B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension Riester Riester pension Riester kontrakt Riester & plus; Riester pension 2014-05-27

Hur vet jag vad en bra garantipension på Riester kontrakt för mig & quest;

Advertisement

Jag har nu jämfört några Riester erbjudanden och garantipension var mycket lika, men det fanns skillnader. Men nu vet jag inte om dessa erbjudanden verkligen allt är bra eller bara medelmåttig och jag har bra helt enkelt ännu inte hittats. Har Internet kan presenteras där du kan se vilka garantipension för vilka grupper "bra" är?

answers

Den FINANZtest magazine regelbundet jämförs Ges RIESTER produkter.

Det kan du informera dig.

Styrkan tenderar att 0. läser detta en gång mina kommentarer:

http: //www.finanzfrage.net/tipp/renten-riester-ruerup-welche-aussagekraft-haben -...

Dessa då mitt tips "Sök försäkring själva"

Ämnet är alltför komplicerad som den som kan hitta dig. Också Riester inte matchar i många fall. Den har alla fördelar / nackdelar. Även här hänvisar jag återigen till mitt råd.

Som du bör tänka igen med Riester !!!

Riester är olämplig för pension !!!

Även om denna typ av pension är mycket modern och investerare lockas av subventioner och skatteförmåner, förblir det olämpligt.


Och av följande skäl:
I Riester får du en framåtblickande lovar att betala.
Det vill säga försäkringsbolaget berättar en månatlig pension till. Eftersom du inte känner till den framtida inflationen, du vet inte hur mycket du kan köpa för den utlovade pensionen. Synd för dig om vi i framtiden har en hög inflation.
Så om du har ett löfte att du i 20 - ta emot 400 € pension 30 år, du vet inte vad du kan köpa dig i 20 -30 år!

Detta innebär att du inte vet hur mycket du verkligen ta med "garantipension" i slutet.

Related questions

man lär sig på Riester kontrakt garantipension före upphandlande & quest;

Om du gör en Riester kontrakt, då vet du redan innan avtalet ingås, vilket pension får du senare åtminstone? Det finns en kock testade minimibelopp oavsett överskott, som man skulle kunna delta som en kund. Bör det vara möjligt, tror jag?!?!?! Om det

Var kan jag hitta en bra översikt och förklaring av pension Modest & quest;

Pensions register finns i min mening en mycket form av misslyckade samling av olika juridiska fraser som ofta komma fullständigt obegripligt för vanliga medborgare. Vet du en bra förklaring till pension blygsamhet som den existerar och leta efter tax

Vad som är viktigare och komma; en bra försäkringsskydd eller en tjock pad besparingar & quest;

Ibland kan jag är lite slitna. Eftersom försäkringsbolagen är viktiga och kan upprätthålla ett finansiellt inför stora svårigheter, om något skulle hända. Men försäkringspremier äter mycket pengar du verkligen kunde sitta säkert i pension. Där du rit

Vilken fond är bra för en investering på tillväxtmarknaderna och quest;

Som en del av min portfölj förlängning Jag söker en fond som åtminstone i huvudsak investerar i tillväxtmarknader. Har du tips för mig där, som det finns ett bra resultat? Hur stor volym vill du investera eller bygga? I den lilla området skulle jag t

Var kan jag få bra och prisvärda lågenergilampor & LPAR, LED & rpar; & quest;

För närvarande Jag tänker att ersätta mina glödlampor med lågenergilampor. Idag såg jag mycket billiga LED-lampor på Aldi. Någon som vet om det rekommenderas? Eller var annars finns det inte dyrt och bra Energieparlampen? Hello Barbi, Jag hoppas att

Finns det en bra plattform för privata lån utom Smava & quest;

Tyvärr har min kredit begäran Smava avslagits. Finns det ännu en bra plattform på den privata pengar delas ut? Alternativet till Smava är Auxmoney ( ) Har mycket goda erfarenheter med att säljaren har gjort. Du måste hålla din begäran avbryta detalj

Sök aktier i bra företag med stor potential och exkl; & quest; & quest;

Karaktäristiska någon aktier som har ett lågt pris-tal, eller där företaget har en hel del eget kapital! Vad skulle vara viktigt även det bokförda värdet bör vara mycket högre än börskursen! Nokia? Klm flygbolaget? Jag skulle bli mycket glad om era å

Var kan jag få en bra och plus, fri PKV rådgivning sedan & quest; & quest;

OCKSÅ: Jag behöver drinegend hjälp i sökandet efter en lämplig försäkringsbolag eller en tariff som täcker allt jag behöver .. Har någon ett tips om en bra helpdesk eller liknande? bäst: det är gratis :-D Ja, jag vet ... höga krav LG och tack på förh

Hur viktigt är garantipension i Riester Pension & quest;

Skulle ett större värde på en garantipension eller överskott som har uppnåtts genom investeringar av försäkring under de senaste åren? Garantipensionen är viktig, oviktigt, inkomster försäkringsbolag är i det förflutna. Förfluten. Avgörande är om en

Bra finansiell rådgivning för akademiker utom MLP & quest;

Min kusin är akademiker, letar efter en bra finansiell rådgivning. MLP har verkligen tillägnad akademiker, men det behöver inte lyssna på en hel del positiva. Vad finns för alternativ? Jag tror att reklam för MLP eftersom du satte reklam en loppa i h