B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter resekostnader spara skatt AGM SCM Microsystems 2013-04-09

Inbjudan till årsstämman SCM Microsystems i Kalfornien & comma; kan jag som skattebesparingar & quest;

Advertisement

Jag fick en inbjudan till bolagsstämma i SCM Microsystems i Santa Ana, Kalifornien. Om jag åker dit, kan jag spara på skatter av resekostnader? Eller åtminstone mindre skatt på eventuella aktie vinster eller utdelningar? Även information, köpte aktier i december 2008.

answers

Nej, det finns bara ett skatteavdrag på € 801 från 2009 och framåt. Högre, faktiska kostnader reklam faller.

Hur vill du att spara skatter av resekostnader? Jag förstår inte. kanske reglera resekostnader från skatt? som skulle vara meningsfullt som en fråga.
Kan inte du, men tyvärr.

Related questions

Hi & comma; kan jag härmed skattebesparingar & quest;

För närvarande är jag en anställd. Nu föreställer jag mig följande fråga om jag därigenom kunde rädda beskatta mig: Första skäl I "personal" UG. I "quit" Så mitt jobb och göra samma jobb på "personal" UG. Från denna UG skulle

I vår depå eller aktier i SCM Microsystems och komma; som är mycket & komma; Vi bör fortsätta att hoppas & quest;

Vi startade 2000 SCM Microsystems för att köpa aktier, då priset var 69 euro, då de har alltid fortsatt att sjunka, nu priset är 1,18 euro. Vi sedan alltid köpte senare, i hopp om att de så småningom kommer att stiga igen. Om de skulle stiga till 12

Trots bestånd & comma; ingen inbjudan till årsstämman

Hi folks, Tyvärr har jag inte hittade om ovanstående ämne. Kan man förklara varför jag trots aktier inbjudan eller någon information (årsredovisningar, information mm) av företaget till mig? Jag har alltid varit av den uppfattningen att oavsett hur m

Hur gör de företag som bara håller sina aktier - för inbjudan till årsstämman & quest;

När företag bjuder in till sitt årsmöte så aktieägarna får även inbjudningar. men hur de företag som innehar aktier för närvarande och som kommer att bjudas in? endast med registrerade aktier den känner bolaget, annars aktieägare över clearingorganet

Vad händer vid årsstämman & comma; om styrelsen inte ratificeras & quest;

Vad händer vid mötet när styrelsen inte har ratificerats? Måste återta det då eller då du fortsätta? Det uttalas en förtroendeomröstning, troligen. Därefter ska en ny bolagsstämma sammankallas där den nuvarande styrelsen kommer att upplösas och en ny

Min före detta make dog 2015 och period; Vi är skilda i 12 år och period; Varför jag fick från sin försäkring risk inbjudan & comma; att ta över stolparna & quest;

Försäkringsrisken av min ex-make, som dog 2015, begärt att jag ska ta över hans bidrag att betala. Jag är frånskild 12 år. Måste jag lämna information om min person och jag måste överta betalningarna? Vilka riskförsäkring? En livförsäkring kan mycket

Kan jag byta kvitton från tidningar och komma; Föredrag & comma; Läroböcker etc & period; hävda & quest;

Förra året skattekontoret inte acceptera dessa kvitton. När det gäller den kommande deklarationen, ville jag veta om det måste accepteras? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Kan försäkringen vägra stöld Betalning & comma; Om husnyckel avsattes utanför & quest;

Egentligen gör nästan alla människor lägga tid i trädgården ett hus nyckel för grannar eller bekanta. Hur detta är faktiskt när en tjuv kommer att hitta dem och skulle avlägsna huset. Kan försäkringen vägrar sedan att betala? Naturligtvis kan försäkr

Jag stal ställda & comma; kan jag begära skadestånd & quest;

Jag var i dag men ordnas slät när shopping, hade jag något dolt och inte betalats i min ryggsäck! Detektiven talade till mig och kunderna har runt omkring märkt att också. Naturligtvis kommer saken i min fördel (hade bevis för artikeln i väskan, som

Ska vi anta kostnaden & comma; när en polis hemkörningar & quest;

I går hörde jag på nyheterna att polisen har stoppat en rattfyllerist och det tog till polisstationen. Även vid ålderskontroller i diskotek du alltid höra att minderåriga drivs sedan hem av polisen. Ger en den sedan ut på kontot och du har att då pol

0
Views
0
Ccomments