B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Olycksfall i arbetet yrkessammanslutning lagstadgade olycksfallsförsäkringen arbetsolycksfall & plus; BG skadeersättning återanpassning 2014-02-08

I föräldraledighet & comma; Jag hade tidigare cirka 11 & sol; 4 år en allvarlig olycka och komma; Som här vi gå långt

Advertisement

Hej, jag arbetar bzw.momentan sjuk skriven som en sjuksköterska. Den olycksfall i arbetet jag hade CA11 / 4 år sedan under min föräldraledighet. På den tiden arbetade jag bara på 400 € basis och 100% avtal paus under tiden för mammaledighet. Nu avslutar Ez och jag vet för närvarande inte hur det ska gå vidare. BG säger hon zahlen11 / 2years skadeersättning (360 €) därefter en värderingsman begränsade tider, vilket är att inrätta en pension möjligen EZ nu avslutades i mars! Har jag hävdar att mer skada pengar? Hur kommer AG kan bestämma återanpassning? ...?

answers

en mycket tung frågor jag fruktar, ganska tillförlitligt kan du ingen här för att hjälpa dig. Har du en rättsskyddsförsäkring? Då skulle jag lämna mig tid att råda advokaten att göra detta. Det kommer på dig så att verkligen kanske det skulle vara juridisk rådgivning värt en hel del Euro, så har du en visshet

Related questions

Behöver jag föräldra & sol; tillämpa föräldraledighet & comma; Om jag avgå på grund av omlokalisering & quest;

Hej, jag är med förlust just nu, jag beskriver du / ni ut min nuvarande och framtida livssituationen. Följande situation är för närvarande: Till 31.12.2012 Jag är fortfarande föräldraledig min 1: a barn. Teoretiskt skulle jag ta upp mitt arbete igen

Hur man beräknar exakt mina påståenden om föräldraledighet & comma; Föräldrapenning eller & period; Föräldrar Money Plus & quest;

Hello finanzfrage.net laget, som föräldrar gynnas kontor kan endast ge allmän information, vi står inför problemet nu vår tid anspråk för min 2: a barn dag beräkna exakt. Mush-pengar dela semester på 2.child och är överens om att mina antaganden? Föl

vill om båda går i föräldraledighet & comma, som är tillåtet så länge & quest;

det första halvåret är mamman i föräldraledighet då exempelvis dada och sedan mamman, kan vi dela upp hur vi vill ha det? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Någon mamma som pappa kan

Deltid efter föräldraledighet & comma; måste skapas en ny anställning och komma; är den begränsade & quest;

Kan min arbetsgivare, även om jag har en fast heltidskontrakt, kräver att jag fick bara en deltidsjobb när jag underteckna ett kontrakt berfristeten detta? Eller skulle en sådan begränsning inte rätt? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, a

Där jag ifrågasätter om föräldraledighet & comma; Barnbidrag & comma; Barnbidrag till & quest;

Hej Jag är en österrikisk medborgare och arbetar i Bayern (så jag är pendlare). Sociala avgifter betalas i Tyskland. Inkomstskatten jag betala i Österrike. Min fru är österrikisk medborgare och arbetar i Österrike. Vi lever i Österrike. Nu ville jag

Fadern i föräldraledighet & comma; förbrukas snabbare än efterfrågan på semesterdagar proportionellt & quest;

Vad händer när en far tar också 2 månader föräldra tid, har han då mindre ledighet eller förblir opåverkad? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Under föräldraledighet ledighet för sem

Mini Jobb & LPAR; främsta merit & rpar; & comma; därav 154 & comma, 51 € Sick Envers & period; månad & sol; bidrag sänkning är möjlig & quest;

Hej! Jag betalar för närvarande endast en Minjob som främsta merit och behöver sjukförsäkring 154,51 € per månad. Finns det en möjlighet att minskning av bidragen? Om så är fallet, vad? (Utom :. äktenskap, Midi jobb, social anställningstrygghet) Bin

Erbjuda BW-Bank World Savings Dag 2 & comma, 5 procent investeringar i halv & sol; investeringar

BW Bank erbjuder en ZinsPLUS bud på världsspardagen. Enligt min mening, förtroende trick. Pengarna kommer att vara halvvägs in i en vald investering LBBW RentaMax eller LBBW balans eller LBBW utdelning strategi eurozonen R eller DWS Top Utdelning ell

Afrika & comma; Frontier Markets & comma; Emerging Europa och Asien och sol, Pacific - Finns det tillsammans i en fond och quest;

Finns det möjligen en aktiefond, Afrika, Frontier Markets, Emerging Europa och Asien / Stillahavsområdet eventuellt i kombination med varandra? Troligtvis kommer dina önskemål absolut Comgest lovande företag. Du bör åtmin Frontier Markets titta på va

Index Fund & comma; den mot en hållbar och sol, grön index orienterad & quest;

Jag är intresserad av både indexfonder och hållbara investeringsmöjligheter. Jag undrar varför, om det inte finns en indexfond, som spårar hållbar eller grön index. Finns det ett sådant index alls? Om så är fallet, vad är hans namn? Samtidigt, över h