B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing hyresgäster insättning inneboende Deposit & plus; hyresgäst 2014-08-13

Hyresgäst hittades för rum & comma; men hyresvärden vägrade & period; Måste jag betala den månatliga & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har följande problem och hoppas att någon kan hjälpa mig.
Och min vän har hyrt ett rum hos en man och uppsägningen i oktober. På grund av meddelande 3 månader skulle han teoretiskt betala januari hyran ännu. Men sedan mitten av december Bor inte längre i lägenheten.
Nu har han hittat på egen hand en ny hyresgäst som skulle konfiskerats från januari där och därför bör min vän inte betala mer hyra för januari. Ägaren sa, men han gillar den "nya" är inte, men också har ingen annan fann oss vilket tvingade min vän nu, men att betala hyran i januari.

Vad tror du, det är äkta? Jag tror att min vän någon ny fann han inte längre behöver betala i januari. Och om ägaren inte gillar nya, då det är hans problem, eller inte?

Har du någonsin tack för ditt svar.

lg, Naty

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Tyvärr, ja. Kontraktet har avslutat din vän, inte en annan.
Pacta sunt servanda est! Kontrakt måste hållas.

Jag tror att min vän någon ny fann han inte längre behöver betala i januari.

Visst, denna myt att dess hyreskontrakten skyldigheter du med hyresgästen läge går, håller som envis som han är fel.

I själva verket skulle hyresgästen vara upp till rättsligt bindande uppsägning av hyresavtalet att hyresbetalningar utöver Betriebskostenvorauszahkungen avtalsenlig skyldighet, om han på grund av semester, flytt eller nytt WE-relation faktiskt använder lägenheten eller inte.

Perioder till Uppsägning och mer samener Beedigung kontraktet kan inte vara ett yttrande saknas mer exakt information.

G imager761

Ok, även om svaren är tyvärr ganska negativ för oss, tack ändå till er alla !!!!!

Vi tror dock ägaren har ännu anställt någon som Zimemr för januari och inte för det och så kommer att hålla insättning. Men vi har fortfarande att bevisa.

är äkta?

Ja, eftersom kontraktet är kontraktet, och båda har att hålla sig till det - både hyresgästen och hyresvärden.

Sökandet efter och presentera lämpliga hyresgästen kan göra hyresgästen / försöka ange hyresvärden CAN på erbjudandet - men behöver inte. Det finns ingen gesetztliche basis, vilket kräver att ägaren att acceptera en ny hyresgäst.

Ingen hyresvärd måste acceptera en ny hyresgäst.

Rum inredda i lägenheten där ägaren bor?

I så fall skulle din vän har haft endast ett meddelande 2 veckor slutet av månaden.

Men om han har nu uttryckligen avslutades den 1/31/13 som är hans otur. I fallet är det lagligt att VM fortfarande kräver januari hyra.

Jag tror att min vän någon ny fann han inte längre behöver betala i januari.

Åsikt spelar ingen roll här. Endast fördraget.

Dessutom är hyresgäster inte har rätt att söka hyresgäster. Detta är enbart för annonsören.

Problemet med hänsyn till de faktiska omständigheterna redan börjar med det faktum att du inte mitteilst om rummet var möblerat eller omöblerat. Eftersom olika perioder tillämpas. Du kan också inte berätta när avslutades i oktober. Också eftersom olika perioder tillämpas.

Så jag kan bara rådet, för att få juridiskt biträde med juridisk utbildning webbplats. Om du inte säger vad som händer, vi inte berätta även vad som är rätt!

det är lagligt. Om hyresvärden vägrar vad han kan utan att ge en orsak / måste betalar då flera av hyresgästerna.

Ja, det är definitivt lagligt! Hyresvärden kan på detta sätt ändå, en
vägra hyresgäst! Varför skulle det vara hans problem?

