B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter Skatt kommersiella bostadsrätt moms garage hyra och period gods småföretag reglering 2015-01-18

Hyr från garaget gården Skatte avgift eller inte & quest;

Advertisement

Hej!

Jag är privata ägare och har flera hyrda lägenheter. dessutom

Nu ville jag köpa ett garage domstol som ett juridiskt oberoende objekt.

Min fråga är: Har jag en hyresvärd till hyresgäster Ust. hänsyn?

Hyresgästerna är alla bara människor och själv inte fungerar kommersiellt.

Hälsningar till alla.

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Endast om garaget hyrs i samma kontrakt som lägenheten är garaget hyra fortfarande momsfri.

Om garaget hyrs ut separat, är hyran momspliktig.

se § 4 nr 12 UStG och här .:

http: //www.haufe.de/recht/deutsches-anwalt-office-premium/garagestellplatz-im-mi ...

Vilka är dina hyresgäster, är irrelevant. Bagaren frågar inte så om någon är en privatperson, men slår sin 7% på bröd.

Garage finns inga lägenheter, undantaget enligt § 4 nr. 12 UStG inte 12 sträcker sig till garage. Se § 4 nr. 2 mening UStG

Är inte befria .... uthyrning av lokaler och platser för parkering av fordon ... och Uthyrning av ... operativsystem ...

Detta konstaterande, om ett garage eller en parkeringsplats kan hyras tillsammans med lägenheten. I detta fall sidotjänst "garage hyra" 12 får samma skattemässiga behandling som den huvudsakliga makt "hyra hem" och är på grund av § 4 nr. 1 mening Bu a) UStG.

Ändå kan man fråga din

Har jag en hyresvärd till hyresgäster Ust. hänsyn?

inte svara på, eftersom det kan vara, trots allt, att du är ett litet företag och stanna. När KU skulle du inte fakturan och inte göra avdrag för ingående.

Dessutom kommer skattemyndigheten sedan definitivt sätta indikatorn U får vård tyckas status för närvarande.

Som design spets igen för KU: Under det år som du börjar hyra garage, kan det mycket väl vara så att du fortfarande KU, så se till att du inte ingår i fakturan.

Oavsett om det är ekonomiskt försvarbart, kan ifrågasättas - åtminstone om garage för att köpa med skatt.

Mer om KU här:

http://www.finanzfrage.net/tipp/kleinunternehmer

Related questions

Hus att hyra i utlandet -> & semi; skatte strävan i DE &; & quest;

Hej! I (ej USA) har precis köpt ett hus i Amerika och nu jag hyra den. Jag är skattskyldig i detta land, men hur det ser ut i Tyskland ?? Eftersom ämnet skatteflykt är mycket volatil på sistone, jag behöver veta följande: 1) Jag har här även ange såd

Fallande sociala avgifter och skatter på hyresintäkter på & quest;

För närvarande är jag i min familj ensam familjeförsörjare. Min fru har ingen inkomst / intäkter. Logiskt, lönar det sig inte social trygghet och ingen sjukförsäkringsavgifter (familje försäkrade mig (Barmer-GEK)) Vi tänker på att köpa en liten lägen

Kan undervisning och hyra ett annat rum skatt & quest;

Jag är student och betala terminsavgifter. Min man betalar mig terminsavgifter, hyran på sovsal och även underhåll eftersom jag inte är hemma på veckan. Kan det då betala skatt på mitt college undervisning, hyra och underhåll som extraordinära kostna

Lägenhet att hyra Son & comma; att spara skatter - hur gör det & quest;

God kväll, mina föräldrar berättade om vänner som har köpt speciellt för studenter son en lägenhet i universitetsstaden Münster - nämligen att spade skatter. Exakt hur detta fungerar, men de kunde inte berätta. Kan någon av er göra istället? Ciao och

Egendom mig orolig Skatte Forms & comma; rikedom 2010. & comma; hitta ingen linje för samråd avgift där Ange & quest;

Hej, jag har berörda deklarationsblanketter (som hellre ha formerna framför mig) och fyll klass deklarationen för 2010 .. Har mitt kontoutdrag från sett exakt om det finns något för skatte kontor där. Har bevis på copayment hittas, men i form jag tyc

Min mamma har en portfölj med aktier och komma; Fonder och certifikat ärvt & period; När kan de sälja dessa investeringar före skatter och avgifter att betala & quest;

Din fråga kräver en mycket omfattande svar, eftersom viktig information saknas (t.ex.. Som hemland föräldern och den avlidne, inköpsdatum / kostnader för värdepappret (som WKN?) Och vad Depå). En jämförelse av de nuvarande växelkurserna skulle vara t

Kan dras av från lönen exklusive sociala avgifter och skatter eller några kostnader & quest;

Hej, börjar jag snart att störta i arbete, och tyvärr inte riktigt har mycket aning om hur det går i praktiken så ville jag också informera gånger, som är med avgifterna så? När exklusive skatter och sociala avgifter dras något från min bruttolön ell

Att köpa och hyra hus i Frankrike - skatter

God dag, Jag äger en liten tomt i södra Frankrike och tänka på det, för att bygga ett litet hus. Jag vill att huset som hyra (mestadels till Tyskland. Kunder med överföring av pengar på en DT. Account) minus. En själv användning av ca 6 veckor om åre

Initiativ för rika egendom avgift - frivillig skatt - detta är lösningen & quest;

Jag läste något mycket intressant ur ett initiativ för rika fastighetsavgift idag. Det lät som en slags frivillig skatt - som inte skulle vara lösningen för de rika med lite dåligt samvete? Leverans baserade frivilliga - det är en gång en helt annan

Werkvertrag- som skatter eller sociala avgifter ska betalas & quest;

Hej alla, Jag har andra erbjudanden, att underteckna ett kontrakt för arbete på en stol för en gångs skull € 2000 (arbetet är att bygga inom 4 månader). Måste jag detta € 2,000 mer skatt eller pensionsförsäkring (eller någon annan försäkring) betala?

0
Views
0
Ccomments