B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

fastigheter till salu din fru köpeavtal frilansare enskilda företag fastighetsförsäljningar plus; Köpeavtal 2013-08-23

Hur ska köp av en kommersiell fastighet för eget bruk och för uthyrning och LPAR, respektive 50 & percnt; & rpar; görs av gift frilans enskild näringsidkare & quest;

Advertisement

Jag är sedan 1997 i mitt hemmakontor frilansar i den juridiska formen av en enskild firma, gift med och två barn, den sista nu utvecklad. Den tidigare kostnaden för min hemmakontor jag kan alltid göra proportionellt lätt åberopas som ett företag bekostnad. Med min skatte kontor har det inte funnits några problem, även om jag fortfarande äger alla professionella och personliga skatte angelägenheter klar, så jag är så lite insatt i ämnet euro och är inte rädd för mig att fördjupa riktade mer ...

Nu vill jag att komma ut för att köpa från hemmakontor och mitt kontor, varav cirka hälften av området då jag (och möjligen även min fru, som möjligen skulle fortsätta att förbättra sidan som frilansande språklärare våra intäkter) som används och den andra halv hyrs.

Fastigheten är redan fiskas finansiering är under övervägande, men förväntas bli cirka 40% eget kapital och hög kreditvärdighet (två i stort sett abbezahlte lägenheter) vara säker.

I perspektivet skulle jag vilja uppgradera min enskilda företag under de kommande 1-2 åren till ett aktiebolag för att kunna erbjuda ett attraktivt i min verksamhet framtiden lämpliga medarbetare kan (via överföring av aktieinnehavet). Strategiskt jag räknar därför på tillväxt, är detta föreslås, till exempel att ordet markera min enda firma (Jag satte inte mitt efternamn, men alltid ordet-märket i förgrunden av min marknadsföring) är relativt välkänd i min målgrupp. Fastigheten är därför kanske bara en tillfällig lösning, som vi är fetishists egendom, dvs fastigheten då hellre inte vill sälja utan behov av ett begränsat utrymme.

Så mycket för den ursprungliga situationen.

Vilken typ av fastigheter transaktion är lämplig för oss, med tanke på utgångsläget beskrivs? Hur bör ske inköps? Kan alla Immobilienkosten- och intäkter redovisas i euro? Kan köpa ackumulera ingår (t.ex. mäklare konto) åberopas som ingående skatt? Vad nyanser det anses?

Fure tips, idéer och förslag jag skulle vara mycket tacksam :-)

Många hälsningar och en första tack på förhand

answers

En omfattande fakta, med flera aspekter.

1. Avdraget är det enklaste. Om du hyra för den del som du vermietest främmande, skatte subjectest (avstående från undantag enligt § nr. 4 12 a UStG, alternativ pärla. § 9 UStG), kan du göra avdrag för ingående skatt.

2. Om användningen överstiger för din verksamhet 50%, är byggnaden nödvändiga företagets tillgångar, det vill säga för att aktivera.

3. Eftersom du är gift udn ja Extra anführst, är verkligen en fråga, din fru är involverad i byggnaden? Då skulle det vara en GbR som Grundstückgemeinschaft.

Jag tror att hela denna fråga forumet bryter något. Det är en fråga till din skatterådgivare som vet återstående bakgrund av drift och finans.

Related questions

Att köpa fastighet i eget bruk - pensionärer

Jag får i ett år EU pension och änkepension. Jag köpte en lägenhet. Kan jag göra detta för skatteändamål? Av administrativa skäl finns det inga fler förmåner. För reparationer du naturligtvis är möjligheterna till § 35a EStG (reducerad 20% av lönen d

Bil begagnad bil köpa företag och LPAR, inget fordon drifts & rpar; ändå förlängd garanti från privat och quest;

Om jag abkaufe sin tjänst bil behövs en revisor, har han till mig då ge längre garanti än om han hade sålt det som en privatperson, bara för att han var där som tjänstebil? Skulle det inte vara bättre att köpa från denna aspekt av en kommersiell röre

Är det värt att investera i en strävan kommersiella fastigheter &;

En investering i en fastighet gäller faktiskt en bra investering eftersom pengarna om kvaliteten på fastigheten är i sin ordning, är säkert inrymd. Men jag har alltid trott lägenheter som kan hyras ut eller hänvisar själva. Men vad gjorde med kommers

Vem betalar mäklare avgift på kommersiella fastigheter och strävan;

Vem betalar courtage (jämförelse) köp av kommersiella fastigheter? eftersom det inte finns någon lagstiftning, som är en fråga för överenskommelse; Här möter handlarna att handlarna, vilket framgår av HGB. Även i princip gäller här den gamla principe

Försäljning av en kommersiell fastighet

Hej Alla, Jag vill sälja en (nedlagd) kommersiella fastigheter. Vilka alternativ finns för andra än Internet plattformar Immobilienscout? Eller ska vi dra i kommersiella fastigheter definitivt en mäklare för råd. Jag hade en prospektiv, som vill beta

Hade Kommersiella fastigheter i Grekland en bra investering och quest;

Kommersiella fastigheter kan köpas i Grekland för närvarande bestämmer billigt. Skulle det vara en rimlig investering, där man kan förvänta sig ett bra resultat? som bara kan svarade mig experter - och det kan bara spekulera. Vad händer om det går i

Kommersiell uthyrning i ett bostadsområde och kommersiella fastigheter - förtida uppsägning

I ett nybyggt bostadshus och kommersiella fastigheter två kontorslokaler hyrs kommersiellt till två Mietnehmer. Jag skulle vilja veta vad som händer skatt om före utgången av 10 år i kommersiell uthyrning efter 5 år en av de två rummen kan inte hyras

Vilka fastighetsfonder kör faktiskt bäst & quest; Fonder med kommersiella fastigheter eller köpcentra & quest;

Som fastighetsfonder som kör just nu är bäst? Fonder med Gewerbeimmobiien eller köpcentrum? Om du hålla sig borta från andra fastighetsfonder föredrar? Jag ser något annorlunda än Niklaus. Jag vet och arbeta med tre leverantörer tillsammans, göra kom

Långsiktiga hyresavtal för kommersiella fastigheter - en är att komma ut på något sätt & quest;

Om du vill hyra en kommersiell fastighet, då får du naturligtvis alltid aufgebrummt langfristge leasing. Åtminstone har jag hört från en vän som vill öppna en muffin butik. Detta är naturligtvis mycket dålig, när du inser att butiken inte kan vara så

Om åter uthyrning av kommersiella fastigheter för närvarande recession poblematisch & quest;

Som den kommersiella fastighetsmarknaden kommer därför att utvecklas? Återställning befallande marknaden snart? Använda exempel Deutsche Bank: Vem såvitt jag vet redan gjort några Neumietverträge sedan förra året. Speciellt med banker kommersiella fa

0
Views
0
Ccomments