B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-31

Inga pengar kommer att återlämnas i utbyte

Advertisement

Jag har fått en klänning till jul. När jag ville ändra klänningen, sade försäljare kunde inte återbetala pengarna tillbaka till mig, eftersom klänningen betalades med ett annat kreditkort. Har verksamheten i detta fall rätten att inte återbetala mig pengarna?

answers

Butiken har i allmänhet rätt att vägra ett utbyte eller tillbaka. Gör det gör det ännu, så det är nåd. Det enda undantaget: Varor har ett fel / skadad. Eller man enades om i förväg en returrätt.
Om företaget annars skulle vara så tillmötesgående att byta, då det har ingenting att göra med bankkort / betalning. Du skulle bara kan visa kvitto. Det enda undantaget igen: den direktdebitering från ett bankkort (jag antar att du menar EC-kort) är ännu inte lösts in, och du ville klänningen för kontanter utbyte - det skulle luktar bedrägeri. Det är men i ditt fall, uppenbarligen inte fallet. Mir det ser ut lata ursäkt of Business. Kanske är det också därför att de vill tillbaka några pengar - kanske de kan vara en på en kupong? Men som sagt - rätten att återvända / utbyte Du gjorde inte.

Utbyte eller klagomål? Exchange -> Ja. Klagomål -> Nej Hälsning Z ....

Transaktionen skulle ha även rätt att inte ta plats "Exchange" ...!

Tänk på det!

Related questions

Hartz IV & comma; han fullständigt skära & comma; inga pengar och komma; nrhälsaförsäkring & comma; Hur bör och måste betala sjukförsäkringsavgifter och strävan;

Vän, ett par utan att vara gifta, både Hartz IV, har han helslipad, därför inga pengar och ingen sjukförsäkring. Hur är det nu - hur ska han betala sjukförsäkringsavgifter? Och han måste betala alls, eller det kan göras 3 månader helt enkelt inte är

Varför är bankomat Sparkasse inga pengar från & comma; när jag tar VISA & quest;

Från tid till annan, om jag vill ta ut kontanter med mitt VISA DaimlerChrysler Bank vid Sparkassen-ATM, det helt enkelt inte fungerar. Varför är det? (Vid de medel på kontot, bör det inte vara riktigt.) Det är endast meddelandet: inte möjlig drift. D

antog BAföG ansökan & comma; men inga pengar för nu i avvaktan på ett dokument

Jag har för första gången ansökt om studielån och var därför i rådgivning kontoret. Det fick höra allt passar mig och jag gjorde det. Men nu inga pengar har kommit och nu fick jag höra att min ansökan var ofullständig. Perioden var över och jag var t

spontan inspelning av en utbildning och tid, och tid, och tid; inga pengar och komma; Vad nu och quest; & quest; & quest;

Min son (22) kort på 18/08. få en utbildning plats. Tyvärr är inte i närheten av vårt hem, så han var tvungen att flytta. Har en liten möblerad lägenhet finns på 1:09. påbörjat en utbildning och nu betalar inga pengar att leva på eller i september hy

men kränkning av underhållsskyldigheten har inga pengar att flyga till Tyskland vad nu & quest;

Så jag bor är ett år Spanien. Bin Arbetslös men inte registrerade som arbetslösa. Live till tid genom att hjälpa till jobb och min flickvän. Mitt ex har nu gjort ett formellt klagomål och i 2 veckor är öppningen av Haubtverfahrens. men jag har inga p

För annullering att abbezahlten lån hade fel och komma; & Newline, ombudsman hittades inte och komma; för en advokat, jag har inga pengar och komma; & Newline, som har ett förslag & quest;

För annullering att abbezahlten lån helt fel. Ombudsmannen inte funnit alls. För advokat några pengar PKH tveksamt som har ett förslag? 1. Det skulle vara bra, "lägga till mer information på frågan" för att använda fältet. För framtida bruk kan

Nytt jobb efter arbetslöshet & comma; 4 veckor inga pengar till en period; Innehåll & comma; vad gör & quest;

Kan du ekonomiskt någonstans. Få hjälp om du hittar efter arbetslöshet jobb, men det första innehållet först därefter efter 4 veckor get-vid denna tid redan utelämnade arbetslöshetsersättning, som betalas i förskott. Är faktiskt mycket smidigt: Begär

har inte fungerat i Tyskland för barn farföräldrar inga pengar för di TILLBAKA vad gör

hade från Tyskland borta inte fungerade varken i Tyskland eller utomlands, skulle vilja återvända tillbaka till Tyskland, men inte vet hur man ska gå till väga problem, är redan 50. Mina barn är stor blir med mina föräldrar. faktiskt fick idén att öp

Såld bil - inga pengar

Hej! Jag sålde min bil till en vän. Det kostar 1500 €. 1000 € Jag var omedelbart och resterande 500 € han ville ha mig på 1,1. betala. Nu är 18:01. och han inte svarar på samtal eller e-post. Hans flickvän vill hålla sig borta. Vad kan jag göra nu? H

Både anställd och fortfarande inga pengar att leva kvar och tid, och tid, och tid, och tid;

Det gör mig verkligen så redo, vi går både min man och jag arbetar och fortfarande inga pengar kvar att leva. Min man tjänar cirka 1400 € netto per månad och han arbetar heltid, till meistn dagar med upp till 14 timmar .. Jag arbetar 30 Std./ vecka o

0
Views
0
Ccomments