B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-10

Hur skriver jag mitt barn mitt hus & quest;

Advertisement

En mor till 2 barn vill att deras tre enfamiljshus att åsidosätta ett barn. Den andra är redan gift, bor med sin make, som även har sitt eget hus. Vad ska mamma göra? Hur kan de även backas upp där?

answers

Mamman vill överföra ägandet av deras land, byggde en tre-familjen hus, en av hennes två barn och för att säkra personlig. Säkerhetskopian kan ske genom registrering som måste beställas för att säkra rang punkt nyttjanderätt höger eller registrering av ett grunduchlich att säkra rang plats utses pensionsrätten för kostnader för sin försörjning, boende, vård och service i friska och sjuka dagar, etc. I alla fall - överföring av äganderätten, besättning eller pension - det kräver råd och en notarius publicus. Han kommer också att visa vilka arvsrätt i fallet med moderns död kan åberopas av nackdelen med det andra barnet. En gründlche råd är oundvikligt för att säkerställa Mutters säkerhet och minimera kontakten arv bestrider möjligt.

Du bör utesluta en livslång uppehållstillstånd och kanske ordna en Leibgeding så de kommer också att få en månatlig inkomst av barnet eller Sachleistungenn (ved, mat undglm.) Detta skulle vara en ersättning för huset bevaras, så att det andra barnet sätta knappast fordringar kan.

Först kan du fundera på vad du vill. I denna lilla tur på hjärnan, inte skada.

Du zwie barn och vill, om jag har förstått saken rätt, huset, som är en viktig del av arvet (?) Ge ett barn. Den andra är att säkerställa inte få någonting. Har orättvist UDN kan främja tvist. Det faktum att den andra har en man med hus, denna lilla ovidkommande. Det kan trots allt ställa morgon till dörren, då har hon ingenting.

Mor får därför inte säga något att göra om det aktuella läget är också ok. Bara om du vill ändra något, måste man agera så skriva något eller göra ett testamente.

Då du vill spara själv. Så skriva något, men resultatet uppnås (eller bara stanna kvar för att leva?) Därav. Detta är tekniskt inte något större problem. Om du vereinbarst notarie livsintressen, även om ägandet har överförts, men det är fortfarande i din ägo. Annars kan du också sälja huset det andra barnet och ge honom ett lån som du får ränta varje månad. Det finns dussintals andra design alternativ, om du vill något annat.

Hela händer men på notarie. Det du råda då också.

Jag ser en donation med nyttjanderätt för den del av huset, att hon vill fortsätta att använda - eller en donation bland upplaga.

För utformningen av donation av en notarie Realty är rätt person.

Related questions

Kan min mor utan min vetskap ge mitt hus & quest;

I juli 2006, har min mor skrivas mina mina farföräldrars hus. Detta var traditionellt eftersom mina morföräldrar har skrivits över huset även i livstid mina föräldrar. Efter min far dog 2002, var det min mamma. Ett arv från min far inte betalas ut ti

Vem är ansvarig för den fallna träd framför mitt hus & quest;

Framför mitt hus förra veckan välte ett träd. Han tillhör inte huset och planterades i en grön ö i framför huset. Trädet har fallit på min trädgård vägg och gjorde delvis förstörd. Vem är ansvarig för den skada som orsakats? Men kommunen måste betala

Mitt hus är perioden före avskärmning &; Jag är delägare och period; Kan jag ge mitt hus & quest;

God dag, Jag är delägare i ett hus. Eftersom vi inte längre kunde kommunicera med varandra 2 delägare, och eftersom vi har vägrat lånet omgångar, har banken som en borgenär begärt tvångsförsäljning. Men jag skulle vilja att behålla och ta över huset,

Kan min systerdotter återkräva pengar de investerat i mitt hus & quest; & period; Du betalar bara för de extra kostnader och tid;

Vad tycker du om det som om du är mitteilst detaljer, så vi vet vad det är exakt? Utan input ingen utgång. Har din brorsdotter investeras i ditt hus? Har det varit något att renovera det att sanera kontrakt att bygga? Har du du lånade pengar? Wa så,

Living föräldrars rätt i mitt hus & quest;

Jag har byggt ett hus, där mina föräldrar dras. Jag bor i lägenheten och mina föräldrar på ett lättillgängligt på bottenvåningen. Nu är min mor vill flytta ut och min far vårdnivå har tre, detta kan inte lämnas ensam i lägenheten, eftersom vi är både

Vilken enhet värde har mitt hus & quest;

En vänlig hej till alla, Jag köpte ett hus genom en auktion, som byggdes omkring 1969 till 1970 som dagis. Den har cirka 400 m² bostadsyta och 2231m² mark och kommer att användas som en familj hus för bostadsändamål. Vilken enhet värde resulterar i o

Måste jag betala skatt på spekulation och komma; om jag bor bara ett par gånger i mitt hus & quest;

Hej! Jag vill köpa ett hus i en avskärmning försäljning, sedan leva i detta hus och på kortare tid att sälja det. Måste jag betala skatt på spekulation? Om jag inte byta mig, kommer jag att behöva betala någon skatt på spekulation. Men även om bara e

Om jag registrerar ett säkerhetsavtal och komma; Jag ska hålla med mitt hus & quest;

Bommelchen: På grundval av attesterad upptagande av skuld med verkställighet underkastelse och inteckning i samband med låneavtalet och den förlängda säkerhet (Även säkerhetsavtal, ändamål uttalande eller försäkran om ändamål kallas) följa alla e (sa

Jag har mina mor-demand lokala standarder om de hyr miteinzieht i mitt hus & quest;

Moraliskt jag inte vill det, eftersom min mamma har en låg pension. Men hur skatt när jag ger hyresintäkter är för låg, då får jag problem med skattemyndigheten? Det måste vara möjligt med hänsyn till skattebyrån också visat som följde från början av

Var kan jag få en Ökokredit för byggnation på mitt hus & quest;

Vi skulle vilja att installera en värmepump. Jag vet att KfW ger lån för miljövänlig konstruktion / renovering. Är det privata banker som erbjuder sådana lån på förmånliga villkor? Tack! Den ÖkoKredit är tillgänglig för privatkunder. Han finansierade

1
Views
0
Ccomments