B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-21

Hushållsavgift istället GEZ

Advertisement

GEZ slutligen avskaffas i sin nuvarande form och ersätts med en urladdning budget. Hur är denna budget urladdning fungera? Jag har en av dem något ännu.

answers

Varje Haushlt att betala, oavsett vilken typ av utrustning som han har i drift. Således GEZ vill ta mer kol och ta domedagsprofeterna. Om det skulle bli en budget utan mottagare vad GEZ ja rätta tvivlar mus den som hävdar detta Lägg till en eidesstttliche försäkring. Detta blir då en alarmerande förmodligen tre gånger om huruvida han gör det.

Man kan ansvarsfrihet vad gäller budgeten bezeichenen som ett slags kontroll, när det kommer att vara tillmötesgående.

Å andra sidan måste du antingen ändra systemet, eller leva med orättvisor, slutligen, som undertecknar nciht och lyckas undvika förblir tullfria UDN som är sanningsenlig, måste se "som dåre".

Fråga till / den som sprider detta rykte.

Related questions

Måste funktionshindrade framtida GEZ avgifter betalas & quest;

Är det sant att du fortfarande måste betala nästa år GEZ avgift och funktionshinder kort? Banktjänsteman berättade så min morfar i dag, vilket gör mig mycket förbryllad. Här är en information på din fråga: GEZ avgifter obligatoriska från 2013 - hushå

Kan GEZ avgifter utsätts & quest;

För mig, plötsligt möjlighet har öppnat upp i 6 månader att åka utomlands under mina studier. Kan jag under denna tid exponera betalning av GEZ avgifter, eller måste jag bort mig och sedan logga in igen? Du måste registrera på GEZ avbeställa u. Stann

GEZ även med förlängd utlandsvistelse & quest;

En vän bör nu arbeta för 6 månader för hans företag utomlands. Han bor ensam, hans bostad är obemannat under hans frånvaro. Kan han meddela för den här gången GEZ för radio och tv? GEZ skriver under "unsubscribe" Jag ska stanna i flera månader u

Jag måste betala för radio i tilldelning även GEZ & quest;

Vid utgifter i samband med tilldelningen GEZ eller dessa avgifter betalas ut redan tillräckligt med de avgifter som du betalar hemma? Varje hushåll har endast en gång GEZ lön, oavsett hur många enheter du har. Så om du redan betalar hemma med dig, då

Om GEZ avgift & comma; Partners nu Hartz 4 mottagare & komma; Flickvän föräldrapenning mottagare & comma; Avgiftsfritt & quest;

Vad om när flickvän drar och betalat denna GEZ vän. Då han kommer Hartz 4 mottagare avser den DZT. Endast föräldrar pengar. Måste de nu betala GEZ eller tillämpar sin befrielse wg. Hartz 4 för dem med? Orginalton GEZ: I en icke-äktenskap skall betala

GEZ avgifter trots utbildning & comma; Föräldrar frigjorda & quest;

God dag kära gemenskap, Jag gekiregt nyligen ett brev från GEZ. I detta sägs det att hon, XX € vill mig 479 Hur kommer det sig? Jag flyttade runt och plötsligt GEZ märkte att jag inte har betalat några avgifter. Varför inte jag? Jag har stannat kvar

Har någon har tips och komma; hur man bäst avbeställa GEZ & quest;

Jag har hört från flera personer att det inte är lätt att säga upp prenumerationen från GEZ och att detta är endast möjligt under vissa förutsättningar. Om samlingen i en befintlig budget tillräcklig? Hur man gör det bäst? Vi följer spetsen av Tina o

Kan GEZ att teckna enkelt dra EinzugsermÃĪchtigung & quest;

Är det möjligt GEZ att dra tillbaka direktdebitering från bankkonto? Hur man gör det och är det legit? Vad meddelande måste följa? samlingen kommer inte att ske efter avregistrering av enheter. Men naturligtvis kan du Ytterligare igen. återkallas skr

Kan GEZ avgift för min Smartphone & quest;

Jag har hört att GEZ avgifter krävs om jag har en smartphone? Är det rätt? Är avgifterna på samma sätt som om jag har en radio och TV? Hittills finns det så att för smartphones eller Internet dator GEZ beror också på. Normalt detta fall omfattas av a

Hur länge måste jag återför avgifter till GEZ & quest;

Så GEZ skickade mig ett brev som säger att mitt konto är det nu gjort det och att jag fortfarande måste betala avgifter för de senaste tre månaderna. I bör vänligen överföra. Eftersom ingen tid var där och ingenting. Kan jag vänta och sedan betala av