsexamen och ingen lön avser. När dis

Framtida Elev: förbli privat försäkring eller gå till student sjukförsäkring & quest;

Ville att jag skulle sommaren termin (börjar vid 01.04.) Anmäl. Nu har den nödvändiga försäkringsbevis min PHI skickas till college och få svaret: eftersom du har privat försäkring, har du undantaget av juridiska tillhandahålla sjukförsäkring. Nu inf

Som student för mycket tjänade & quest; Student Research Jobb & plus; unikt projekt -> & semi; Hälsa & quest;

Jag är en student assistent med 30h / månad (€ 315, -) och nu har jag erbjudandet, förutom att samarbeta för min chef till en extern, något större projekt (lärobok redigering två böcker), vilket ger totalt cirka 750 €, mig - skulle medföra (per boken

Kommer 2009, bidragen från student sjukförsäkring utjämnade & quest;

Jag vet mycket om mitt nästa jobb jag förtjänar verischere mig med sjukförsäkringen. Så jag är inte längre familienverischert. Om bidragen från studenter justeras också som normala sjukförsäkringsavgifter? Börjar i morgon betalar studenter som inte ä

Förlängning av student sjukförsäkring & comma; Avregistrering med inriktning utbyte 30+

Hej! Jag hade en utvidgning av den obligatoriska försäkringen av studenter som tillämpas för min hälsa, men ännu inte fått något svar / kommunikation. För tiden för ansökan var jag 30, men på telefonen har försäkrat mig att den låga avgiftsnivån är o

Student sjukförsäkring

Hej, jag har höstterminen 2013/14 började studera och gjorde förlängnings skäl i sjukförsäkring för 30 + år hävdade. Men jag vill ändra utbildningsprogrammet och måste sätta i en termin paus, troligen under tiden också ALGII beviljats. Jag riskerar s

Vad det har strävan med anpassning av student sjukförsäkring att vara &;

I går fick jag ett brev från mitt försäkringsbolag att medlemsavgifterna har justerats för studenter och jag nu ska betala i framtiden om 75 euro. Kan någon förklara exakt varför och vad det är precis på mig? Stativet som är tyvärr inte det. Det är e

0
Views
0
Ccomments