B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-16

Hur ska jag fylla i formuläret på studentlåneansökan & quest;

Advertisement

Hej!

Som en permanent bosatt, har jag skrivit in adressen, som jag lever i nuet med mina föräldrar (hyresbostäder), som adressen till boendet under träningen studentboende. Ska jag kryssa att jag leder en egen budget (jag förstår att jag fortfarande kör separat budget, eftersom jag bor utan föräldrar sovsal)?

Ska jag kryssa att jag bryr mig även försäkringsavgifter (eller inte?)? Eftersom jag är 25 år gammal, jag nin faktiskt själv försäkrade enligt lag obligatoriskt medlem av AOK. Så även bidrag omvårdnad försäkring? Eller jag inte bryr mig försäkra unbending?

Ska jag ange någonstans att jag får varje månad 75 € som bidrag från en judisk organisation (nich för studier, men som en judisk deltagare)? Om så är fallet, som vad? Jag finner det inte finns någon matchande Einnamename.

Tack

answers

Hej, den första frågan: Clear du leder en egen budget. I fråga är i första hand en fråga om att bestämma dina behov. Studerande som fått bor hemma tilldelas en lägre efterfrågan.
Fråga 2: Jag antar att du var, tills nyligen, familj försäkring och är nu, som du har fyllt 24 år, har exkluderats från familjen försäkring och därför nu blivit medlem av AOK. Bidraget är normalt består av en sjukförsäkring och en vård komponent. Titta på ditt kontoutdrag, oftast denna presenteras separat.
och din 3: e frågan: Du måste vara medveten om att BAföG myndigheten har rätt att ifrågasätta uppgifter och ibland kan titta på dina kontorörelser via hjälp du. Om 75 euro överförs regelbundet till ditt konto, skulle de ges teoretiskt (linje 82 andra bidrag). Men praktiskt taget din BAföG krav minskar till 75 euro, och inte man vill verkligen, speciellt inte du vet om du någonsin kan räkna med pengar, eller hur? Och BAföG kommunikation gäller för åtminstone en termin.
Kanske du vill få sina 75 euro i framtiden att överföras till ett konto av dina föräldrar eller någon annan person som du litar på. Jag hoppas att du får tydlig, om du inte kan gå till bekommem kåren stöd oftast finns det en socialverket, vilket också gör BAföG råd.
Sparfuechsin säger Ciao

Related questions

Dispens först nu fyllda & period; Måste jag fylla i 2012 nu KAP & quest;

Jag har dispens nu bara fyllda och också sett att på sistone skatter drogs från mitt konto. Måste jag fylla i sina skattedeklarationer KAP eller jag få pengarna automatiskt med skatteåterbäring? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent,

Underhåll i en äktenskapsliknande samlevnad i studentlåneansökan & quest;

Måste underhåll i en "äktenskapsliknande" i studielån begäran av stödmottagaren rapporteras? Om så är fallet, under vilka punkt av Form 1? Finns det fortfarande en skillnad om betalningarna freiwillg eller betalas skyldig? Snabbare och billigare

Var ska Kaupthings kunder formuläret för Compensation & quest;

Kaupthings kunder kan nu få sina pengar tillbaka. Kunderna fick därför skickat ett ansökningsformulär. Tills när och till vem du har detta formulär för att skicka tillbaka pengarna återhämta sig? Stå i följebrevet, eller är på formen någon adress på

På Internet fria tjänster där för att fylla skattedeklarationer och komma; trovärdig & quest;

Om Google hittar leverantören en fri självdeklaration bantning kan något någonsin vara legitim? Om eventuellt för utbildning av kontrollmedel som finns, vad tror du? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. B

Du kan infoga en far mot BAföG blygsam motsägelse & quest;

min make dotter har börjat sina studier i oktober. Nu har hon ansökt om studielån. Således har min man sätta sin inkomst från 2010 öppet. Under året var han allerdiungs söker arbete och fick från sin AG avgångs. Sedan 2010, intäkterna från avgångsved

Hyresintäkter i Grekland: lämnas ut i jakten självdeklaration &;

Jag har min skatterättsliga hemvist i Tyskland, men under det senaste året hade hyresintäkter i Grekland (det beskattas). Såvitt jag vet, det är skattefria i D, och även är inte föremål för progression klausulen. Jag fortfarande skyldig att ange dem

undandragande Sverige

Finns det någon här från med skattefusk i Sverige? Jag vet av två företag massivt undgå skatt i Sverige och vill visa dem ... gör det av Tyskland? Kan detta göras anonymt? Och var ska jag gå till om det behövs? du kan fylla i formuläret (se länken ne

Commerzbank aktier

Från min bank jag berkommen två "erbjudanden" i samband med huvudstad Commerzbank. 1: a köp eller försäljning av aktieförvärvsrätter (WKNA1KRJO); 2. Företrädesemissionen på Comén (WKNA1KRJO) Jag är redo enligt mina befintliga aktier för att köpa

Eslter eller traditionella & quest;

Har Elster aldrig försökt och ville höra vad ni har gjort för erfarenhet med Elster jämfört med traditionella deklarationstider. Detta år har jag skickat min e-post, men för nästa gång jag bara tänka på. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. K

Klättring i hälsotillståndet & quest;

Jag kommer snart att vara 25 och eftersom du måste verkligen ta hand om sin egen sjukförsäkring. Innan dess var jag alltid finansieras av föräldrarna, så hade att göra mycket, för den delen. Nu är det så att jag går klättra ofta, jag antar att det an

0
Views
0
Ccomments