B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-17

i min kostnad fakturering mina fastighetsförvaltning och hantverk listas & kommatecken efter avsnitt 35a EStG; bara de i deklarationen & quest;

Advertisement

answers

Exakt. Jag är rädd att den "mängd" av dessa belopp driver ut tårarna i ögonen.

Nej, inte bara certifierade av kostnaderna för hushållstjänster / hantverk Erker kostnader utan också kostnaderna för egen fastighetsförvaltning. Och i en självdeklaration också många andra positioner som ska ingå, till exempel. Olika inkomstrelaterade kostnader, särskilda kostnader etc.

Hej, bara för förtydligande Pv59 är rätt när endast samhället kostnaderna för WEG är avsedda. Om du själv beställde även hantverkare, städning etc, också de lokala arbetslöner kan hävdas.

Related questions

Vad måste en faktura innehålla och kommatecken; så att det kan göras gällande i deklarationen & quest;

Vad måste inkludera en faktura, så att det kan göras gällande i deklarationen? Tack på förhand. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de vilket regleras i § 14 UStG (eller delvis §

Kan jag förlag min värdinnan nästa kostnad fakturering & quest;

Jag bor från nästa månad för ett år i min lägenhet. För några dagar sedan jag nämnde min värdinna på en laddning uppgörelse, informerade de mig att det inte kommer att hända. Nu min fråga, kan jag be om en uppgörelse? Uppvärmningskostnader kan inte v

Hej Jag har i dag i 2010 en operativ kostnad fakturering med en efterföljande krav mottagen & comma; fråga

Hej Nicki har en fråga! Jag fick en operation Stena banbrytande arrangemang med en efterföljande ansökan om 2010. Idag är det nu preskriberad 01/02/2012? den tyska anninton kräver betalning. Det beror på räkenskapsperioden. Även behovet av att 12 mån

Från vad jag kan krav advokat ta u & period; göra sina kostnader faktureras & quest;

Jag slutade en pension, och begär betalning för 15.8.2011. Pengarna är ännu inte på mitt konto, jag kan nu ringa min advokat omedelbart betalats ut. då måste försäkringsbolaget betala advokaten? Mäklaren ville att jag diesbzgl. tala igen, jag vägrade

Kan du hantverk kostnaderna för samtliga omstruktureringsåtgärder hemma för att lösa hushålls DL & quest;

Specifikt, jag sysslar med en badrumsrenovering - du kan göra kostnaden för arbetskraft hantverkare skattemässigt som ett hushåll tjänst? Så länge som det är skrivet ett lagförslag från hantverkare och betalas av dig på ett kontantlöst basis, så kan

Hur kan jag flyttkostnader och LPAR, faktureras && halv, betald rpar på företaget &; bosätta sig i deklarationen & quest;

Kostnaden för boende (hotell) som mitt företag har tagit under min flytt (från Frankrike till det nya arbetet i Tyskland) (de har hotellet betalat), de har inkluderat direkt som brutto kontroller på min December löner. Det vill säga, om detta är min

Kom kostnader upp till mig och komma; om jag köper något på Internet på en främmande plats & quest;

Vill handla på en amerikansk hemsida saker och betala med kreditkort. Måste jag betala, till exempel en utländsk uppdragsarvode? mycket det kommer att kosta? Inköpspriset. Om debiteringen sker i USA och USD, så har du den utländska avgiften på kredit

Ange kostnader för mor-barn behandling i deklarationen & quest;

Var kan jag ange ytterligare betalningar till en mor-barn behandling i deklarationer som jag har gjort för att ta hand om mitt barn och min fru? Är det möjligt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär

Ange kostnader för studierelaterade kostnader i deklarationen & quest;

Jag läste i en tidning rapporterar att det finns en öppen process som kan vara av intresse beroende på resultatet för studenter från ett skatteperspektiv. Eftersom medan det fgeht på frågan om man kan göra kostnaden för en studie som relaterade kostn

Stöld på semester ange exceptionella kostnader i deklarationen & quest;

Min kollega var på semester ett offer för stöld. eftersom det var tillsammans med alla dokument stulna väskan. Den Wiederbschaffung var då ganska dyra (och även irriterande). Kan du lista kostnaderna i deklarationen under exceptionella kostnader? Det