Related questions

3 hyresgäst hittade ägare erbjuds & comma; Detta ger en annan lägenhet på detta och komma; laglig & quest;

Att komma tidigare från hyresavtalet enades med ägaren att ansträngningar görs för att hyresgästen. Tre konstaterades omedelbart efter noteringen. Två icke kame i fråga, den tredje erbjöd ägaren en annan lägenhet i blocket nu, som också tillhör honom

Hur kan jag som en hyresgäst för att säkerställa & comma; att hyresvärden depositionen hållas i deposition & quest;

Hur kan jag göra så en hyresgäst som hyresvärden depositionen hållas i deposition, om han vill ha några sparkonto som en insättning? Här extraherar ett svar från 06/05/2012 från mig: Det är upp till hyresvärden för att bevisa att upprätta insolvens s

Måste Se en lägenhet GEZ pay & comma; när en Fam & period, medlem kan befrias från obstruktion & quest;

Men jag har ett funktionshinder av 80GdB med motsvarande varumärken som fortfarande lever med mina föräldrar. Jag har rätt att undantas från avgiften. Innebär detta undantag för hela lägenheten, eller måste betala mina föräldrar ändå? måste betala mi

Försäkring betald belopp & comma; Jag moms och period; - Är redovisning av skatte absetztbar & quest;

Jag är frilansare. Hade en hagelskador på bil. Försäkringen betalas fakturabeloppet av lackeraren. Men jag var tvungen att betala momsen själv. Målaren sade räkningen jag kunde fortfarande fullt avdragsgilla. Är det rätt? Hur gör jag motivera detta?

Är det & comma; att ett penningtvätt meddelande & comma; när ungefär 15 & period, 000 euro betalar på kontot & quest;

Någon som vet om detta påstående är sant. Vad Passier nu spelar ett sådant fall exakt? Vem kontrollerar denna insättning då? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Gräns

Värt en ökning av bidragen i en privat pensionsförsäkring med garanterad ränta 3 & comma, 25 & percnt; eller & period; vore det alls är möjligt & quest;

Jag betalar för närvarande 572, - euro per år i en privat pension. Sedan Fördraget 2002 är den garanterade räntan på 3,25 €. Den övervägande är huruvida det skulle vara klokt att öka bidraget eller om försäkringsgivaren skulle delta alls. I den nuvar

Finns det försäkring & comma; den "och halv, utan" och halv; betala för vårdslöshet & quest;

Hej! vilken bil försäkring för att betala för bland annat ansvar för vårdslöshet eller hellre betala för vårdslöshet? Min son har en ny körkort och jag skulle ha velat täckt. Gibs da vad? Vårdslöshet "snarare" inga problem! Kanske du menar ja in

Insolvens & comma; Beslag och tjänstebil jag verkligen behöver betala så mycket & quest;

Hej, min situation jag har redan förklarat lite mer omfattande i denna tråd: http: //www.finanzfrage.net/frage/insolvent-freibetrag-und-stiefkind-wird-nicht-b ... och nu har jag några detaljfrågor på grund mig ingen annan hjälper. Jag är på obestånd,

Behöver gemenskap med gemensamma barn & comma, man dog & comma, barn ärver Hem period; och jag som en mor & quest;

Hej hab i behov gemenskap gelebt.Mein man dog, ärver vår gemensamma dotter med 18 den Haus.Habe jag också rättigheter om vi ibland inte längre förstå varandra och jag ska få ut ur huset, som jag har mt min make byggde, det har inte längre Geschäft at

Kraftigt skuldsatta länder: endast Dubai & comma; då Grekland och period; Hur stor risken är verkligen & quest;

Under bröllopet av krisen förra året fanns vissa stater, fick pengar från IMF: Ungern, Rumänien och andra. Nu gäller skräckhistorier som skulden i vissa länder har ökat och hotar en suverän standard kan följa. Efter Dubai tar nu Grekland, Italien och

0
Views
0
Ccomments