B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

hypotekslån Lag civilrätt civillagen BGB & plus; Civilrätt inteckning definition 2013-04-13

Hypotekslån & comma; Inteckning etc & period;

Advertisement

Hej alla,

Jag har en fråga. Och jag bara använda termen "inteckning" är inte klart. Har jag läst olika texter, men helt klart är det inte mig. Livräntor och inteckning jag förstår. Jag skriver en examen nästa vecka på temat fastighetsregistret. Men denna term inteckning stör mig.

Kanske kan hjälpa mig någon att göra mig förstå.

Tack på förhand.

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Inteckning = efterfrågan beror

Grundschuld = inte efterfrågan beror

Det är den korta versionen. Den fullständiga versionen kan ses ungefär 1000 sidor lång och i universitetsbiblioteken. Vad föredrar du?

Related questions

Home Credit & comma; Hypotekslån & comma; Inteckning - Finazierung Ägande

Hej, min familj och jag måste bygga nästa år (2015) - Ägar ca 120 kvm boyta, mark. Grob beräknade kostnaderna på cirka 170.000 € - varav vi har 90000 euro eget kapital. Nu naturligtvis vi letar efter en lämplig långivare. Banker vi har redan frågade.

Uppföljning finansiering för hypotekslån & comma; Switch Bank & comma; hur inteckning & quest;

Måste jag kan vara vid en uppföljande finansiering och bankväxlar inteckning bort och låt återinträda eller överföras till den nya banken? Delvis - något restriktiv - uttryckte åsikten att en skyldighet att tilldela inteckning föreligger endast om av

Jag frågade HypoVereinsbank för en förbindelse kredit för hypotekslån & comma; den enda fonden från 75 & period, € 000 och komma; Jag vill bara 44 & period, € 000 och komma; vad gör & quest;

Jag hade nyligen på HypoVereinsbank en tid för en anslutning kredit för konstruktion finansiering. För min sparavtal med framåt lån i Wüstenrot löper ut i april 2016 och jag vill inte ta byggnaden lån, men nya (och nu bara billigare) finansiering. Me

Hypotekslån & comma; Engagemang intresse u & period; oväntade kassakvitto och komma; Gör så & quest;

Jag för byggandet av u. Grund kredit aufgenommen- nu är det, men så att jag kunde betala kostnaden för anledning från kontanter. Således hade jag mer luft för byggkostnaderna. Men vad nu är mer förnuftigt att betala pengar på lånet, då intresset komm

Hypotekslån & comma; positiv förändring av räntan på åsido EFH & quest;

Hej Alla, avancera: Jag ber inte svar från människor som är osäkra och av rena gissningar! Bokningar gillar: Jag tror, ​​jag antar, eller andra fraser som inte hjälpa mig. Nu till min fråga: Min flickvän och jag vill bygga en enfamiljshus (blank). Be

Bridge till utbetalning ett arv och LPAR, hypotekslån & comma; Kredit etc & rpar;

God dag, Jag och min syster baserat underhåll av min mormor för år. Eftersom hennes död den justerades. Den Erbauszahlung fortfarande tar lite som flera viljor finns tillgängliga och det hela tar Bisle längre i Berlin. så tror max. 6 månader. Det fin

Hypotekslån & comma; Kredit på två hushållsräkningar

Jag har min bank (två månader sedan) begärde en konstruktion lån för att slutföra en omorganisation påbörjats. Jag är tjänstemän i O.D. för livet. Jag är gift. Objektet som ska lånas ut, tillhör en gemenskap av arvingar (make, svärmor, svägerska). Ja

Erbbaunehmer & LPAR; leasetagaren & rpar; frågar: Har jag rätt till en minskning av hyran & comma; om och period; & period; & period; & Quest;

... Den leasade egendomen har nyligen översvämmade för andra gången sedan 2002 av översvämning av tråget under flera dagar. Landyta (trädgård) och byggnader, Nebengelass och grunder (asfalterade områden) är betydligt skadade delen och användning / an

Stiller partner ville för befintliga nöjespark i Ungern & comma; som eller & period; där kan jag söka och period;

Har en temapark i Ungern består av egna medel med min fru, detta funnits sedan 2008. Jag vill snabbt fortsätta att expandera parken. Sök I en tyst partner. Tyvärr finansiera de tyska bankerna inte parkera utomlands, har det kontrolleras med olika. De

köpte hypotekslån & comma; Specificera privat notarie stängd Schuldanerkenntnisse- som i kontroll

Hej! Som varje år, beror på inkomstdeklarationen. För detta ändamål har jag följande frågor: . 1 Jag har en privat gäldenär, attesterad skuldebrev underkastelse klausul. Detta diskuterades i 2007. Gäldenären har gjort genom upplösning av försäkring s

2
Views
0
Ccomments