B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-01

Hur sannolikt är införandet av Kombinerade pension & quest;

Advertisement

God dag.

Jag har tid läste en artikel om förslaget från Anna von der Leyen att införa ett kombinerat pension. Syftet är att pensionärer rmöglichen, hinzuzuverdienen mer. I politiska händelser i Berlin driver mindre just nu, skulle jag vilja veta hur praktiskt är dessa planer? Finns det en majoritet och är införandet av Kombinerade pension därför troligt inom överskådlig framtid?

Tack och ha en trevlig helg.

answers

Såvitt vad jag har hört, jag uppskattar den kombinerade pension en sannolik. Eftersom fattigdom ålder kommer att öka mer i framtiden måste pensionärer ges denna möjlighet. Vissa pensionärer tillräcklig pension knappast liv ...

Det är valkampanjen i NRW !!! Och den stora koalitionen i Berlin är faktiskt innan av när Schlecker kritik av FDP är en självförstärkande, snabbare än vi tror.

Så profilering från Anna von der Leyen ....

Efter nästa parlamentsval kan vara ett problem.

Related questions

Min far kommer snart i pension och komma; Han lyckades ta nya kombinerade pension & quest; Antar att du detta & quest;

Min pappa kan snart gå i pension, vad tror du, får han inte ansöka om nya kombinerade pension? Anbefalla din medelvärdet? Vilka nackdelar, vilka fördelar? Tack. Hej Kullager, även från denna kombination pension del, men det är jag inte lagen, det är

Kombinerad pension mot fattigdom i ålderdomen - såsom löpning & comma; min mor kan fortfarande dra nytta av det och quest; Hon är 80 J & period;

Hört Kombinerat pension för att bekämpa fattigdom bland äldre. Har någon Ahung hur det fungerar? Kan min mamma (är redan 80 år) gynnas ännu, det bara uppnår en liten pension, har utbildat många barn, därför inte betalas ut så mycket år till pension.

Kombinerad pension plus en änkepension

Kära herrar, Jag skulle uppskatta svar på min fråga mycket. Jag skulle vilja gå med 63 i förtidspension, är minskningen 7,2%. Från januari 2013 kan vara en så kallad .Kombirente avser, baserat på den högsta genomsnittliga inkomsten för de senaste 15

Vad är inkomstbidrag för gravt handikappade pension & quest;

Jag är frilansare, 62 gravt handikappade och har redan högt pensionsinformation 2010 avser svår förtidspension utan avdrag. Nu inkomsterna mig sönder och det kommer att lämnas till mig ingenting mer än att gå i tung förtidspension. Eftersom denna pen

Kan Far pensionen får & comma; om han vill ha mer än 400 € extra inkomster och strävan; Kombinerad pension är inte & period;

Må min far att avgå, om han vill ha mer än de vanliga 400 Euro extra inkomst? Han vill nich inte få allt - och den kombinerade pension (som jag har upplevt här) gibts tyvärr inte. Tack för ditt råd. Om han uppfyller villkoren för förtidspension, kan

Låt vila privat pension & quest;

Hej! Min fru har i provins pensionsförsäkring, kollektiva ARFW, kollektivt arbete 2004A i kombination med en sjukförsäkring. Kostnad per månad: Pension: 61,03 € Sjukförsäkring: 37,47 € Som de för närvarande har ingen inkomst, vilket naturligtvis är m

Har du som kvinna förmåner under införandet av könsneutrala priser & quest;

Det bör införas så snart unisex priser. Är det för en kvinna möjligt att säkerställa effektiva genom dessa tariffer, eller det är bäst att bo med sin försäkring och kollektiv? Jag är övertygad om att det är mer fördelaktigt för någon. Än i undantagsf

Utbyte av SHI PHI - som är "och semi regler" och halv; Sedan införandet av hälso fond & quest;

Ändringen av den rättsliga KV i privata sjukförsäkringar var tidigare klart. Vad har förändrats med införandet av hälsofonden? Vem kan förändras? Vilka är de "regler" för det? Två månaders varsel till slutet av månaden när du mindestesn 18 månad

Är distribution eller aktivering fond bättre för pensionering & quest;

Finns det en preferens för män och kvinnor genom de här? Det handlar om långsiktiga investeringar. Därför är mitt svar inte helt klart. Jag skulle uppskatta mycket hjälpsamma svar! Tack. Syftet med "maximal pension" uppnås endast när tillväxtfon

Är det vettigt abzuschließen underhålls pension & quest;

En bekant berättade med nyligen att han har fullgjort en underhålls pension för att få mer stöd om han är i behov av vård en gång. Jag har informerat mig en gång och hitta inlägg men mycket hög. Är det vettigt att förvärva sådan pension vård? Svaret