B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Gifting Legal Tax gåva Law & plus; Skatterätt skatterätt övervägande 2012-12-10

I utbyte, som i Gifting & quest;

Advertisement

vilket i sin tur undantag finansiella erkänner skatt vid beräkning av gåvoskatten?
Tack för din hjälp någonsin

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Per defintion är en gåva inför något vederlag.

När blandad donation (hus överföring) kan vara naturligt kontantförmåner (vård, bostäder lag) från det belopp som skulle bli föremål endast Gifting som andel - över den fria ersättning på Beschnekten - presentbutik.

Observera att alla förvärv av tillgångar av samma Schenker inom 10 år tjänar tillsammans som beskattningsunderlag.

G imager761

Bidraget ekonomiska rättigheter.

Related questions

Är det värt det ekonomiskt att gifta & quest;

Denna fråga skulle kunna göra en något komiska intryck. Men min flickvän och jag är inte mycket religiösa och hade därför acuh aldrig tidigare gifta. Men ämnet är inte om ja. Poängen är att min far har sagt att det har ett bröllop en hel del ekonomis

Skatte hinder för ensamstående föräldrar och komma; gift & quest;

Normalt har skattelättnader när du gifter. Åtminstone det var alltid min åsikt. Nu har jag hört det, oftast i huvudsak skatt finns nackdelar för ensamstående föräldrar som vill gifta sig. Kan du bekräfta det? Hur kan du se om det även skulle göras i

Vad händer med min pension om jag gifta & quest;

Hej. Jag är en tidig pensionär. Därför hänvisar en invalidpension. Nu vill jag att gifta sig. min partner har en regelbunden inkomst. Min fråga: vi sedan sambeskattas eller minskat min pension? uppstår på grund av ekonomiska nackdelar? Din pension ko

Kan också ogifta Arvs- och gåvoskatten som Gift & quest;

Finns det något sätt, ogift också ämnes arvs- och gåvoskatten så att det kommer till samma ersättningar och följden (liksom obligatoriska delar) som för gifta par? Jag menar att skydda min partner bättre. Dock bör äktenskapet inte vara. Eller skjuter

som är rätt steward vem jag gifta & quest; & quest;

Jag tar min sw bara inte min mamma sten mig om och om igen får gå ut i !! Jag är nu ett år med min pojkvän lyckliga tillsammans och vi bor tillsammans !! Nu har vi bara en öppen fråga som vi skulle vilja gifta och min styvfar skulle också komma övere

Om kontrollklassen ändras automatiskt när en gifter & quest;

Om du gifta, är styr klassen sedan automatiskt ändras eller om du har att tillämpa själv? Om man håller sig annars i sin gamla skatteklass om du inte gör något själv? Och den nya skatteklass för ett äktenskap få fördelar för båda parter eller det kan

Defekt diskmaskin i mitvermieteten kök: Jag är så engagerad hyresgäst & comma; för utbyte för att säkerställa & quest;

En dum sak diskmaskin i min lägenhet för uthyrning har gett upp andan ... kylskåp och spis / ugn också slutat fungera korrekt, köket är ganska gamla - detta var redan fallet för min samling två år sedan. På den tiden jag frågade min hyresvärd, vad so

Värt gifta & quest; & LPAR, jag GKV & sol, Self Employed & sol; Flickvän GKV & sol; anställd & rpar;

Jag är egenföretagare (ca 4000, - euro) och frivilligt offentligt sjukförsäkring. Min flickvän används (ca 1000, - euro netto) och sjukförsäkrings. Min fråga är nu om det är ekonomiskt lönsamt för oss att gifta sig. Om råd och tips jag skulle bli myc

Är min sjukpension förlorad om jag gifta & quest;

Få invalidpensioner beviljas pensionsåldern, är singel. Om jag gifta nu går pension jag förlorade då? Genom ett äktenskap du inte samtidigt igen förvärva Able! Om så vore fallet, skulle lagen ha varit länge sedan ändrats. ;-) (Så ne slag Zwangsverehe

Är din partner kontrakt & comma; Om du vill ändå gifta & quest;

Ett äktenskap man vill oftast inte bråttom och det kan mycket väl vara så att du lever ett par år innan gifta. Är det värt då att ingå ett samarbetsavtal för den här gången, som styr eller behöver de enda par som inte vill gifta sig de viktigaste sak

0
Views
0
Ccomments