B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-01

hus lön med hypoteke och hyra samtidigt är hyran & comma; kan vara så att & quest;

Advertisement

Tack på förhand

answers

JA, då hemmet är för investeringar.

Men försiktighet 1: om för detta hem statsbidrag som (levande) har tagits Riester i krävande: i detta fall inte är tillämpligt på det här huset, finansieringsvillkoren och alla Riester förmåner skall återbetalas till staten.

OCH OBSERVERA 2: är när lånet från banken beviljade en selbstgenutzes hem kan det du upplever problem eftersom risken är högre i hyra än i Taken användning. Beroende på kreditavtalet krediten i värsta fall skulle kunna avslutas - alltså läsa hyresavtalet noga och vid behov meddela banken eller anpassa kontraktet att vara korrekt (om möjligt)

Skatt: Om huset eller lägenheten hyrs kan ställas mot skatt även kostnaderna (ränte + linjärt) - det måste naturligtvis, (kall) hyra ges som intäkt och versteueert (distrikt, c V + V)

Naturligtvis måste man i det är även vanligt -. Förmodligen den mest hyrda hushållen finansieras.

Detta har ingenting att göra med varandra - Om du hittar en hyresgäst, kan du hyra.

Related questions

Om jag hantera ett hus deltid och LPAR, 2000 euro förtjänst och rpar; & comma; Jag är moms och quest;

Så, jag har ett fastighetsförvaltande bolag som förvärvats i min egen lägenhet byggnad, får för en fast ersättning, men är annars annars användes. Måste jag betala skatt på min lön skatt och jag någonsin skatt, till en kostnad av cirka 2000 € per år?

Hur ofta kan en ägare av ett hus med geleichen skäl tillfälligt hyra & quest;

För 14 år, hyrde vår hyresvärd hans hus begränsad upprepade gånger, på grund av dess behov. Varje gång han inte äta. Är det tillåtet? När han grundade första begränsningen med egna behov och sedan inte plocka upp, är följande leasing obestämd. Det ka

Hyr Pet Key avbrytas & comma; Jag vill att nya lön som ägare & comma; Jag är strävan i Law &;

Min hyresgäst ringde mig idag helt upplöst, var lägenheten nyckeln avbryts. Eftersom nyckeln är förmodligen lägre kvalitet, de förväntas av mig, eftersom jag lägger ner nu avslutat en ny nyckel på min bekostnad. De har också bett de samma som för min

Far köper mig hyra och period; ett hus och komma; ska jag skriva till mina barn och strävan densamma; Skatte Savings & quest;

Hello här. Min far vill att eventuellt köpa ett hem för mig. Ska jag skriva till fastigheten är lika med mina barn lämna (så att de in i landet bok), så som senare tid vi sparar skatt? Du betalar men annars gånger arv. Jag är 49 år 3 barn är 20, 18 o

Kan jag betala mer hyra än en tredjedel av min inkomst och strävan; & quest;

Jag tjänar ungefär 1500 € nätet och vill med min pojkvän i en Wohung dra 650 € Varm kostnad min vän får under en månad alumner BAföG där han fick sin del av lön också går till 400 € grund nonchalant tillfälligt arbete. Min vän måste därför stå med hy

Om hyra erkänts av skattekontoret & comma; Om Schwager hyresfritt i lägenheten Flame & quest;

Låt oss säga att jag har en lägenhet och lägga min bror i lag eller lagar rena. Måste jag be om hyra eller jag kan lämna också hyra gratis live där. Kan Finnzamt hur det? Om skattemyndigheten att schemalägga en hyra? men är mitt beslut vad man ska gö

Hyr som lån får & comma; måste de kommer fortfarande återbetalas & quest;

Efter 20 år av självständighet har jag blivit på grund av sjukdom till Hartz 4 mottagare. Jag bor i en villa som hyresgäst och har månatliga utgifter (el, vatten gas) från 530Euro. Ägaren av huset är min div. Man. Han erbjöd mig att stanna bor i huse

Skatter i Tyskland och komma; om i Tyskland en lägenhet hyr & comma; Men i Hongkong arbetar & quest;

Jag återvänder efter 22 år med mina barn till Tyskland tillbaka. Min make (Australian aldrig har bott och arbetat i Tyskland) arbetar för ett utländskt företag i Hong Kong. 1. Vilka är de skattemässiga konsekvenserna (någon) när han nämns också i hyr

Hej & comma, söker ett hus för mig och exkl; vermite behöver framför mig schufa informativa & comma, vad kan jag göra & quest;

Hej, letar efter ett hus för mig! vermite behöver framför mig schufa informativ, vad kan jag göra? Jag behöver schufa informativ. tack Helt enkelt gå till https://www.meineschufa.de/index.php?site=60_3, där för att slutföra paketet för online-informa

Vi har mögel i ett mycket gammalt hus & LPAR, leasade och rpar; & comma; vad försäkringsbolaget betalar hyresvärden & quest;

Hej! Jag hade en drigende fråga. Jag bor för närvarande i en mycket, mycket gammalt hus, mer än 200 år. Nu Fiehl av lukt från källaren som detta är helt möglig. Det är en mycket gammal källare med lera och stenmurar. Formen är överallt synliga och or

0
Views
0
Ccomments