B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-22

Hur smärta och lidande och förlorad arbetsförtjänst fordringar & quest;

Advertisement

Hej!
Jag har en vän som är i arbete under arbetstid
har båda benen brutna. Denna geschau enligt följande (i kort form): A
Kvinna parkerade i februari unberechtigeterweise på företagets parkeringsplats. eftersom min
Vän är bra och även den del av stammen
Prompt är att be obehöriga parkerade personer, parkering
lämna, min väns fru ville hjälpa snön
avsluta parkering och du ville skjuta. Här, bilen körde
bakåt i och där bakom min vän var muren, bröt han båda
Ben (en shin, den andra fibula).
Olyckan har rapporterats till försäkringsbolaget. Nu har vår fråga: Hur ska han göra skadeanmälan? Hur kommer de smarta pengarna beräknas eller hur högt det kommer att handla om? Om efterfrågan göras samma fordran, eller bara om förlorad arbetsförtjänst har avslutats och det finns inga mer smärta?
Tack för att du saklig information.
jürgen

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

I ett sådant fall bör sättas på i alla fall en advokat! Bara han kan klargöra krav och eventuellt råda i domstol. Några försäkringsbolag betala i sådana fall snabbt och korrekt.

Vad bryr du, kittlar reda på hur mycket smärta och lidande advokat din vän ... försäkringsbolaget !? Något är fel i din berättelse !!

Utan advokat går det ändå ingenting !! Försäkringsgivaren avvisar påståendet helt enkelt genom att peka från de senare offren hade satt sig i fara, utövade polisväsendet obetitlat, eller sträcka på benen brutna medan bowling! Eftersom jag har upplevt de mest otroliga saker ...

http://www.finanzfrage.net/frage/ist-hierfuer-die-kfz-versicherung-zustaendig

Related questions

Smärta och lidande efter hund biter försäkring & quest;

Min mor blev biten går på hunden plats av en hund av en vän i handen. Nu är inte så illa, men du kan få det för smärta och lidande hundägaren ansvarsförsäkring? Är att utan en advokat direkt med försäkringsbolaget? Snabbare och billigare rådet om str

Finns det bidrag sjukförsäkring & comma; om partnerfamiljevård och förlorad arbetsförtjänst har & quest;

Min granne (en mor till två barn) är på sjukhus. Vi untersützen familjen och hennes man får tillfälligt TZ arbete, men har alltså en förlorad arbetsförtjänst. Jag hörde en gång att det sjukförsäkrings stöd där. En hemhjälp dem du sparar ett ja. Har n

Smärta och lidande i sjuka genom mobbning & quest;

Mobbning på arbetsplatsen gör verkligen bevisligen sjuk. Sedan finns det också möjlighet för kolleger som har en sickened att stämma för smärta och lidande? För mobbning som beviljat verkligen smärta och lidande, men deras tillämpning mycket viktigt

Om smärta och lidande i ALG II anses & quest;

En vän har nu blivit arbetslös och ALG II har begärt. Detta avvisades eftersom han hade mottagit och avslutade 80.000 € för sveda och värk efter en tidigare olycka. Har han nu inte rätt till ALG? Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent,

hotellet halkade & comma; du får smärta och lidande på hotellet eller researrangören & quest;

Jag halkade på skid semester i bastun, eftersom marken var blöt i spa u. Inte rengöras regelbundet. Nu när jag är hemma, jag kommer också att kräva skadestånd. Mitt ben är svullen tjock. Ska jag söka hotell eller lämna in ett klagomål med resebyrån?

Vad smärta och lidande i svår cervikal spondylos & quest;

En kollega hade en trafikolycka. Det var speciellt en påkörning bakifrån. Äntringsänden har inte bara sin bil skadad på baksidan, men utlöste en svår cervikal spondylos. Han måste bära ett nackskydd. Vilka skador kan, bör han begära? Han kan / bör be

Om ersättning i form av livränta för förlorad arbetsförtjänst skatt & quest;

Så jag menar om till exempel en blomlåda fäst olagligen utåt faller på min kopfg och jag sedan delvis förlamad och kan inte längre fungerar. eftersom arbetsinkomster är verkligen skatt och skadestånd från förorenaren ersättas ja inkomst som. Ganska f

Smärta och lidande under hösten & sol; Olycka från en privat terrass

Jag föll från en privat terrass i trädgården. Och jag har brutit min fot komplex och måste plockas upp och drivs i ambulansen. Jag var sjukskriven på 13 veckor. Min hälsa och pension gjorde sina fordringar till ansvar husägare loggas och bytas ut. Nu

Bilolycka utomlands & comma; Smärta och lidande möjligt och quest;

Hej, hade vi en trafikolycka i Tjeckien (är från Österrike) för en vecka sedan, har det drivit oss en mötande förare (tjeckiska) på vår sida och körde oss ohämmad, vi var 5 personer i bilen och jag satt bakom föraren. Jag har fått här en kista fraktu

förväntar smärta och lidande och få ALG II & comma; Det kan räknas & quest;

Jag hade 2013 operationssalar inom 8 veckor. 2 Både från samma läkare (chefsläkare) utförs och misslyckades. Efter den första operationen (menisk tår-Ambulant) Jag satt tills den 2: a OP med BTM läkemedel i en rullstol. Jag ska få ett nytt knä för at