B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-14

Ingen inkomstskatt, 2009 - hur gör jag göra presentationen för 2010 & quest;

Advertisement

I 2009, ingen inkomstskatt betalas på grund av låga inkomster, men har vissa kostnader (kostnader för utbildning, privata pensioner, arbetspendling ...) som jag kan lösa in. Jag läser här att jag kan ta dessa kostnader kvasi i 2010, där jag sedan betalat skatt så att de sedan ut mot mig. Hur gör jag det? Jag ger automatiskt beaktas redan i förklaringen av 2009 eller i deklarationen för 2010?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Nej, det finns bara en "föreläsning" professionellt underskottsavdrag, om inkomsten var negativa. Så reklamkostnader överstiger intäkterna.

Detta kommer förmodligen att vara fallet nciht.

Förresten, "strikt inflödet princip utflöde" gäller alltså det kan återkallas endast i det år då det var också bzahlt.

även kostnaderna måste verkligen vara högre än 920, - Euro anställd klumpsumma.

Därför kan det i termer av den årliga avkastningen (inköp av arbetskläder till exempel) låg kostnad u. U. kalibrerar att röra sig och koncentrera på ett år. I stället för att alltid köpa i december ett år i januari och i december.

Har du men betalade ingen skatt, eller skulle din beskattningsbara inkomst faktiskt negativ?

Related questions

Skattebetalning 2009 hotade & comma; kan du styra förklaring 2010 föredrar & comma; eftersom återbetalningen kommer & quest;

När min vän hotade under 2009 en skattebetalning, har det ännu inte gjort förklaringen 09er, men vet att hon måste betala. Kan du nu göra deklarationen för 2010, tidigare eftersom hon tycker att komma hit en skatteåterbäring för att sedan betala skat

Företagsobligationer är väl körs i 2009 och period; Är det möjligt under 2010 så vidare & quest;

Företagsobligationer i investment grade statistiken lt. Under 2009 gick mycket bra. Förväntas att 2010 kommer att bli ett bra år? tala mot vissa aspekter: risk för stigande styrräntor rating av bolaget minskar därmed stigande spread speciella situati

Inkomstskatt 2009 - information om budgeten

I 2008 års Verdruck stod stilla på det ja. Nu tycker jag att ingen längre på 2009. Därför kunde jag inte in några uppgifter. Utan denna "information om budgeten" i "Enastående börda" skulle få mindre än ja 2009. Har något förändrats i

Inkomstskatt 2009 - kostnaderna för barnomsorg för barn från 6 år och komma; endast en förälder verk

Följande fall går 7-åriga barn till skolan i förråd, endast fadern fungerar, är mor hemma. Kan dessa barnomsorgskostnader dras? I min lön styrprogram NWB kontroll 2009 inte kommer att visas med den mängd kostnaderna för barnomsorg, men är Kita kostna

Jag arbetade sju månader för 2009 & comma; kan jag lämna in en självdeklaration & quest;

hej till alla :-) fråga; är nu på min arbetsgivare 7 månader beschäftigt.Seit juni 2009. Jag fungerade inte före juni inte rapporterades yrke och ingen Hartz bekommen.Hab kontroll Klass 3.Wollte en självdeklaration föreslås få zurrück till bensin pen

Utländsk inkomstskatt och LPAR, Österrike & rpar; Återbetalning för minderåriga möjliga & quest;

Hej! min son (10 år) har gjort en film i Österrike 2010, 16 dagar av skytte vi har en Gage uppgörelse erhållen minus. Utländska skatt (ca 20%). Eftersom han gjorde i Tyskland 2009, och vi här dras inkomstskatt (+ KS + solon) 1: 1 har helt komma tillb

Son till mars Värnplikt & comma; sedan få honom igen 2009 barnbidrag och period; Jag får barn bonus & quest;

Min son gör i slutet av mars från militärtjänsten. Från och med april jag igen barnbidrag för honom, eftersom han vill studera från hösten. Efter förslaget till lag om skydd av sysselsättning och stabilitet i Tyskland en engångsbetalning på 100 euro

Deklaration för 2009: offentlig tjänst som och där stat och quest;

Hej, Även om jag genom Bläddra fram emot många reagerar och hjälpmedel som uppstått, men har hittills inte funnit några 100% för mig. det är denna: Jag är 21 år gammal och har sedan 01.08.09, men från 8 september till maj 2009 min zivildienst gjort.

Hus 2009 sålt & comma; Ny 2009 köpte & comma; kan jag ta hem ägare & quest;

House 2009 sålde, köpte ny 2009, jag kan ta husägaren (resultat objekt)? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Så vitt jag vet, har husägaren rats sedan Jan.06 mitt beslut. DHOb

Jag glömde att sätta in 2009 Riester kontrakt & comma; kan jag fortfarande nachriestern & quest; förlorade eller ersättning & quest;

Jag har glömt åsna betalas till Riester kontrakt 2009 kan nachriestern? Eller jag har nu förlorat bidraget? Normalt har en årlig eller under året för betalning. Vanligtvis, återvinning av dessa tjänster. Skulle det ha varit en återbetalning, kan du f

0
Views
0
Ccomments