B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-10

Hur vet jag vad en leverantörsfaktura eller ett dokument och strävan;

Advertisement

Låt oss säga att jag var en betald faktura / kvitto / kvitto. Hur tilldelar jag mig i min bokföringsprogram?
Hur vet jag om jag om jag är en leverantörsfaktura eller ett dokument?
Måste jag kanske låta mig komma in två gånger, en gång som bevis och en gång som en leverantörsfaktura?
Ett exempel: Stationen ger vanlig bensin på mina ägare, men hans sista revisor behandling av mottagna data där fakturor / dokument / kvitton som bevis.

answers

Du skulle vara en pärla för den levande inventering av gas station! Nästan tillgångar, men: inga bevis!

"Slip" är en redovisning och språkliga, men innehållet relativt obestämd "inledningen" som "Animal".

Bevisen delas på olika sätt. T.ex. fakturor (då kommer ordern :. T.ex. fakturor för råvaror för kommersiella produkter, för anläggningstillgångar), fakturor (sedan kommer ordern :. T.ex. för tjänster, för merchandise försäljning, för försäljning av anläggningstillgångar), in- (för insättningar och uttag), lönespecifikationer, etc.

Tillbaka till djuren, så möss (gerbiler, sorkar, etc.), fåglar (sparvar, kråkor, storkar, etc), hovdjur, etc.

Har jag mina sådana frågor redan gör på morgonen ?? Noh, har jag inte!

Related questions

Är det tillåtet i frånvaro av redovisnings bestämmelse en partiell belopp som hålls inne & quest;

När en omsättning leverantörsfaktura inte fick en korrekt beskrivning. Jag har bett leverantören för korrigering. Det nya lagförslaget har ännu inte inkommit. Men nu fakturabeloppet ska betalas. Kan jag behålla en del av uttalandet soz. Som "tryckmed

Inköpsvärde och jämlikar; Värde & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag har läst att importen från länder utanför EU för tullen i anskaffningsvärdet behöver inte anges (dvs. det pris som jag betalar), men värdet av varorna. Är det rätt så ?? Dvs. Det lagförslag som kommer med paketet (faktura) måste skilja sig f

Small Business Tax & period utan; - Beräkning Gewinnunh

Hej Jag har en fråga. Jag funderar på ett litet företag utan moms. att registrera. Hur man beräknar vinst på mina produkter. Så jag antar att det är så: Styckepris inklusive moms + avgifter (t.ex. ebay) + fraktkostnader + Materialkostnader brutto = X

Eftersom USA kommer ur krisen och strävan;

I USA är verkligen närvarande frukta en permanent Sagnation ekonomisk ordning. Samtidigt har Fed faktiskt aktivt bytt. Hur kan frigöra sig snabbast ur denna situation för USA? Den vet inte själv. Förmodligen är det graden av valutan "ner" rida k

Hur skatteklass förändring strävan att Bröllop &;

Hej, min partner och jag båda har skatteklass och vara gift på 5:12? I år har jag tjänat lite pengar och min vän mycket väl. Hur kan vi i efterhand pengar för året nu. När behöver vi ändra skatteklass eller vi får pengarna tillbaka om vi bara göra en

Behöver jag för avgifter som tränare betala skatter och strävan;

Jag får som tränare i en fotbollsklubb 150, - € per månad som kompensation. Behöver jag nu skattenummer? Jag tror att beskattningsunderlaget kommer inte att utföra ytterligare avdragsgill uppgår till mer kontroll. Nej, en vän till mig har en sådan vi

Full försäkring för reseförsäkring bättre än individuella försäkringar och strävan; Är allt som behövs & quest;

God kväll! Någon som vet denna resa full försäkring av den europeiska försäkringsgrupp, där allt ingår i ett fullgott skydd: resa inställda, bagage försäkring, resor hälsa etc. Kan någon berätta för mig om detta är en vettig och bra affär för det låg

Om föräldrapenning beräknas på grundval av brutto eller nettolöner och strävan;

Min arbetsgivare betalar ca 160 € i ett företag pensionsplan a. Nu har jag märkt att jag får dras dessa 160 euro när föräldrar pengar. Är detta legit? Jag trodde faktiskt föräldrapenning skulle beräknas från bruttolönen. Här kan du räkna om föräldrap

Varför du alltid att skrivas ett dokument och strävan att ta ut pengar utomlands;

När på semester jag nu, jag har samlat in pengar och varje gång jag fick tryckt ett dokument utan att begära det, såsom ett kvitto eller något. Varför får man när man tar ut pengar att få dessa handlingar? Ska jag hålla dem? Nu när jag ser avgiften p

Altersteilz & period; & sol; Blockmod & period; slutar på 30 och period; 11 & period, 2014-jag kommer vid 27 och period; & perioden december; 63 år och period, Om gapet är ett problem och strävan;

Enligt AltTZG min kunskap, övergången från den partiella ålderspension måste omedelbart, dvs utan tidsintervallet. I mitt fall, men det finns en lucka på cirka en månad. Vilka konsekvenser kan det få? Fram till slutförandet av delpension (och därmed

1
Views
0
Ccomments