B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-19

Hur ska poängvärden Schufa Questionnaire tolka & quest;

Advertisement

Vilken typ av poäng värden Schufa tolka självbedömning? Finns det någonstans en bra överblick så snart du kan ta reda på hur du kommer att klassas som jämförelse?

answers

Basen kärna överförs som ett procenttal och är desto mer positiv ju närmare uppnår värdet 100 procent. I det här fallet, med angivande av poängvärdet att sannolikheten skall vara stor att kunden återbetalar sitt lån eller kontraktet kommer att regleras positivt.

Den andra poängvärdet är branschens poäng, som räknas annorlunda baserad Core dagligen. Vanligtvis poängvärdet är för leverantörer till

http: //www.pressemitteilungen-online.de/index.php/schufa-scoring-so-funktioniert ...

De Schufa poäng värden för att ge den information som ska vidarebefordras till den frågande långivare och banker för information om din kreditvärdighet. Mer detaljerad information om vad de betyder att du får här: http://www.schufa.de/score/faq.php

Related questions

Scoring och sannolikhetsvärden i Schufa Questionnaire

Hej! Jag fick bara min Schufa självutlämnande. står på ett blad, vilken telefon kontrakt jag är klar och under att jag har en poäng av 96,8. är på ett annat system (sannolikheter) att inga poäng värden överfördes till mig under de senaste 12 månadern

Vad är skillnaden mellan en fri dataöversikten i Schufa och Bonitätsauskunft & quest;

Jag hade några veckor sedan läste i tidningen att du bör göra dig smart, om de insamlade uppgifterna Schufa en, också är riktigt korrekt. Detta bör inte vara förgäves. Nu har jag hört att det finns också en kreditkontroll utöver en fri data översikt,

Det lockar nackdelar om du kan avbryta beräkningen av Schufa poäng värde & quest;

Jag har hört att det är möjligt att blockeras beräkning av Schufa poängvärdet, så att företag inte kan se honom. Gör en nackdel för mig eller är det en bra sak? Varav skulle jag avråda dig för om ett företag får den information som poängvärdet kan in

Få utländska banker Schufa informations a & quest;

Om jag vill öppna ett bankkonto i utlandet, kräver då också att jag måste ge dem en inblick i mitt Schufa historia eller finns det inte ett problem? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expe

Vad du har att göra med falska Schufa vara borttagna & quest objekt;

Hur ska du gå om du har fel Schufa poster noterade så att dessa poster tas bort? Man bör sträva efter en Schufaauskunft regelbundet eh. I mitt eget fall fann jag att en annan adress som anges i jag har aldrig rapporterats. Jag fick kreditupplysning b

Kan en arbetsgivare efter Schufa poster frågar & quest;

kan en potentiell arbetsgivare för att informera dig om du har Schufa poster eller inte? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Inget kan han inte. En potentiell arbetsgivare gå privata

Hur lång tid tar det och komma; tills en Schufa inträde utgår & quest;

Min bank kommer inte att ge mig ett lån på grund i Schufa något från den gamla tiden är om mig. När Schufa är så att uppgifter om icke-överensstämmande transaktioner som måste raderas 3 år från betalning av skulden. Dessutom, poster som förekommer i

Vad exakt säga Info SCHUFA poäng från & quest;

Jag har begärt en Schufa kredit rapport och nu får min rapport tillbaka. Det finns, till min lättnad ingenting i vad som förvånade mig eller falskt. Min poäng värde är 96% vad exakt betyder det och är det bra eller ganska dåligt? Vad är sannolikheten

För vem är det bra att en kreditupplysning från schufa att hämta & quest;

Det finns vissa människor för vilka det är särskilt användbart, eller det rekommenderas för alla? I princip för varje människa. Ibland gamla data in där är inte aktiva. För mig var det även 2 kreditkort som var där för att vara aktiv, men redan 3 år

Finns det en "& halv, EU Schufa" och halv; & quest;

hi, Det är något som jag kallar det nu gånger EU Schufa? Såvitt jag vet, måste en bank en plats i Tyskland eller åtminstone ett dotterbolag för att komma åt Schufa till. Om däremot har det inte då bankerna måste få en rätt information. Finns det verk

0
Views
0
Ccomments