B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

fastigheter hus köpeavtal avbetalning hem försäljning Hem & plus; hus försäljning 2012-02-04

Huset säljs med avbetalning & quest;

Advertisement

hi,
Nyligen hade jag problemet att jag vill sälja mitt hus och hade det redan en allvarlig framtidsutsikter. Efter lite fram och tillbaka till honom, men omställningskostnaderna var för höga. Nu undrar jag om jag kan honom att föreslå en hastighet betalning. Cirka 100.000 euro i början och sedan 500 euro per månad eller något. Har du någonsin gjort det här förut? Och som jag försöker att dra ihop sig bäst?
Tack på förhand!

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Normalt kommer köparen önskar att åtminstone delvis finansiera 100 tusen euro med ett banklån. Banken är sedan med sina hypotekslån i första hand i Div. III i fastighetsregistret. Då (vid 2: a plats plats) kan du ansöka om delbetalningar som ska betalas Resterande köpeskilling en absorberad. att registrera den återstående köpeskilling inteckning. Dessutom en omsändning höger (bakre prioritet meddelande) i Div. II i händelse av att köparen tillfälligt upphör betalningar. Problemet är att efter varje omsändning fortfarande banken har registrerat inteckning till ledande kredit. När köparen betalar även detta lån är inte längre (som är osäker, förmodligen), då banken kan tvingas att auktionera fastigheten - om du tar detta lån eller utlöser den. Ekonomiskt så definitivt ganska en risk. Avtalen bör överlåtas till en notarie för detta ändamål.

Jag skulle inte rekommendera alltför riskabelt. Den påstådda köparen ville sannolikhet bara priset. En köpare behöver säljaren inte barmen om sin bristande finansiell styrka, till vilken det finns banker och räntorna är låga.

Man kan notarize allt notarized. Också en möjlig insolvens köparen kan därför i hög grad förhindras.
Bästa be en notarie, men först klargöra frågan om avgifter för samråd med notarien.
En delbetalning kan vara ekonomiskt attraktiv för båda sidor.
Du kan be om ett högre försäljningspris och dina pengar går inte till utsäde på bänken. Om derKäufer inte uppfyller de priser, egenskapen falla tillbaka på dig.

Papper (aka ett kontrakt) är mycket tålmodig, om efter uppskattningsvis 100.000 betalas, - + 10 gånger 500, - euro källaren är fuktig och köparen upphör då betalningar ...

Eller han har förlorat sitt jobb, eller eller eller ...

Tyvärr ser jag bara en risk för att DU senare inte få dina pengar.

eventuella nackdelar kommer alltid att hitta på ett hus, och vill att den undanhållit pengar.

Cash är kung!

även om kontraktet är i min advokat eller notarie placeras, innebär att långt pengar faktiskt få allt.
att du bara kan veta om i slutet fick råda alla rätt?

Related questions

Kan vara grundtrygghet begärde & comma; om huset säljs under värde & quest;

Situation: Fadern har ett hus 300 kvm. Hans nuvarande lån är det omkring 100.000 €. Detta han inte kan betala för att han har förbrukat sina pengar från försäljningen av sitt företag över 10 år sedan. Han var selbständigt och därför har endast 229, -

Hur mycket ärver syster från huset säljer föräldrarna & quest;

Hej Alla, min make är ibland ärva sina föräldrars hus. Hans syster har tidigare redan fått ett bygge och behövde inte betala honom. Hur mycket har ännu inte tillbaka min make hans syster från alla hem försäljning om föräldrarna dör ?? Kommer deras la

Mina föräldrar har ett hus tillsammans köpa & period; Efter min far dog, har min mor ärvt sin andel och period; Kan huset säljas skattefritt & quest;

Mina föräldrar har bott tillsammans i över 25 år i huset. Försäljningen av fastigheten är att ske inom 2 år efter upphovsmannens död min far / arvet från modern. Måste något märkt detta? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av cert

Utnämning av en arvinge under förutsättning & comma; att huset av den avlidne säljs inte liv & quest;

För arv jag har en fråga som har att göra med den föregående frågan. Jag lärde mig om en möjlig arvtagare, att han bara skulle vara arv när han i sin tur livet föräldrarnas egendom som utgör huvuddelen av arvet, säljs inte. Kan en mer framtids ske un

Egendom pension & sol; Omvänd inteckning eller snarare sälja huset vid en ålder & quest;

Man hör inte bara bra från denna omvända inteckning. Jag har en äldre moster som nu undrar om de sålde huset och flyttar eller förblir i sitt hem. Vad bör du veta när du väljer omvänd inteckning? Det är så långt på den tyska marknaden IMHO alltför få

Värdet på halva huset är 50.000 € och komma; Enligt experter i staden - och Newline, vad jag kan spendera varje månad och komma; om jag kan sälja det och quest;

Jag skulle vilja veta vad jag, som inte grundläggande säkerhets mottagare kan utgå från mina tillgångar, så att det är erkänd Vad händer om jag inte 50.000 € uppnås vid en försäljning av halva huset. De som köper redan halv ett hus. Det vore tänkbart

Huset säljs & exkl; Hur länge har jag av försörjning förneka & quest;

Jag måste sälja vårt hus. Just nu får jag (60J) Underhåll av min främmande man på 480 €. Hela tiden jag har nu gett resultat kredit från huset 375 € per månad. Av hälsoskäl, kan jag inte gå till jobbet. Från husköp ca € 60.000 återstår efter betalnin

Ska jag gå till huset säljer försäkringsgivare av egendomsförsäkring skriftligen ägarförändringen rapport & quest;

Försäkringsgivaren av sakförsäkringar informerades via telefon som huset såldes och adressen till den nya Eigentümers.Jetzt han vill se dan handling. Enligt de uppgifter som lämnats per telefon av Versichereres han är i kontakt med den nya ägaren, de

Fond-fusion av huset Invest Global med Hausinv & period; Europa - Ska jag sälja papper bättre & quest;

Commerzbank har informerat mig om att den 30 juni 2010, är ​​fusionen med Global Invest House Invest House Europa avslutade. Fusionen återstår för mig utan kostnad och även värdepappersinnehavet. Men vad är risken för mig? Ska jag sälja bättre? Båda

Behöver jag huset säljer i stort sett ett energicertifikat & quest;

Tyvärr finner jag ingen tydlig förklaring till energicertifikatet. Följande text Jag har emellertid funnit, inte är unik för vårt fall: "Ägaren eller säljaren av fastigheten har potentiella köpare till Energieausweis show, köparen får också en kopia

0
Views
0
Ccomments