B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-29

ING-DiBa vs & period; comdirect: Antal kortbetalningar och LPAR, girocard och VISA & rpar; & quest;

Advertisement

Hej alla,

Jag är för åldrar kund en sparbank. Om jag tar ut här med girocard kontanter vid bankomater eller betala i butiken, dessa uttag och betalningar visas även på helger inom några minuter som "öronmärkta inkomster" i Internetbank.

Nyligen har jag också en bytes på ING-DiBa. I grund och botten, jag är mycket nöjd. Men retar mig en punkt: om jag betalar här genom girocard i affärer, dessa transaktioner är inte tillgängliga förrän en eller två dagar senare i Internetbank. Med VISA-kort, tar det minst två dagar.

Av ren intresse: hur fungerar på comdirect? Förmodligen finns det heller ingen "öronmärkta inkomster", eller hur? Om inte, hur lång tid det tar det tills intäkter (girocard / VISA, kontantuttag och betalningar) visas på nätet?

hälsningar Somnium

answers

Sant, öronmärkta intäkter inte visas i ING-Diba. Men dip där på inte nödvändigtvis där denna funktion finns i och för sig.

Jag vet detta från mitt postgirokonto och från mitt sparande bankkonto .. EG-direktstöd debitering fördjupa aldrig förr och inte när du betalar med PIN-koden på någon part ja, i andra. Varför är det vet jag inte. Är det när du verkligen konsekvent så att alla betalningar som märkas upp?

Uttag med Maestro-kort på ING maskiner debiteras nästa dag med VISA efter 2 dagar. Detta är min erfarenhet.

Med Visakort vid uttagsautomater i andra tar det också 2 dagar.

Likaså när du gör inköp. Varför du irriterande, jag förstår inte.

Så vitt jag vet, går det inte annorlunda för comdirekt.

Überigens Jag har varit femtioelva år kund hos Ing DiBa, när det var ursprungligen BSV Bank.

Related questions

ING-DiBa har testat ekonomiska kunskaper om EU - där är testet av kostnaden & quest;

Jag läste en anteckning i tidningen att ING-DiBa har ifråga finansiell utbildning av européerna i ett test. Följaktligen Turkiets ledare, rankad tyskarna nummer tre. Jag skulle titta på mitt test gärna gånger och svara på frågorna själv, men jag hitt

Vem vet något om denna period Bank Coop &; CENTR & period; RAIFF & period, -BOERENLBK & LPAR, Rabobk Nederländerna och rpar; & quest;

Måste olika åsikter som finns på webben. Den Rabobk Nederländerna är tydligen en privat kommersiell bank utan statliga garantier, men med AAA. Rekommenderas att köpa obligationer av denna bank? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompe

33 år gammal och komma; var en student vid IKK försäkrade och period; Nu vill IKK skillnaden LPAR, frivilliga studenter och rpar; & rpar;

Jag är 33 år gammal, var försäkrad fram till idag som en student i IKK. Nu är jag normalt försäkrad som arbetstagare. IKK vill skillnaden mellan frivillig försäkring och Student försäkring för alla år som jag har varit mer än 30 har nu. Ska jag betal

P konto övergången sker till Mi & period; Jag kommer innan mina pengar och LPAR, pantsättning datum och rpar; & quest;

Attackerades av ett konto kvarstad och stod på tors framför en bankomat, som vägrade att ge mig betalningen. Jag kan omedelbart växla till ett P-konto. Varar 3-4 dagar. Hela min bank pantsättning gratis. Har varit dagar inte en cent i fickan och skul

Hur länge kan jag varor och LPAR, elektr & period; Verktyg & rpar; tillbaka LIDL & LPAR, utan anledning och rpar; & quest;

Jag måste konstatera att mottagaren har verktygen redan. Tyvärr har jag stött det sedan några veckor hemma. Varor naturligtvis finns det inte längre är till salu, som sortimentet ändras varje vecka. Någon som vet hur lång tid det tar tillbaka ... ell

från när 42 dagar är givande fortsatt utbetalning gerchnet från 31 & period, 05 eller tiden från 10, 06 och LPAR; ny sjukdom och rpar; & quest;

Bin sjukskriven sedan 31.05.2010. först upp till 13.06.2010. Det var esnicht bättre jag 10.06.2010nochmal till doktorn. Detta har bestämt att jag har en annan sjukdom nu därifrån till han gjorde mig sjuk som en uppföljning certifikat till den nya sju

Rivning av Med & period; Rehabilitering av pension och LPAR, Addiction behandling och rpar; & comma; men probation & comma; vad gör & quest;

En bekant till mig har byggt en enorm skit, hade han en med. Upprustning av pension (var på missbruksbehandling) sedan hade återfall och det kom till abort. Han terapi men som skyddstillsyn. Så vad kan han göra? När pensionen återigen ge honom en cha

Skapa Will pengar för mina barn och period; Kan du rekommendera denna fond WKN A0M8HD & LPAR, lång och exkl; & rpar; & quest;

Är också ganska recession-bevis? Åtminstone Jag gillar diagrammet sedan 2009! Jag tänkte på en enda belopp över 10.000 euro per barn. Jag skulle gå för denna typ av anläggning hellre föredrar en blandfonder, eftersom dessa medel kan vända vikter mell

Gå testation före arv för arvingar 2 & period; Regler & LPAR; syskonbarn & sol; Brorsoner rpar; & quest;

Om bara arvinge 2: a ordningen är närvarande, (syskonbarn), då skulle gå före testa förfogande för den avlidne, som är osäker, dessa syskonbarn kan "tomma" ut? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Om du och komma; ensam genom att köpa z period; B & period; vid en kiosk säljare och komma; för en kort tid en GbR & comma; tillsammans med säljaren och LPAR, enligt § 705 BGB & rpar; & quest;

Tack för svaret. Men är de två köpeavtal Avslutande, för då inte träffas tillsammans för att sluta för att detta köpeavtal och är emot lagen, som GbR (bas denna implicita), till "handover" är klar? Och om inte, när de är då? Är det en fråga från