B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Graviditet Minijob arbetsrätt sysselsättning Lag arbetsrätt och plus; Minijob rättsliga 2014-12-26

ingen anställning till 450 Euro & quest;

Advertisement

Hej. Jag arbetar baserat på 450 euro och har ingen anställning får uttalandet jag betalt per timme och därför jag inte behöver?!? Detta är inte riktigt lagligt rätt? Gör mig nu en liten tanke som jag är gravid och jag har nu panik mig märker bara när jag säger detta till min arbetsgivare.
Lg

answers

Även om det inte finns något skriftligt anställningsavtal, så det är säkert ett muntligt avtal som du behöver pengar för arbetare får vad ett avtal som redan bedgründet (sammanfallande avsiktsförklaring). Det finns säkert vittnen eller annan bevisning för att du arbetar där.

Om det inte finns någon överenskommelse schriftlchen lagbestämmelserna tillämpas fullt ut. Även arbetsavtalet är obegränsad.

Jag skulle vilja kalla gånger Mini Job Center. Skulle vara intressant att veta om din arbetsgivare också inloggad på rätt sätt.

Gäller även skydd mot uppsägning under graviditeten.

Anställningsförhållandet, arbetskraft, timlön, semester och liknande bör fastställas i ett anställningsavtal. Det bör tydligt finns att den anställde är skyldig att informera arbetsgivaren omedelbart om fler anställningsförhållanden ingår eller om 450 € överskrids genom existerande minijobb.

I arbetslivet, bör också klargöras om den anställde vill öka sina beloppen för pensionsförsäkringar genom att betala eller inte.

Indragningen av en mini-jobb måste vara skriftligt, annars är det ogiltigt.

Muntligt slutit avtal är giltiga. Endast bevisen är något svårare i en tvist. På grund av att avsluta en graviditet - som bara är möjligt i speciella fall.

Titta här: http://www.hensche.de/Rechtsanwalt_Arbeitsrecht_Handbuch_Arbeitsvertrag.html

Som förklaras också mycket tydligt vilka rättigheter du har något skriftligt avtal.

Kontrakt kan ingås muntligen. kan avbeställa dig skriftligt.

Så ditt kontrakt är lagligt, men du bara ingenting skrivet i handen. Och i händelse av tvist kan leda till svårigheter, kan frågan om kvaliteten på utgiftsspecifikationerna samt timmar protokoll vara kritisk här. När därifrån kan härledas som betalningsbeloppet har nåtts, är resonemanget enkel arbetsrätt.

Hej evchen88, i Tyskland finns det ingen skyldighet att ingå ett brev inställda anställnings ett handslag eller en muntlig överenskommelse att göra det bra. Som Minijobberin Du hävdar också vauf fortsatt lön vid sjukdom och föräldrapenning skulle få från försäkringsbolaget eller den federala Försäkringskassan.

Vad hände med dig faktiskt extraknäck !!!

Din arbetsgivare har inte rapporterats dig på Mini Job Centre, kringgår de sociala avgifter och berättar en av hans häst.

Du begär honom till dig i en mycket kort period, 7 dagar är tillräckliga för att ge ett skriftligt anställningsavtal, och du ger honom skriftligt ..

Om han ignorerar du faktiskt återstår bara denna arbetsgivare att rapportera till SOKO extraknäck vid tullen.

Du bör vara medveten om att en sådan pseudo-anställningsförhållande inte kan gå en lång bra, och du einhandelst dig massor av nackdelar

Related questions

Vad är Steurabgaben till en extra inkomst under 450 Euro & quest;

Hej, nu är jag lärling och redan har ett deltidsjobb där jag tjänar 450 euro per månad i, men skulle vilja ha ett jobb utöver acceptera. Vad skulle vara här Steuerbabgaben och kan jag hämta min betalas med en deklaration i slutet av året igen skatt?

Om förutom den huvudsakliga inkomstkällan tidigare har två Mini Jobb & LPAR; 450 Euro bas & rpar; att göra och komma; som sedan gjuts och period; dras av från de två Mini Jobb & quest;

förbättra inkomst Hej! när huvud yrke är en anställning, (endast arbetsgivaren betalar avgifter till hälso- och pensionsförsäkringar) den första mini-jobb som tidigare försäkring förblir fri. Från 2: a Minijob betala arbetstagar- och arbetsgivaravgif

Kan du tjäna 450 euro dessutom genom att hänvisa BAföG & quest;

Jag hänvisar närvarande studielån, men vill tjäna lite nu. Kan jag lätt acceptera eller måste jag vara försiktig med redan BAföG en 450 Euro jobb? Hur exakt är situationen där? Relevant Din inkomst är finansieringsperioden, inte existerar en månatlig

rpar 450 euro basis och, även för andra Jobb & LPAR; bredvid deltidsarbete för pensions pensionering planering & quest;

Om du fortfarande utövar en 450-euro jobb bredvid en deltidsjobb, bör du också eftersom pensionsavgifter som betalas för ålderdom? Är det värt ålder för alltid? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.

Jag var lite bekymrad och har nu en 450-Euro-Job Student & comma; vilket är fallet med skatter och sociala & quest;

Hej, jag är 23 och en elev. Jag arbetade 48 dagar som ett sommarjobb i ett kortsiktigt anställning detta år. Jo jag antar en 450 Euro jobb. Precis som i fallet med skatter och social trygghet? Jag får ändå min inkomstskatt vid årets tillbaka när jag

Nyanställda med 450-euro jobb och komma; sparar jag bunta pensionsavgifter och komma; eftersom den måste mitzahlen pension & quest;

När nya medarbetare i 450-euro jobb som läufts där? Spara mig, eftersom han har nu mitzahlen pension klumpsumma pensionsavgifter? Tack för råd, ingen vet som rapporterar från. Hittills har jag räkna när Minijob som 30% schablonbelopp. Snabbare och bi

Minijob gränsen bör vara 450 Euro Change & comma; faller 400 euro jobb i 2013 med obligatorisk försäkring & quest;

Mini Job gräns bör höjas till 450 euro från och med januari. Vad händer med min 400 euro jobb, faller under den obligatoriska försäkringen? Är det bra för mig? Hittills har jag bara något om det tjänat för familjen budget, jag försäkrad med min make.

du skulle få på 450 euro Job julbonus & komma; om vanliga anställda sådan fångst & quest;

Jag för övrigt fortfarande en 450 Euro jobb som jag hörde, få fast anställda jag därför julbonus kriget automat. också vad? Föredrar att inte direkt fråga, men skulle naturligtvis vara bra .. Den Minijob Centre skriver: existerar inte lagstadgad rätt

450 Euro jobb: betala skatt även om årsinkomsten enligt 5400 Euro & quest;

Jag är en student, inte får studielån och fortfarande bor hemma. Jag arbetar för två år i en glass butik på 450 euro, tjänat där på vintern bara 50-100 euro och sommaren till 200 euro. Det var inte nog för mig så jag dessutom arbeta förra året sedan

450 Euro jobb eller bättre klassisk ringa omfattning & quest;

Vad är mer användbar som en elev - en 450-euro jobb eller en klassisk ringa omfattning, som är begränsad till 50 dagar? Om du har 2 månader på en tid att göra något annat än att göra en kortsiktig (så kallade sak) anställning. Hela terminen är en rin