B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-07

IHK medlemskap pay & comma; även om du är småföretagare och strävan;

Advertisement

God dag,

Jag har registrerats ett företag licens eftersom jag har utfört som ett litet företag vissa marknadsföringsaktiviteter. Sedan mig en IHK medlemskap erbjöds. Eftersom jag inte hade sedan läste brevet noga och jag hade missat att småföretag är befriade från att betala medlemsavgiften, jag sedan betalat.

I år brevet kom tillbaka. Jag kommer nu undan? Jag menar, kan jag trycker det att betala bidrag mig nu när jag påpeka att jag är bara ett litet företag?

En solig dag fortsätter,

Trollinger

answers

Jag alltid få till överföringen bildar en grön "svarsblad för undantag bidrag". Eftersom vi kan ange om i 5200 € du lägger årlig vinst förra året och om man förväntas ligga kvar under följande år. Så du måste sedan göra nciht Überwiesung.

Liten företagande baseras på försäljningen.

IHK bidrag efter att ha vunnit. är av intresse för den lilla näringslivet.

Vanligtvis finns det fallet i en form och om du ligger under vissa gränser måste du betala någonting. Om du inte längre har ringa formuläret till handelskammaren och fråga hur du ska förhålla dig. Det kan också vara så att brist bara tre Zeiler.

Du kan använda brunnen under det senaste året rapport (som kan vara då din skattsedel vill) och du skulle få pengarna tillbaka.

Men se upp, det finns IHKS vill ha pengar oavsett om du hade inkomster eller inte.

Jag skrev upp ett litet företag med lokala handelskontor fick jag strax efter att ha skrivit IHK att jag är 5 år avgifts och sedan bidraget beror på inkomsten

Related questions

Har jag för barnet min partner pay & comma; Om vi ​​delar på föräldraledigheten och strävan;

Hej! Min kompanjon - frånskild med en barn - och jag väntar barn. Vi bestämde oss för att dela föräldraledigheten. Nu skulle jag vilja veta om jag måste betala för sin ex-fru och hans barn? Jag själv har även ett barn från en annan relation. Snabbare

Måste automatiskt medlemsavgiften på IHK pay & comma; Om du har loggat Commercial & quest;

Jag har registrerat ett företag för en tid sedan och har nu fått ett brev från Handelskammaren, att jag ska betala medlemsavgiften. Detta kommer sannolikt att ha sin riktighet, eller hur? Jag måste betala automatiskt, när du har registrerat ett föret

IHK medlemskap småföretag & quest;

Jag har ett litet företag (momsfri) tillämpas och fick ett brev från en medlem i handelskammaren nyligen. Jag var från början mycket förvånad, med tanke på att CCI medlemskap krävs verkligen en viss ekonomiskt bidrag. Om det är känt hur det beräknas?

Måste man även med små företag och LPAR, Office Services & rpar; IHK -BIDRAG Pay & quest;

Och i så fall, hur dyrt är det? Om du anmeldets ett företag och gör motsvarande inkomster kommer inkallad. Precis som alla andra kommersiella motorer lättare också. Nivån på bidragen beror på ULmsatz. Det beror på försäljningen av så övergripande svå

Nebenkostenabrechnung pay & comma; Jag har fått mer än ett år och quest;

Min hyresvärd skickade mig igår en rejäl serviceavgift uppgörelse i 2007 .... och långt efter denna tidpunkt. En vän till mig säger att jag inte längre behöver betala. Är det rätt eller ska jag bita ihop? Att välja dina ord tyder på att du din hyresv

V-Pay & comma; du kan använda på alla uttagsautomater & quest;

Jag har ett huvudkonto och ett gammalt konto som jag knappt använder. Denna gamla konto på Postbank och som jag nyligen hergenommen EG-kortet är min märkt "V-Pay" tecken. Så jag har informerat mig och står på webbplatsen för Postbank att det är

lämnar tjänstepensions pay & comma; inte upptagen där

Jag var 12 år som är anställda av ienna företag där jag hävdar att ett företag pension har. Sedan 10 år har jag arbetat på annat håll. Nu skulle jag vilja emigrera och lämna mig att dra på en pay gånger, detta är möjligt ??? mitt arbete kommer jag at

mor var krigare änka & comma; 1947 gifte & comma; hennes nuvarande man och LPAR, social händelse och rpar; kan inte hospice kostnad pay & comma, lever krigare änkepensionen på & quest;

har samma ögonblick när din mamma gifte stod för pensionen och de kunde lämna endast återuppliva om den andre mannen dör, och en lägre pensions blad, som den första människan. Den nuvarande man har i sin inkomstkrav låg att socialtjänsten tar hem kos

Om barnbidrag Tillägg för Holiday pay & comma, vem vet rådet & quest;

Det handlar om barnbidrag tillägg om semesterersättning wird- betalas i juni jag hade ansökt om KG-Grant, nu ett brev, som jag måste Vidarebefordra juli fakturering. Men som semesterersättning var inbetalda kommer att delta med, är verkligen en 1x be

Ticketbande inte Pay & comma; vad som händer och strävan;

Hi folks, Jag beställde bara tre biljetter nu tillgängliga. På förskottsbetalning. Jag får en orderbekräftelse via e-post. Tyvärr har läst i efterhand att det ofta inte fungerar med order. Vad händer om jag nu bara finnas några pengar? Du har en 14-d