B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-21

Hur snöade Deutschlannd den demografiska strukturförändringen från International & quest;

Advertisement

Nästan varje dag läser vi verkligen i media i Tyskland igen en artikel om de demografiska förändringarna i vårt samhälle och deras eventuella konsekvenser, särskilt för unga företag i framtiden. Vad om internationell jämförelse. Har andra europeiska länder eller USA samma problem som vi är här eller vi verkligen så mycket värre än de andra från påverkas?

answers

Värst drabbade är definitivt Japan. De har den högsta förväntade livslängden.

de övriga västliga industriländerna, såsom F, GB, etc. påverkas på samma sätt. USA lite mindre. eftersom deras liv träd är något mjukare eftersom de hade mindre krigsförluster och en yngre samhälle av Greater Than och jämnare invandring.

De industrialiserade länderna har samma eller liknande problem. Situationen är annorlunda bara i utvecklingsländer.

Related questions

Hur mycket hyra kan jag spÃĪter väntas i den demografiska strukturen i Tyskland & quest;

Jag är student och jag undrar hur mycket pension jag själv faktiskt fortfarande kan förvänta sig när jag senare själv beroende av det. Jag är mycket osäker så hur att säkra mitt bästa, så jag inte stå där någon gång i denna ogynnsamma befolkningsstru

Måste jag sätta in och återbetala interna & quest;

En hyresgäst har flyttat ut och lämnade lägenheten unrenovated. Dessutom har hyresgästen gjort ändringar i lägenheten. Balkong u. Re-kaklat kök, keramiska golvlister, träribbor i korridoren, nachgefliest till tak i badrummet en vägg bad fäste dusch,

Har du och komma; att Immobiien eftersom de demografiska förändringarna blir gynnsamma & quest; & quest;

Bostadspriserna är regionalt mycket hög. På lång sikt är reducerad i Tyskland men befolkningen. Tror du att fastighetspriserna falla tillbaka på lång sikt? Fastighetsmarknaden är stora regionala skillnader. A - även - global trend är storstads tillvä

Diskon CISO inlägg Intern & quest;

Hej Alla, Jag kommer att vara i slutet av oktober med mina studier klar och därmed då också inte längre har status som "student". Tyvärr har jag inte har ett fast jobb i sikte, men kommer åter påbörja en praktikplats. Jag har nu om sjukförsäkrin

Kan jag ansöka om bidrag för en bezhaltes Intern & quest;

Är det möjligt för en betald praktik som ett stipendium för att erhålla från Daad eller endast när Praktkum är untempered? Ja DAAD administrerar även stipendier för praktik betalas. Dock är de pengar som betalats eller sedan justerades sedan lönen mi

Trots Minijob Intern & quest;

Jag hänvisar till den tid ALG1. Nu har jag ett par veckor Minijob gefunden.Bei denna mini jobb är efter utgången av försöksperioden, möjlighet att öka timmar vid behov. Tyvärr får jag inte skrivit. Nu kan jag börja jobbet, är arbetsförmedlingen och v

Höjden på den interna provision köparen ett börsnoterat fastighetsbolag & quest;

Hej! Vi har ett erbjudande från en mäklare på ett börsnoterat, i behov av renovering fastigheten i Leipzig. Platsen är i grunden ganska bra, och utvecklaren gör en allvarlig intryck. Nu är min fråga är: Är 15% inre provision på marknadsmässiga villko

Om aktiefond Metzler Growth International en bra rekommendation & quest;

Jag letar efter en bra aktiefonder. Jag får några råd och jag var Metzler International Growth rekommenderas som en bra aktiefonder. Vad tror du? Medlen Jag kan inte rekommendera. Från inriktningen sedan en internationell aktiefond. Men var prestanda

Hur påverkar den demografiska förändringen strävan att den statliga pensionen &;

Pensionen är säker, politikerna säger. Men vad har vi unga människor att frukta, för om vi vill gå i pension en gång? Håller systemet? Eller är det möjligt att säga när vår pensionssystemet kommer att kollapsa? När baby boomers kommer i pensionsålder

Amnesty International REGISTRERING - avslutas och exkl; Kan jag tillbaka pengarna strävan bok &;

Hej Jag lät mig övertala av mycket vänliga och ständigt leende Amnesty International folk, be dem att slutföra gånger du prenumerera. Jag var redo att lämna och jag vet ernstahft inte varför, men jag har äntligen undertecknat torkar. Sedan dess var n